:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: NIEUWE RELEASES JUNI & JULI
PERSBERICHT: NIEUWE RELEASES JUNI & JULI
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2006-05-12 - Geplaatst door: Werner
FUN WITH DICK AND JANE

Gebaseerd op de klassieker uit '77 met Jane Fonda en George Segal. Nu schitteren Jim Carrey, Tea Leoni en Alec Baldwin in deze komedie als een rijk Amerikaans koppel dat in geldnood komt. Om hun levensstijl te kunnen handhaven gaan ze over tot misdadige activiteiten.

Jim Carrey - de smash-hit in DVD verkoop - puts the fun in DVD.

Hoogtepunten uit de pers:
"Jim Carrey gaat ouderwets bekkentrekkend in komische overdrive!" — De Telegraaf
"Bulderlachen met Jim Carrey!" — Het Laatste Nieuws

rental: 13/6 - retail: 29/6PINK PANTHER

In april 1964, begon één van 's werelds grootste franchises met de release van de eerste Pink Panther-feature film. Peter Sellers nam de rol van de beroemde Inspector Clouseau op zich... een comedy franchise was geboren. Nu spelen Steve Martin en Beyoncé Knowles de hoofdrol in het geheel nieuwe The Pink Panther avontuur. Iedere Pink Panther-fan en comedy liefhebber wil deze toevoegen aan zijn collectie.

rental: 4/7 - retail: 20/7HOSTEL

Een schokkende thriller gepresenteerd door niemand minder dan Quentin Tarantino himself! Weldra beschikbaar, Hostel Unrated, de versie die te schokkend was voor de bioscoop!

rental: 11/7 - retail: 27/7THE PASSENGER ('75)

Jack Nicholson en de legendarische filmschoonheid Maria Schneider schitteren in deze briljante thriller geschreven en geregisseerd door Oscar-winnend filmmaker Michelangelo Antonioni (1994, Honorary Award).SERPICO ('73)

Gebaseerd op de bestseller roman, is Serpico een levendig portret van moed tegenover verraderlijke corruptie. Met Al Pacino in de hoofdrol.1900 ('76)

In deze film ontstaat een vriendschap tussen landeigenaar Alfredo (Robert De Niro) en boerenzoon Olmo (Gérard Depardieu) tegen de achtergrond van het Italiaanse leven in de eerste helft van de 20ste eeuw.CIRQUE DU SOLEIL

Cirque du Soleil dé inspirator van circus-theater is ook deze zomer weer te bewonderen in Amsterdam en in Brussel met hun show Alegria (meer info www.cirquedusoleil.com). Bezoekers van dit spektakel blikken graag terug op wat ze gezien hebben, vandaar het succes van de DVD's.

Nieuw op DVD: Corteo en Lovesick

Reeds beschikbaar: Alegria, Saltimbanco, Quidam, Dralion, Varekai, Fire Within, Solstrom, La Nouba, Midnight Sun.PARTY OF FIVE S1

De populaire serie uit de jaren '90 die het verhaal verteld van de Salingers, 3 broers en 2 zussen die zich noodgedwongen samen moeten redden na het dramatische verlies van hun ouders.FANTASY ISLAND S1

'Da plane, da plane' en 'Smiles, everyone smiles!'zijn de onvergetelijke openingszinnen van één van de meest kleurrijke series ooit gemaakt over het mysterieuze eiland waar alles kan en zal gebeuren.