:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> NIEUWSBERICHT: STRATEGISCH PARTNERSHIP H.O.M. VISION EN DUTCH FILMWORKS
NIEUWSBERICHT: STRATEGISCH PARTNERSHIP H.O.M. VISION EN DUTCH FILMWORKS
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-05-29 - Geplaatst door: Werner
HOM Vision heeft een overeenkomst gesloten met Dutch FilmWorks voor de distributie van een aantal filmtitels, waarvan Dutch FilmWorks recent de video- en DVDrechten heeft aangekocht. Onderdeel van deze distributiedeal zijn onder andere Crime Spree, May en No News from God met Penelope Cruz

De overeenkomst heeft op zowel de rental als de sell-thru betrekking. Afhankelijk van het concept wordt er door DFW en HOM bepaalt welke titel bij welke maatschappij terecht komt. Het kan voorkomen dat HOM de rentalrelease begeleidt van een film en DFW de sell-thru versie, of visa versa. Door middel van de releaseschema's wordt aan pers en klanten gecommuniceerd welke titel waar verschijnt. De volgende filmtitels worden in ieder geval door HOM Visoion op de markt gebracht:

Crime Spree is een actie-comedy waarin de Franse gangster Daniel Forray (Gerard Depardieu) naar Amerika worden gestuurd om een klus te klaren. Als ze per ongeluk inbreken in het verkeerde huis, (dat van mafiabaas Zammeti gespeeld door Harvey Keitel) breekt de hel los.

May is de verrassende horrorfilm die hoge ogen gooide op het recente Festival van de Fantastische film. De film gaat over het meisje May (Angela Bettis uit Carrie 2 en Girl, Interrupted) die op gruwelijke wijze gezelschap voor zichzelf creëert.

No News from God is de nieuwe romantische comedy van Penelope Cruz (Blow, Vanilla Sky) geregisseerd door Augustín Díaz Yanes (Tie me Up! Tie me Down!) In deze comedy komen twee engelen op aarde om de ziel van een boxer te redden. Eén van de engelen komt uit de hemel, de andere (Cruz) uit de hel…

Rules of Attraction is de Amerikaanse hitfilm van Roger Avery (Killing Zoe, Pulp Fiction) gebaseerd op het gelijknamige boek van Bret “American Psycho” Easton Ellis. De film gaat over drie scholieren die hun tijd vullen met seks, drugs en wilde party’s. Satirisch, erotisch en komisch, Rules of Attraction is The Breakfast Club van het nieuwe millennium.

Stander is het waargebeurde verhaal van een blanke politieagent (Thomas Jane, die binnenkort de rol van The Punisher voor zijn rekening neemt) die als bankrover een moderne Robin Hood wordt in het Zuid-Afroka van 1976. Met Arnold Vosloo (The Mummy) en Embeth Davitz (Army of Darkness, Bridget Jones’ Diary)

The Job is een actiethriller waarin Daryl Hannah (Blade Runner) een vrouwelijke huurmoordenaar speelt zonder vrienden, familie of emoties, die voor het eerst in haar leven voor een moreel dilemma komt te staan: kan ze een man doden en zijn zwangere vriendin of gaat dat zelfs voor haar te ver?

Na Dustin Hoffman (Confidence)en Harvey Keitel (Crime Spree) is het nu de beurt aan Jeff Bridges (The Contender, The Big Lebowski) in Scenes of the Crime om een ‘bad guy’ te spelen. Bridges is Jimmy, een maffia-achtige zakenman, die gekidnapt wordt door Rick (Peter Greene). Lenny (Jon Abrahams), de chauffeur van Rick komt tussen twee vuren te zitten en moet vrezen voor zijn eigen leven. Met Mädchen Amick (Twin Peaks, Sleepwalkers)