:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 4 STAR WARS DVD'S
PERSBERICHT: 4 STAR WARS DVD'S
Bron: Fox - Datum: 2005-04-26 - Geplaatst door: Werner
VIER NIEUWE EN UNIEKE STAR WARS DVD'S
Verkrijgbaar vanaf 4 mei

Terwijl de Star Wars-fans alvast kunnen aftellen oor de bioscooprelease van Episode III (noteer 18 mei in je agenda) worden nu ook voor het eerst vier geweldige Star Wars-dvd's uitgebracht. Het zijn de tekenfilmseries Clone Wars, Droids en Ewoks en van de Ewoks verschijnt ook een dvd met twee "live action"-speelfilms. Deze dvd's van topkwaliteit zullen jong en oud bekoren. Ze vormen voor jonge kinderen een prachtige kennismaking met de wondere wereld van Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi.

Overzicht
Op vier mei verschijnen dus maar liefst 4 Star Wars-dvd's: de Animated Adventures Droids en Ewoks (met elk 2 films op 1 dvd!), een dvd met 2 "live action"speelfilms met avonturen van de Ewoks en de bekroonde animatieserie Clone Wars.

Star Wars: Clone Wars volume 1 (animatie)
De Clone Wars dvd bestaat uit 20 hoofdstukken van 3 minuten. Op Cartoon Network stonden ze garant voor een megasucces; en nu je ze tesamen kan bekijken, wordt nog duidelijker hoe uitzonderlijk goed deze animatie wel is. Het verhaal speelt zich af tussen Episode II: Attack Of The Clones en Episode III: Revenge Of The Sith.

Star Wars: Droids (animatie)
Deze dvd van bijna tweemaal anderhalf uur vertelt de avonturen van R2-D2 en C-3PO lang voor ze kennismaakten met Luke Skywalker. In Pirates And The Prince nemen ze het op tegen piraat Kybo Ren, en in Treasure Of The Hidden Planet gaan ze op zoek naar kostbare Roonstenen.

Star Wars: Ewoks (animatie)
De Ewoks leven hoog in de bomen van de planeet Endor, maar ook daar krijgen ze te maken met allerlei bedreigingen. Ook deze dvd bevat twee avonturen: The Haunted Village en Tales From The Endor Woods.

Star Wars: Ewok Adventures
De genomineerde en bekroonde dvd Ewok Adventures vertelt de belevenissen van de familie Towani op de planeet Endor in twee avonturen: Caravan Of Courage en The Battle For Endor.

Bekroonde realisaties
Star Wars: Clone Wars werd in 2004 met een Emmy Award bekroond als Outstanding Animated Program. Eens te meer een pluim op de hoed van de talentrijke Genndy Tartakovsky, die het wonderlijke en rijke universum van Star Wars perfect wist om te zetten in animatie. Tartakovsky had al naam en faam verworven met de animatiereeksen Dexter's Laboratory en The Powerpuff Girls.

Star Wars: Ewok Adventures werd met een Emmy bekroond voor de adembenemende visuele effecten, en de realisatie werd ook genomineerd als uitmuntend programma voor kinderen.

Cash refund voor Star Wars Trilogy box
Nu Star Wars weer volop in de schijnwerpers staat, geeft Fox een mooi cadeau aan alle liefhebbers die hun dvd-collectie willen vervolledigen. Wie binnenkort naar Episode III gaat kijken in de bioscoop, houdt best zijn ticket goed bij. Want als je daarna de Trilogy Box koopt en dan het aankoopbewijs samen met het bioscoopticket terugstuurt naar Fox, krijg je tien euro teruggestort op je rekening. Dit is hét momentom de Star Wars Trilogy box aan te schaffen en je verzameling compleet te maken!

Productinformatie koopdvd's:
Titel: Star Wars: Clone Wars
Speelduur: ca. 20 x 3 min.

Titel: Star Wars: Droids
Speelduur: ca. 2 x 86 min.

Titel: Star Wars: Ewoks
Speelduur: ca. 2 x 88 min.

Titel: Star Wars: Ewok Adventures
Speelduur: ca. 2 x 90 min.


Recent nieuws van dezelfde bron