:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD APRIL 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD APRIL 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-03-20 - Geplaatst door: Serge
Savage Messiah
Deze film verteld het verhaal van een duivelse sekteleider met acht vrouwen en 26 kinderen. Een sociaal werkster onderzoekt na een bezoek, de vreemde rituele praktijken, het geestelijk en lichamelijk geweld en… een dood kind! Ondanks haar vastbeslotenheid, weet de sekteleider de politie op een verbazingwekkende manier te misleiden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Getipt door Videobizz als sterke commerciele subtopper!

De DVD heeft de volgende specificaties: beeldformaat 16:9, ratio 1.85:1, Dolby Digital 5.1, also on DVD.

Avalanche Alley
Een skihotel wordt bedreigd door een reusachtige lawine. Ondanks de waarschuwingen zoekt een stel jonge avontuurlijke snowboarders toch hun “thrill” op de verboden piste. De gevolgen zijn niet te overzien, en een reddingsoperatie wordt in allerijl op touw gezet voordat de volgende lawine toeslaat…….

De DVD heeft de volgende specificaties: beeldformaat 4:3, Dolby Digital 5.1, also on DVD

Shredder
Een nagelbijtende thriller over Kimberly en haar sexy vriendinnen die een ski-weekeind in haar vaders prive chalet doorbrengen. Tijdens hun nachtelijke drinkgelag merken ze al snel dat ze niet alleen zijn. De volgende ochtend is het tijd voor sensationeel snowboarden, maar terwijl de sneeuwvlokken gestaag vallen, begint het dodental te stijgen. Kunnen ze de waanzinnige moordenaar stoppen?

De DVD van bevat de volgende technische specificaties: beeldformaat 16:9, Dolby Digital 5.1, Trailer, Also on DVD, Featurette.

After the Storm:
Een spannende actie/ thriller gebaseerd op een verhaal van Ernest Hemingway. Arno verhuist van de drukke stad naar de Bahama’s waar hij als visser de kost probeert te verdienen. Zijn leven verandert dramatisch als hij een wrak ontdekt waar enorm veel goud en juwelen aan boord liggen. Op slag schijnt de zon voor Arno en zijn vriendin Acoquina, maar in plaats van rijkdom en geluk wacht hem uiteindelijk het andere uiterste: hebzucht, jaloezie en een krankzinnige paranoia.

Technische specificaties: beeldformaat 4:3, Dolby Digital 2.0

Bailey’s Mistake:
Een prachtige speelfilm met in de hoofdrollen: Linda Hamilton (Terminator I en II, Dante’s Peak) en Jesse James (Pearl Harbor, As Good as it Gets). Een schitterend verhaal over een bijzondere man met de bijzondere gave om dieren te genezen.

Technische specificaties: beeldformaat 4:3, Dolby Digital 2.0.

The Winner:
The Winner is een schitterende komedie met de nodige spanning, waarin Vincent D’Onofrio (Impostor, The Cell) als ‘gelukszak’ een hilarische rol vertolkt. De andere hoofdrollen worden vertolkt door: Billy Bob Thornton: Bandits, Monster’s Ball - Rebecca De Mornay: The Three Musketeers, Guilty as Sin

Technische specificaties: beeldformaat 4:3, Dolby Digital 2.0, Photo gallery, Biographies.