:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: DEADWOOD SEIZOEN 1
PERSBERICHT: DEADWOOD SEIZOEN 1
Bron: Paramount - Datum: 2006-03-26 - Geplaatst door: Werner
DEADWOOD SEIZOEN 1
op dvd
Welkom in Deadwood... Een helse plaats om fortuin te maken.

Paramount Home Entertainment Benelux brengt 20 april 2006 voor het eerst de TV-serie Deadwood seizoen 1 op DVD uit. De serie gaat over het ruige verleden ten tijde van de goudkoorts. De vondst van goud brengt grote groepen gelukzoekers naar het stadje Deadwood waar de strijd om de macht en het goud begint. De fraai vormgegeven box bevat 4 discs met meer dan 11 uur kijkplezier voor de echte westernliefhebber.

Synopsis
1876. Deadwood, South Dakota. Een helse plaats vol misdaad en corruptie. Het leven is er hard, keihard. Een menigte rusteloze mislukkelingen die koortsachtig op zoek is naar goud, trekt naar deze vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen te koop is. De kolonisten, van een ex-politieman tot een berekenende saloon-eigenaar en van de legendarische Wild Bill Hickok tot Calamity Jane, moeten ten koste van alles zien te overleven.

Regie: Michael Almereyda, Gregg Fienberg
Acteurs: Timothy Olyphant (Dreamcathcer, Gone In Sixty Seconds), Ian McShane, Molly Parker (Six Feet Under), Jim Beaver (Six Feet Under, Twilight, Enterprise)
Speelduur: 640 minuten
Aantal discs: 4

Extra's:
Commentaar van Cast en Crew op vier afleveringen
"Making Deadwood"
Featurette "The Real Deadwood"
Interview met de maker David Milch