:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: CHARMED SEIZOEN 2
PERSBERICHT: CHARMED SEIZOEN 2
Bron: Paramount - Datum: 2005-05-11 - Geplaatst door: Werner
CHARMED SEIZOEN 2
De zusjes Halliwell zijn terug... en hebben de "Power of Three!"
Charmed Seizoen 2 op dvd!

Paramount Home Entertainment brengt op 16 juni 2005 het tweede seizoen van Charmed uit in een dvd-box. De box bevat, net als seizoen 1, weer veel magische en avontuurlijke afleveringen en wordt uigebracht in een bijzonder vormgegeven verpakking.

Charmed seizoen 2
Het complete tweede seizoen zorgt voor sensatie, avontuur en plezier nu Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) en Phoebe (Alyssa Milano) hun leven als moderne heksen voortzetten. Van de sterke eerste aflevering van het seizoen, waarin het drietal een oude vijand moet bestrijden, die hun krachten wil stelen tot aan de spannende en soms erg grappige laatste aflevering doen deze mooie heldinnen je naar meer verlangen. Hun vijanden hebben meer macht. Maar hun krachten nemen toe. En het bovennatuurlijke verzint opnieuw eigenzinnige manieren om hun bewogen levens te verstoren net op het moment dat zij dachten het helemaal voor elkaar te hebben. Het tweede seizoen beschikt over de magie die deze door critici toegejuichte publiekstrekker tot een niet te onderschatten sensatie maakt.

Specificaties
Het tweede seizoen van Charmed wordt uitgebracht in een luxe verpakking met 6 dvd’s (930 minuten) en een boekje van 7 pagina’s! Later dit jaar zullen ook de seizoenen 3 en 4 op de markt komen.