:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: TUPAC SHAKUR 3-PAC
PERSBERICHT: TUPAC SHAKUR 3-PAC
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2006-03-14 - Geplaatst door: Werner
TUPAC 3-PAC
3 van zijn beste DVDs nu samen in 1 mooie box!!

2PAC 4EVER
Het stormachtige en verkwistende leven van delegendarische rapper Tupac Shakur zat vol tegenstrijdigheden. Van zijn komeetachtigeopkomst als hip-hop beroemdheid tot aan zijn tragische dood. Bewogen interviews met Lisa 'Lefteye' Lopez, Too Short, Mike Tyson, 'behind the scenes' reportages en concert clipstonen Tupac als meer dan een ordinaire 'schurk'. Tupac zal blijven voortbestaan in zijn muziek en vormt een inspiratie, niet alleen voor zijn medeartiesten, maar voor de hele hele hiphopscene en ver daarbuiten. Of zoals KRS-One hetzegt; "2PAC 4 Ever!"

WELCOME TO DEATH ROW
Welcome To Death Row is het complete en grotendeels onbekende verhaal over Death Row Records die in 1993 de muziek scne veroverde met de Gangster Rap Sound. Artiesten als Dr Dre, Snoop Dogg en Tupac werden immens populair. Een blik op de Amerikaanse Droom die eindigde in volledige waanzin.

TUPAC SHAKUR: BEFORE I WAKE
Tupac Shakur was een van de bekendste en beruchtste figuren uit de hip-hop scene. Zijn dood op vijfentwintigjarige leeftijd zette de complete muziekwereld op zijn kop. Tupac Shakur: Before I Wake, gaat over de gebeurtenissen uit zijn laatste jaar en hoe hij werd vermoord, verteld door Tupac's persoonlijke bodyguard,Frank Alexander. Deze DVD bevat nooit vertoonde beelden van de opnamen van Until The End Of Time.

Tupac 3 Pac:
Taal: Engels gesproken / Ned. Ondertiteld.
Releasedatum 25 april 2006

UIT HET ARCHIEF