:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> House Of Knowledge >> PERSBERICHT: BOXEN OVER W.O. II
PERSBERICHT: BOXEN OVER W.O. II
Bron: House Of Knowledge - Datum: 2006-03-30 - Geplaatst door: Werner
WAR BOX: WWII EPICS, THE ULTIMATE 4 MOVIE COLLECTION

Saints And Soldiers
1944, tijdens het Ardennen offensief vallen korporaal Greer en sergeant Gunderson in Duitse handen en worden met nog honderd anderen gevangen gehouden. In een moment van paniek en verwarring beginnen de Duitse soldaten op de Amerikanen te schieten. Een handvol soldaten weten aan het bloedbad te ontsnappen en zich in de omringende bossen te verbergen. Zonder voedsel en wapens moeten ze hun eigen linies proberen te bereiken...

Features:
Starring: Alex Polinsky, Corbin Allred en Larry Bagby
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Oorlog
Speelduur: 87 Minuten
Leeftijd: 16, grof taalgebruik en geweld

The Eagle Has Landed
Een Nazi Commando Eenheid plant de moord op Winston Churchill tijdens zijn vakantie in het afgelegen plaatsje Norfolk. Indien het Kolonel Radl lukt zal dit de verdere loop van de oorlog bepalen. Hij heeft hiervoor de hulp van Kolonel Steiner en Devlin nodig, die vermomd als Poolse parachutisten landen in Engeland. Alles loopt volgens plan totdat een incident in Duitsland de terroristen ontmaskerd...

Features:
Starring: Michael Caine, Donald Sutherland en Robert Duvall
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Oorlog
Speelduur: 113 Minuten
Leeftijd: 16 en geweld

The Scarlet And The Black
1944, Italie valt langzaam in geallieerde handen. De Vaticaanse priester O’Flaherty helpt geallieerde krijgsgevangenen ontsnappen uit het nog door de nazi’s bezette Rome. Hij gebruikt hiervoor zijn diplomatieke onschendbaarheid. Binnen het Vaticaan kan niemand worden gearresteerd en zo worden duizenden gevangen gered. Als de Duitse officier Kolonel Kappler hier echter lucht van krijgt, begint een ingewikkeld en gevaarlijk kat en muisspel waarbij vele mensenlevens op het spel komen te staan...

Features:
Starring: Gregory Peck, Christopher Plummer En John Gielgud
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelfilm: 158 Minuten
Leeftijd: 12 en geweld

Hitler, The Rise Of Evil
Dit is het fascinerende portret van de gevaarlijkste man van de twintigste eeuw. Tegen de tijd dat hij in de Eerste Wereldoorlog vecht, heeft Adolf Hitler al zo’n haat ontwikkeld tegen de wereld, de mensheid en de joden in het bijzonder, dat hij door velen voor gek wordt versleten. Maar deze gek weet zichzelf door manipulatie en bedrog op te werken tot in de hoogste regionen van de Duitse politiek.

Features:
Starring: Robert Carlyle, Stockard Channing En Peter O’toole
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Oorlog
Speelduur: 180 Minuten
Leeftijd: 12, racisme, angst en geweldTHE WONDERFUL HORRIBLE LIFE OF LENI RIEFENSTAHL
2-DVD Collection

The Wonderful, Horrible Life Of Leni Riefenstahl geeft een boeiend portret van één van 's werelds meest controversiële filmmakers, Leni Riefenstahl. In deze opmerkelijke documentaire vertelt ze voor het eerst openlijk en emotioneel over haar turbulente leven voor de camera. Ondanks dat ze nooit lid was van de Nazi partij, heeft ze als maker van de propaganda documentaires als Triumph Des Willens en Olympia, haar hele leven met de associatie geleefd. Riefenstahl werd in de filmwereld bekend door haar bijzondere, nieuwe vormen van cameragebruik en heeft een interessante carrière gehad als gedreven filmmaakster die ondanks een wereldwijde boycot actief is gebleven. Berta Helene Amalie (Leni) Riefenstahl leefde van 22 augustus 1902 tot 8 september 2003

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Duits Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Subtitles On/Off
Genre: Documentaire
Speelduur: 189 minuten
Leeftijd: 12NAZI'S: THE OCCULT CONSPIRACY

