:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: STAR TREK ENTERPRISE SEIZOEN 1
PERSBERICHT: STAR TREK ENTERPRISE SEIZOEN 1
Bron: Paramount - Datum: 2005-04-04 - Geplaatst door: Werner
STAR TREK: ENTERPRISE
seizoen 1 vanaf 3 mei verkrijgbaar op DVD

Op 3 mei 2005 verschijnt het eerste seizoen van de populaire Star Trek serie Enterprise op DVD. Het eerste seizoen van de populaire Star Trek serie Enterprise verschijnt op 3 mei in een bijzonder vormgegeven DVD box en bevat 7 DVD's. Verspreid over 2005 brengt Paramount Home Entertainment Benelux in totaal vier seizoenen uit. Seizoen 2, 3 en 4 worden (onder voorbehoud) respectievelijk in juli, september en november uitgebracht.

Star Trek: Enterprise
Star Trek: Enterprise is de jongste telg uit het Star Trek-imperium, maar ze verhaalt over het begin van de saga, de eerste Enterprise die op verkenning gaat in de ruimte. De serie speelt zich af in de 22e eeuw, ongeveer 100 jaar voordat de beroemde Captain Kirk zijn avonturen beleefde met Dr. Spock. Aan het roer van de Enterprise staat Kirk's grote voorbeeld: Captain Archer. Samen met zijn crew, bestaande uit de stoere techneut 'Trip' Tucker, wapenexpert Malcom Reed, communicatie officier Hoshi Sato, piloot Travis Mayweather, Dr. Phlox en de beeldschone Vulcan T'Pol, beleeft Archer de meest spectaculaire avonturen. De serie staat bol van actie, romantiek en special effects.

De serie wordt door kenners en critici gezien als de beste en meest spannende Star Trek-serie tot nu toe! In Amerika heeft de serie dan ook vier Emmy-Awards gewonnen, de prijzen voor beste tv series.

Inhoud
Het eerste seizoen van Star Trek: Enterprise op DVD bestaat uit:
• 7 discs
• Meer dan 3 uur aan extra's
• Booklet van 16 pagina's

Star Trek: Enterprise in het nieuws
Star Trek: Enterprise is volop in het nieuws. De reden is dat de productie van het beloofde vijfde seizoen van de serie niet wordt opgestart. Dit tot grote teleurstelling van de grote schare fans in binnen- en buitenland. Fanclubs over de hele wereld ondernemen acties richting Amerikaanse televisiemaatschappijen om te proberen toch een vijfde seizoen van de serie Star Trek: Enterprise te maken.