:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2022
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2022
Bron: Remain In Light - Datum: 2022-03-23 - Geplaatst door: Werner
DVD & BLU-RAY RELEASES APRIL 2022

April beginnen we met de actiefilm Seized met Scott Adkins in de hoofdrol. Zijn kinderen zijn ontvoerd en om ze te redden moet hij enkele bendes uitschakelen. Simpel toch? De dramafilm Mon Légionnaire gaat over een sectie van het vreemdelingenlegioen. Terwijl zij op missie zijn moeten hun vrouwen de boel thuis draaiende houden. Een prangend actueel onderwerp! Benedict Cumberbatch is dit jaar een van de uitgesproken favorieten voor de Oscar voor beste acteur. Helaas niet voor zijn beste vertolking van 2021, in The Electrical Life Of Louis Wain. Hierin speelt hij de excentrieke kunstenaar Louis Wain, wiens tekeningen eind 19de eeuw leidden tot een kattenrage in het Verenigd Koninkrijk. Met Spencer van Pablao Larrain (Neruda, Jacky) volgen we drie dagen uit het leven van prinses Diana, die gebukt loopt onder de druk van protocol, traditie en het verleden.


Recensie-exemplaren aan te vragen via:
(Verzending gebeurt zodra ze op voorraad zijn, meestal 2 weken voor de release datum)

SEIZED

Carl Rizk, een voormalig geheim agent, is verhuisd naar een rustig stadje om er zijn twee kinderen op te voeden. Op een dag wordt hij gewekt door een telefoontje. Carl krijgt te horen dat zijn kinderen ontvoerd en begraven zijn. Ze hebben een beperkte hoeveelheid lucht en zullen slechts vijf uur in leven blijven. Carl moet enkele criminele bendes uitschakelen om zijn kinderen te redden.

Regie: Richard Lowry
Cast: Scott Adkins, Mario Van Peebles, Karlee Leilani Perez

Releasedatum dvd en Blu-ray: 6 april 2022.

MON LEGIONNAIRE

Ze komen van over de hele wereld, maar nu hebben ze één ding gemeen: het vreemdelingenlegioen, hun nieuwe familie. Mon Légionnaire vertelt hun verhalen: de verhalen van deze vrouwen die vechten om hun liefde levend te houden, de verhalen van deze mannen die vechten voor Frankrijk, de verhalen van liefhebbende koppels die zich op vijandig terrein bevinden.

Regie: Rachel Lang
Cast: Louis Garrel, Camille Cottin, Aleksandr Kuznetsov, Ina Marija Bartaité
Releasedatum dvd: 6 april 2022.

THE ELECTRICAL LIFE OF LOUIS WAIN

Het waargebeurde verhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch), de Britse kunstschilder die bekend stond om zijn karakteristieke tekeningen van katten, is een buitengewoon avontuur vol liefde, avontuur en hoop. Hij wil groot en klein inspireren met zijn unieke blik op de wereld en zijn aanstekelijk enthousiasme. We volgen hem tijdens twee belangrijke gebeurtenissen die zijn leven veranderen; de ontmoeting met Emily (Claire Foy), de liefde van zijn leven, en de adoptie van Peter, een straatkat.

Regie: Will Sharpe
Cast: Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough
Releasedatum dvd en Blu-ray: 20 april 2022.

SPENCER

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. Spencer speelt zich af tijdens deze cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin. Spencer is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen.

Regie: Pablo Larraín
Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Nielen
Releasedatum dvd en Blu-ray: 27 april 2022.


UIT HET ARCHIEF