De documentaire Nazi's: The Occult Conspiracy laat zien dat de ideologie van het nationaalsocialisme onder de Duitse dictatuur in de Tweede Wereldoorlog zijn oorsprong vindt in religie. Samen met hoge priester, Heinrich Himmler, was Hitler de boodschapper in deze samenzwering, die hij gebruikte om de oorlog te winnen. Men gebruikte mystieke kunsten om belangrijke beslissingen te nemen in de oorlogsvoering, trainden de SS officieren, indoctrineerde de Duitse bevolking en trachtte de geallieerden te beïnvloeden met deze van oorsprong religieuze gedachten. De documentaire laat zien waar de door de Nazi's gebruikte symbolen en gebruiken vandaan komen en toont ook interviews met degenen die de "Nazi Occult" echt hebben beleefd.

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Documentaire
Speelduur: 104 minuten
Leeftijd: 12GEHEIMEN VAN HET DERDE RIJK - DEEL 2
2-DVD Collection

Hunting Nazi Fugitives
Ondanks de jacht van justitie en het gezag op de meest gehate mannen uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog zijn vele militair leiders en bevelhebbers uit de Nazi top altijd op vrije voeten gebleven. Hoe is het mogelijk dat deze monsters de dans ontsprongen?

The Strange Quest Of Rudolph Hess
Rudolph Hess is als persoon en in daad onafscheidelijk van de Nazi-partij en heeft nooit op enig moment zelfs maar een poging gedaan om zichzelf te distantiëren van de misdaden van het nazisme. Wat is het ware verhaal achter de plaatsvervanger van Hitler?

Hitler's Vengeance Weapons
In de Tweede Wereldoorlog werden vele soorten wapens gebruikt. De Nazi's hadden het vermogen om nieuwe wapens te ontwikkelen en te produceren, zoals de V-1 en V-2 raketten. Zie het proces van het ontstaan van nieuwe wapens welke de geallieerden ten koste van alles wilden vernietigen.

Hitler Man & Myth
Man & Myth toont de mythevorming rond Hitler en de ware aard van de persoon. Ze plaatst de opkomst van deze man in de juiste context: waarom sprak hij zoveel mensen aan en waarom zag het Duitse volk Hitler als de Messias? Met andere woorden hoe heeft hij aan de macht kunnen komen en hoe heeft hij de wereld op de rand van de afgrond gebracht?

Hitlers's Secret Diaries
Op 22 april 1983 reageerde de wereld geschokt op het nieuws dat de dagboeken van Adolph Hitler waren gevonden. Maar binnen twee weken na publicatie werd de waarheid onthuld; ze waren nagemaakt. Hoe heeft iemand de geleerden en analisten zo op een verkeerd been kunnen zetten en zal de waarheid, een echt dagboek, ooit boven water komen?

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Surround 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertitels
Genre: Oorlog / Documentaire
Speelduur: ca. 240 minuten
Leeftijd: 12MOST IMPORTANT BATTLE OF WW2
4-DVD Collection

De Wereld Van 1939 Tot 1945
Een oorlog die naties verenigde en verscheurde. Een oorlog waarbij vele doden zijn gevallen en vele heldendaden werden verricht. Er zijn vele veldslagen ter land, op zee en in de lucht uitgevochten die de wereld van vandaag hebben gevormd. Met maar liefst 10 documentaires op 4 verschillende DVD's bent u getuige van de belangrijkste veldslagen in de Tweede Wereldoorlog. U zult door de ogen van de soldaten de verschrikkingen van de oorlog van dichtbij meemaken van Pearl Harbor tot en met de slag bij Arnhem.

Deze DVD's bevatten de volgende veldslagen:
DVD 1:
• Dunkirk
• Pearl Harbor
DVD 2:
• Battle of Midway
• Battle of El Alamein
• Death at Stalingrad
• Bombing of Montecasino
DVD 3:
• Omaha Beach
• Slag bij Arnhem
DVD 4:
• Massacre at Malmedy
• Battle of Okinawa

Features:
Beeld: 4:3 Full Frame & Widescreen
Geluid: Dolby Surround 5.1 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Oolog / Documentaire
Speelduur: ca. 343 minuten
Leeftijd: 12, angst en geweld