:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES MEI-JUNI 2021
PERSBERICHT: RELEASES MEI-JUNI 2021
Bron: Lumière - Datum: 2021-04-26 - Geplaatst door: Werner
SISTERHOOD

Dit zesdelige crime drama speelt zich af in Reykjavík en een klein IJslands vissersdorpje – afwisselend tussen jaren 90 en nu. Sisterhood brengt een aantal van IJslands beste creatievelingen samen: gecreëerd door Jóhann Ævar Grímsson (Stella Blómkvist), geschreven door Björg Magnúsdóttir (The Minister), met muziek van Emiliana Torrini en in de hoofdrol onder meer Lilja Nótt Þórarinsdóttir en Ilmur Kristjánsdóttir die we allen kennen van Trapped. Een veertienjarige verdwijnt spoorloos rond de eeuwwisseling. Vijfentwintig jaar later wordt haar lichaam ontdekt en moeten drie vrienden de gruwel van hun verleden onder ogen zien.

Genre: crime
Regie: Silja Hauksdóttir
Cast: Ilmur Kristjánsdóttir, Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir, Lilja Nótt Þórarinsdóttir
Scenario: Björg Magnúsdóttir, Jóhann Aevar Grímsson, Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir, Silja Hauksdóttir
Productie: Sagafilm
Herkomst: IJsland, 2020
Taal: IJslands
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 6x45 min
Releasedatum DVD: 22 juni


HEDER SEIZOEN 2

Een meedogenloze serieverkrachter lijkt zijn slachtoffers te kiezen uit de cliënten van het advocatenkantoor Heder. De dader moet iemand zijn in de omgeving van de vier advocaten Janni, Elin, Nour en Karin, met inzicht in hun werk. Terwijl de vier worstelen om hun ingewikkelde privé-leven bij elkaar te houden, beginnen ze te beseffen dat ze zelf in gevaar zijn. De dreiging escaleert wanneer de verkrachter zijn interesse direct op een van de advocaten richt. Tegelijkertijd krijgen ze signalen dat iemand anders dan Nours dochter Sandra hun duistere geheim uit seizoen één kent. De serie werd bedacht en geproduceerd door Alexandra Rapaport (The Sandhamn Murders), Anja Lundqvist (Alex) en Julia Dufvenius (Modus).

Genre: crime
Regie: Anette Sidor, Olof Spaak
Cast: Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Eva Röse, Julia Dufvenius
Scenario: Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Dunja Vujovic, Julia Dufvenius, Richard Holm
Productie: Bigster
Herkomst: Zweden, 2021
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 8x45 min
Releasedatum DVD: 25 mei


LYCKOVIKEN SEIZOEN 2

Moord, passie en intriges uit de pen van bestsellerauteur Camilla Läckberg, met een soapy sausje erover. In seizoen twee zet politieagente Johanna (Disa Östrand) het moordonderzoek voort, maar de zaak neemt voortdurend nieuwe en onverwachte wendingen. Intussen wordt Johanna’s relatie met haar jeugdliefde Danne (Martin Stenmarck) op de proef gesteld wanneer hij wordt verscheurd tussen haar en zijn vrouw Pernilla (Linda Santiago). Voor wie zal hij kiezen - of wie zal uiteindelijk voor hem kiezen? En de grootste vraag van allemaal: wie is de seriemoordenaar in Hammarvik?

Genre: crime, drama, romantiek
Regie: Andreas Lindergard, Peter Lindmark, Tereza Andersson
Cast: Christopher Wollter, Disa Östrand, Linda Santiago, Martin Stenmarck
Scenario: Camilla Läckberg, Jessika Jankert
Productie: Sara Askelof
Herkomst: Zweden, 2020
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 8 x 45 min
Releasedatum DVD: 25 mei