:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: URBAN MOVIES - KOOPDVD APRIL 2003
PERSBERICHT: URBAN MOVIES - KOOPDVD APRIL 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-03-20 - Geplaatst door: Serge
Zoals aangekondigd in een eerder bericht brengt HOM Vision met Urban Movies een nieuw label op de markt. Onder dit label zullen films worden uitgebracht die handelen over het leven in de zwarte wijken van Amerika, seks, hiphop, muziek en geweld. Urban Movies wordt in 4 genres verdeeld: Urban Comedy, Urban Latino, Urban Action en Urban Music.

Hieronder de specificaties van de eerste titels die tijdens de maand april zullen verschijnen:

KEEPINí IT REAL (urban comedy)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1
Extra's: Sneak Previews, Trailer, Biographies, Filmographies, Musicvideo's

Raw-D (Kurupt) is bezig door te breken als het nieuwe rap-idool. Zijn mooie vriendin Joslyn is bereid alles voor hem te doen, zelfs om een geluidsband te stelen van haar vader A-Train Tranton, een producer. Op de hachelijke tocht terug naar Los Angeles, wordt ze achtervolgd door haar vaders handlangers. Haar auto wordt gestolen en ze ontmoet de knappe Richard. Ze begint wel erg te twijfelen aan Raw-Dís motieven en zijn liefde voor haar en vraagt zich af of dat rap-wereldje wel bij haar past...THUG LIFE (urban action)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1
Extra's: Sneak Previews, Trailer, Biographies, Filmographies, Musicvideo's

Stap in de wereld van straatbendes, geld en macht in Houstonís ruigste stegen, met rappers Willie D., Lady of Rage en Napoleon. Boo is weer op het rechte pad, maar staat nog in het krijt bij Mecca. Deze vraagt hem om samen, gewapend wat gestolen autoís af te leveren bij een handelaar. Maar dan blijkt, dat de autohandelaar probeert hen de moord op een rivaliserend bendelid in de schoenen te schuiven. Hoe komen ze hier ooit zonder kleerscheuren uit...2 GíS & A KEY (urban action)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1
Extra's: Sneak Previews, Trailer, Biographies, Filmographies, Musicvideo's

Na 3 jaar gevangenis staat Curtis weer op straat, klaar voor actie. Maar eerst moet hij zijn schuld bij Sadd Dog nog vereffenen, een drugsdealer, die hij belazerde voor hij de nor indraaide. Sadd Dog is alleen maar van plan Curtis zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. Hij zet een val voor hem, met een kilo cocaÔne als aas. Dan loopt de zaak volledig uit de hand, met fluitende kogels en rammende autoís. Curtis en Sadd Dog vechten het uit op leven en dood...Het complete releaseschema van Urban Movies ziet er als volgt uit:
Keepin 'it real - urban comedy 29-4-2003
Thug Life - urban action 29-4-2003
2 G's & a Key - urban action 29-4-2003
Barrio Wars - urban action 27-5-2003
Straight Out of Compton - urban action 27-5-2003
Nothin 2 Lose - urban action 24-6-2003
Out Kold - urban action 24-6-2003
Black Listed - urban action 29-7-2003
Copin - urban comedy 29-7-2003
Random Violence - urban action 26-8-2003
Makin' Baby - urban comedy 26-8-2003