:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: RELEASES MEI-JULI 2006
PERSBERICHT: RELEASES MEI-JULI 2006
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2006-04-13 - Geplaatst door: Werner
THE ARYAN COUPLE

Een rijke Duitse industrieel (met joodse roots) wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog gedwongen zijn familiebedrijf af te staan aan de Nazi's. Als hij dat doet, wordt zijn familie veiligheid en rijkdom gegarandeerd. Maar als hij weigert, staat hen de onmetelijke hel van Auschwitz te wachten. Een gewetenskwestie die verstrekkende gevolgen kan hebben als hij de foute keuze maakt.... The Aryan Couple is één van de
meest aangrijpende en beklijvende oorlogsfilms van de laatste jaren en sluit perfect aan bij succesfilms als Der Untergang en Sophie Scholl. Een schitterend ingeklede kwaliteitsfilm met uitstekende vertolkingen van ondermeer Oscarwinnaar en acteerlegende Martin Landau (Ed Wood, The Majestic). IMDB: 6,7 waardering.

DVD Specs:
Titel: The Aryan Couple
Beeldformaat: 4:3
Speelduur: 110 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: oorlog
Releasedatum: 23 mei 2006

Extra's:
• TrailerTHE DRONE VIRUS
Sometimes it's the cure that kills

Wat zou jij doen als het leven van je dochter niet veilig is in de handen van mensen die je zou moeten kunnen vertrouwen? Jamie Roland heeft neuroblastoma. Een vaak voorkomende kankersoort bij jonge kinderen. Als Jamie overlijdt na een MRI-scan in het beroemde St. Mark's ziekenhuis, wil niemand Stephen de waarheid vertellen. De MRI is voorheen defect geweest en heeft daardoor ook andere kinderen het leven gekost. Wanneer Stephen bewijs probeert te verzamelen over het dodelijke computervirus dat waarschijnlijk de doodsoorzaak van zijn dochter is, houdt het ziekenhuis hem tegen. Dr. Jameson, de top-patholoog, roept de hulp in van Schmid, de vertegenwoordiger van Scan Tech. Niemand wil Stephen helpen behalve de charmante en briljante Dr. Colleen O'Brian. Ze is zeer begaan met de dood van Jamie samen raken ze steeds dieper verzeild in het web van leugens. Als ze dichter bij de waarheid komen doen ze een verbijsterende ontdekking.

DVD Specs:
Titel: The Drone Virus
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1/ Dolby Surround 2.0
Genre: thriller
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Window: 5 weken
Releasedatum: 23 mei 2006

Extra's:
• Also on DVDSNITCH IN NEW YORK
Some Things can never be talked about.

In New Yorks beruchtste politiedistrict hebben zes criminelen het voor het zeggen. Deze levensgevaarlijke misdadigers zijn gespecialiseerd in drugshandel, wapensmokkel, huurmoord, prostitutie en georganiseerde overvallen. Onder druk gezet door hun New Yorkse bazen, gaat het elitecorps rechercheurs er op uit om deze ongrijpbare gangsters te arresteren. Ze gebruiken daarvoor hun voornaamste wapen... een verklikker. Non Stop Urban en Latino Action!!!

DVD Specs:
Titel: Snitch In New York
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 2.0
Genre: Urban action
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Releasedatum: 23 mei 2006

Extra's:
• Also on DVDTHE GATHERING
Jesus is coming...

Michael Carey is een succesvolle marketing manager van wie het leven erg vlot verloopt. Binnenkort stapt hij zelfs in het huwelijksbootje. Hij heeft vrienden waar hij op kan rekenen en zijn baan is voor hem een droomjob. Maar plots krijgt Michael vreemde visioenen over de toekomst. Het duurt even voor hij de visioenen kan ontleden, maar als hij alle puzzelstukken samen brengt, beseft hij dat hij zijn vrienden en familie op de hoogte moet brengen dat Jezus binnenkort terug zal keren. Maar hebben zij daar wel oren naar? Wie gelooft de visioenen en meer nog... wie gelooft in de kracht van Jezus?

DVD Specs:
Titel: The Gathering
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Surround 2.0
Genre: Religie
Leeftijd: 12
Releasedatum: 23 mei 2006

Extra's:
• Also on dvdTHE VISITATION
Everyone has their demons

Gebaseerd op het boek van Frank Peretti,de succesvolle schrijver van 'supernatural thrillers', is dit een film die je van begin tot einde in de ban houdt door zijn onopgeloste vragen. Ben je klaar om te ontdekken wat zich schuil houdt tussen hemel en aarde?

Een mysterieuze man arriveert in het afgelegen dorpje Antioch. Aan de nieuwsgierige bevolking laat hij weten dat hij een profeet is met genezende gaven. Waar of niet, zijn komst is in elk geval het begin van een reeks onverklaarbare gebeurtenissen, die alleen als bovennatuurlijk kunnen worden uitgelegd. Het slaperige stadje wordt één groot opgewonden mierennest, met in de kern een vreemdeling met onbekende bedoelingen. Maar al gauw zien sommige bewoners in dat er iets niet pluis is.

DVD Specs:
Titel: The Visitation
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Surround 2.0
Genre: Thriller
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Releasedatum: 27 juni 2006

Extra's:
• Also on dvdCARLITA'S SECRET

Carlita (Eva Longoria), een jonge, beeldschone vrouw, raakt onrechtstreeks betrokken bij een grootste drugdeal. Ze is genoodzaakt te vluchten en enkele jaren onder te duiken om zo aan de politie te ontsnappen. Eens de jaren verstreken zijn, besluit ze uit de anonimiteit te stappen en gaat ze onder een andere naam werken in een succesvolle nachtclub. Maar op hetzelfde moment heeft een detective de drugszaak opnieuw geopend en loopt ze voor de tweede keer in haar leven groot gevaar. Probeert ze opnieuw te vluchten of gaat ze deze keer wel de confrontatie met het verleden aan? Carlita's Secret is een intense, beklijvende misdaadfilm die Desperate Housewife-ster Eva Longoria voor het eerst laat schitteren in een volwaardige film!

DVD Specs:
Titel: Carlita's Secret
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Surround 2.0
Genre: Thriller
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Releasedatum: 27 juni 2006

Extra's:
• Also on dvdPARTY ANIMALZ
Sex, booze... and a Burro?

Wanneer een stelletje "La-teen-os" voor een nachtje een leegstaande villa in Beverly Hills weet te kraken, geven ze er de heetste 'Spaanse' houseparty die Hollywood ooit heeft meegemaakt. Onder de partygangers zijn Tony de rocker, Chuey de slons, Indo en Leno de stoners, en Enrique de Paisa cowboy. Ondertussen draaien Maria de maagd, Lola de sexbomb en de mysterieuze Burro Girl zich vast warm. En dan gaan echt alle remmen los...

DVD Specs:
Titel: Party Animalz
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Surround 2.0
Genre: Urban Comedy
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16
Releasedatum: 27 juni 2006

Extra's:
• Also on dvd