:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> House Of Knowledge >> PERSBERICHT: HOUSE OF KNOWLEDGE DISTRIBUTEUR NATIONAL GEOGRAPHIC
PERSBERICHT: HOUSE OF KNOWLEDGE DISTRIBUTEUR NATIONAL GEOGRAPHIC
Bron: House Of Knowledge - Datum: 2006-05-02 - Geplaatst door: Werner
HOUSE OF KNOWLEDGE EXCLUSIEVE DISTRIBUTEUR DVD'S NATIONAL GEOGRAPHIC

House of Knowledge, de documentaire en special interest divisie van Dutch FilmWorks wordt de exclusieve partner van G+J Uitgevers, licentiehouder van National Geographic Magazine in Nederland en BelgiŽ. Als eerste verschijnt de veelbesproken documentaire Het Evangelie Van Judas - Het Verborgen Verhaal Van Het Verraad Van Christus op DVD. In augustus wordt de catalogus uitgebreid met acht nieuwe titels.

De National Geographic Society is een van de grootste wetenschappelijke en educatieve non-profitorganisaties ter wereld. De Society is in 1888 opgericht ter vergroting en verspreiding van geografische kennis, en geeft een beeld van de wereld door middel van onder andere het National Geographic Magazine en de documentaires op het National Geographic Channel. Deze documentaires gaan in op aansprekende onderwerpen en worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit. De samenwerking tussen House of Knowledge en G+J Uitgevers moet de verkoop van de DVD's van National Geographic naar een nog hoger plan tillen.

De bekendmaking van de inhoud van het eerder als verloren beschouwde Evangelie van Judas heeft de afgelopen maand wereldwijd veel commotie veroorzaakt. Alleen al in Nederland keken meer dan een half miljoen mensen naar de documentaire op National Geographic Channel. Reden genoeg om, vooruitlopend op de "officiŽle" presentatie van de eerste releases van National Geographic DVD's door House of Knowledge in augustus, nu op 16 mei al met de release te komen van Het Evangelie Van Judas.

In augustus volgt de eerste "officiŽle" releaseworp met acht nieuwe National Geographic DVD's bij House of Knowledge: Dolfijnen (ontdek hun duistere kant), Jachtluipaarden (dodelijke snelheid), Crittercam (door de ogen van dieren), Dodelijke Gebouwen, De Laatste Dagen Van De Maya-Cultuur, In De Ban Van De Vogelgriep (een race tegen de klok), Terrorisme Regeert (6DVD-box) en De Jagers Opgejaagd (3DVD-box).

De documentaires van National Geographic hebben in de afgelopen 35 jaar meer dan 800 prijzen gewonnen. Een creatieve mix van verslaggeving en filmopnames geeft de waargebeurde verhalen weer over de mens, de natuur, geschiedenis, archeologie en avontuur. Meeslepende en adembenemende beelden bieden de kijker een levendige ontdekkingstocht naar kennis, een spannend avontuur, een vleugje van het exotische en een sterke persoonlijke beleving.

House of Knowledge is de Nederlandse uitgever van DVD-titels voor de home entertainment markt. Met kwalitatief hoogwaardige titels is House of Knowledge inmiddels uitgegroeid tot een distributeur met een leidende positie in het 'special interest' en documentaire segment. House of Knowledge heeft een naast documentaires een uitgebreid assortiment TV- en Miniseries, lifestyle programmas en collecties van tv series of Hollywood producties.. Verkoop van House of Knowledge releases aan retail wordt verzorgd door Dutch FilmWorks sales team.


Recent nieuws van dezelfde bron