:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: TRUE STORY BOX
PERSBERICHT: TRUE STORY BOX
Bron: RCV - Datum: 2005-04-28 - Geplaatst door: Werner
RCV BRENGT TRUE STORY COLLECTIE IN DVD-BOX

Als onderdeel van een reeks speciale DVD-boxen en -packs brengt RCV de True Story Collectie uit, een verzameling van 10 films die allen gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. De box bevat onder andere de films Princess In Love, China Cry en The Whole Wide World. Behalve deze laatste verschijnen alle titels voor het eerst op DVD. De True Story box is vanaf nu verkrijgbaar.

Overzicht titels True Story Box:
Princess In Love
Het verhaal van Princess Diana's geheime romance met James Hewitt, de sexy kapitein van de Koninklijke Stallen. Gebaseerd op het boek van James Hewitt.

China Cry
Een jonge Chinese vrouw keert zich ten tijde van de revolutie van Mao Tse-tung tegen het systeem, met alle gevolgen van dien.

To Save The Children
In het dorpje Cokeville gijzelt de krankzinnige Thomas een school. Hij dreigt de school op te blazen als hij geen twee miljoen dollar krijgt.

The Whole Wide World
Het bijzondere liefdesverhaal tussen schrijvers Novalyn Price en Robert Howard. Met Renée Zellweger en Vincent D'Onofrio.

De Ontvoering
Na een huwelijk vol mishandeling en onderdrukking durft Kate haar man Paul eindelijk te verlaten. Hij laat het er echter niet bij zitten en begint haar te stalken. Met Victoria Principal in de hoofdrol.

Just Ask My Children
Nadat Scott en Brenda valselijk worden beschuldigd van het seksueel misbruiken van hun twee zoons, worden de jongens meegenomen door de kinderbescherming. Scott en Brenda beginnen een strijd om hun onschuld te bewijzen en hun kinderen bij zich terug te krijgen.

A Mother’s Fight
Meredith Baxter (Family Ties) speelt Terry, een moeder die er alles aan doet om de automobilist die haar zoon in beschonken toestand heeft aangereden, die daardoor permanent hersenletsel heeft opgelopen, veroordeeld te krijgen.

Doing Life
Jerry zit in de dodencel voor 2 moorden die hij zegt niet gepleegd te hebben. Ondanks tegenwerking van zijn familie, de gevangenisbewaarders en zijn advocaat is hij vastbesloten om zijn eigen zaak aan te vechten...

Prophet Of Evil
Sekteleider Ervil LeBaron predikt zijn volgelingen dood en verderf en zet ze aan tot moord. Politie-detective Dan Connors, die de moorden onderzoekt, heeft de grootst mogelijke moeite om de volgelingen ervan te overtuigen dat Ervil een levensgevaarlijk man is.

Evil In Clear River
Als docente Kate erachter komt dat collega-leraar en burgemeester Peter racistische ideeën en jodenhaat predikt in zijn lessen, is zij vastbesloten om hier iets tegen te doen. Ondanks het feit dat Peter de gehele gemeenschap achter zich heeft staan, gaat Kate door met haar strijd.