:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2003
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2002-12-26 - Geplaatst door: Serge
CRIME SCENE INVESTIGATION (afleveringen 1.1-1.12)

Synopsis:
Het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is. Alleen zij hebben de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om uit te puzzelen wie de dader is en voor gerechtigheid te zorgen. Het televisiepubliek stemde al massaal af op deze serie misdaadthrillers met een goed uitgedachte plotline en nu komt deze serie dan eindelijk ook uit op koopdvd.

Regie: Danny Cannon (afl. 1,3, 6, 8 & 12), Michael Watkins (afl. 2), R.J. Lewis (afl. 4), Lou Antonio (afl. 5), Kenneth Fink (afl. 7), Michael Shapiro (afl. 9), Thomas J. Wright (afl. 10) en Oz Scott (afl. 11)

Cast: William Petersen (The Contender, Fear) - Marg Helgenberger (Bad Boys, Species) - Gary Dourdan (Alien: Resurrection, Impostor) - George Eads - Jorja Fox (serie E.R., Memento) - Paul Guilfoyle (L.A. Confidential, Airforce One, Primary Colors)

Genre: Thriller
Speelduur: 513 min.

Releasedatum: 18 februari 2003 op koopdvd

DVD specificaties:
Extra’s: Trailer, Character Profiles, Interviews with cast and crew, Behind the scenes
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0DOUBLE BANG
Double Trouble...

Synopsis:
Vier mensen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, komen met elkaar in aanraking. Moord, verraad en wraak zorgen ervoor dat de levens van een eerlijke politie-agent, een jonge psychotherapeute, een gevaarlijke gek en een meedogenloze gangster elkaar kruisen. Een verzameling agenten, zware jongens en moordenaars worden allemaal meegezogen in deze mix. Het is een rit in een dodelijke draaimolen die alsmaar sneller draait. Dit spel heeft maar één simpele regel: wie als eerste sterft, verliest.

Regie: Heywood Gould

Cast: William Baldwin (Virus, Sliver, Backdraft) - Jon Seda (Twelve Monkeys, Selena) - Elizabeth Mitchell (Frequency, Nurse Betty) - Adam Baldwin (Full Metal Jacket, The Patriot)

Genre: Actie Speelduur: 100 min.

Releasedatum: 18 februari 2003 op koopdvd

DVD specificaties:
Extra’s: Trailer, Photo gallery
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 1.85:1 anamorfisch
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0COYOTE RUN
From the jaws of death… into the mouth of hell.

Synopsis:
Quinn Pershing is een cynische politie-agent die net iets te vaak teveel drinkt en zowel weinig heeft om naar uit te kijken als om met plezier op terug te kijken. Wanneer de grote crimineel Santier er tijdens een lucratieve drugsdeal vandoor gaat met 15 miljoen dollar, gaat zijn bloed sneller stromen. Hij zal Santier te pakken krijgen, koste wat het kost. Hij stuurt de bevallige Sierra met deze boodschap naar de crimineel en slaagt er nog net in om haar uit diens klauwen te redden. Quinn en Sierra worden doelwit van Santier en zijn criminele vrienden, maar uiteindelijk overmeesteren ze hem. De gezworen vijanden komen aan dezelfde kant te staan, wanneer één van Santier’s mannen zijn baas probeert te vermoorden om zelf hogerop te komen. Wanneer hij uitgeschakeld is, staan Quinn en Santier tegenover elkaar. Wie wint en gloort er allicht een toekomst voor Quinn aan Sierra’s zijde?

Regie: Shimon Dotan

Cast: Michael Paré - Peter Greene - Macha Grenon

Genre: Actie Speelduur: ? min.

Releasedatum: 18 februari 2003 op koopdvd

DVD specificaties:
Extra’s: Nog niet bekend Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekendAFTERGLOW
Two couples. A multitude of opportunities.

Synopsis:
Jeffrey (Johnny Lee Miller) en Marianne Byron (Lara Flynn Boyle) zijn een jong getrouwd stel, maar Jeffrey besteedt meer aandacht aan zijn carrière als succesvolle zakenman dan aan zijn vrouw. Marianne verlangt hevig naar dat wat Jeffrey’s grootse plannen juist het meest in de weg zou staan: een baby. De aannemer Lucky Mann (Nick Nolte) die door Marianne wordt ingeschakeld voor een klus in huize Byron, lijdt zelf eveneens onder een ongelukkig huwelijk. Hij en zijn vrouw Phyllis (Julie Christie) hebben beiden weleens een scheve schaats gereden, maar zijn toch bij elkaar gebleven. Marianne en Lucky vinden steun en een luisterend oor bij elkaar, wat resulteert in een affaire. Wanneer zowel Jeffrey als Phyllis afzonderlijk van elkaar dit bedrog ontdekken, en het overspelige paar traceren, vinden ze in een bar niet de bedriegers, maar elkaar. Met het spel van flirten en de passie stijgt ook de complexiteit van de relatie tussen vier mensen.

Regie: Alan Rudolph

Cast: Nick Nolte (The Prince of Tides, Afflicted) - Julie Christie (Hamlet) - Lara Flynn Boyle (Twin Peaks, Dead Poets Society) - Johnny Lee Miller (Mansfield Park, Regeneration)

Genre: Speelfilm
Speelduur: ? min.

Releasedatum: 18 februari 2003 op koopdvd

Bijzonderheden: Julie Christie werd voor haar rol in 1998 genomineerd voor een Oscar®.

DVD specificaties:
Extra’s: Nog niet bekend
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekendDIGGING TO CHINA
Far far away… isn’t far enough.

Synopsis:
Een klein plattelandsdorpje in Pennsylvania, in de late jaren zestig. Harriet Frankovitz droomt ervan om aan haar kleurloze leven te ontsnappen dat zich afspeelt in het motel dat door haar familie wordt gerund. De kinderen bij haar op school vinden haar raar en dus hoopt Harriet vurig dat ze ontvoerd wordt door een UFO of dat ze een tunnel zou kunnen graven naar China, waar de mensen haar vast wél zullen begrijpen. In Ricky, een zwakbegaafde 30-jarige jongen die op doorreis met zijn moeder in Harriet’s woonplaats is gestrand omdat hun auto panne had, vindt ze onverwachts een zielsverwant. Als hun families de geheime plaats ontdekken van waaruit de twee hun plannen ontvouwen om hun lot en toekomst veranderen, begint men te twijfelen aan de onschuldige aard van hun vriendschap. Ondanks alle tegenstand die ze ondervinden, beloven Harriet en Ricky om trouw te blijven aan elkaar en zichzelf.

Regie: Timothy Hutton

Cast: Kevin Bacon (Apollo 13, A Few Good Men, JFK) - Cathy Moriarty (Cop Land, Forget Paris) - Mary Stuart Masterson (Fried Green Tomatoes, Benny & Joon) - Evan Rachel Wood (S1mOne, Practical Magic)

Genre: Speelfilm Speelduur: ? min.

Releasedatum: 18 februari 2003 op koopdvd

DVD specificaties:
Extra’s: Nog niet bekend
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekend