:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: MISSION IMPOSSIBLE III
PERSBERICHT: MISSION IMPOSSIBLE III
Bron: Paramount - Datum: 2006-10-05 - Geplaatst door: Werner
M:I III
Dť actiefilm van 2006

Paramount Home Entertainment Benelux brengt M:I III met talrijke extra's op dvd op 2 november 2006. Zes jaren zijn verstreken sinds de verschijning van het tweede deel van Mission Impossible en tien sinds het eerste. Tom Cruise schittert opnieuw als Ethan hunt in deze zinderende adrenalinerush van J.J. Abrams (Lost, Alias). Daarnaast beschitk de film over een ware sterrencast die de duistere wereld van intrige en verraad tot leven brengt. Tot deze wereldsterren behoren Oscarwinnaar Philip Seymour Hoffman (Capote), Laurence Fishburne (The Matrix) en Golden Globe-winnaar Jonathan Rhys-Meyers (Match Point). J.J. Abrams wist een razendsnelle en ingenieuze spionagethriller te creŽren en vond de perfecte combinatie van klassieke spionagetechnieken, bloedstollende actie en diepgaande personages.

Synopsis
Er stond nog nooit zoveel op het spel. Het spektakel was nog nooit zo groots. Dit is Mission: Impossible... zoals je het nog nooit hebt gezien! Agent Ethan Hunt zet een punt achter zijn gevaarlijke verleden. Hij verlaat de Force Mission Impossible, zoekt een baan met aanzienlijk minder risico's en wijdt zich volledig aan zijn ravissante echtgenote Julia. Maar wanneer Lindsey, een briljante rekruut van IMF en oud-leerlinge van Ethan, in foute handen valt, voelt Ethan zich verplicht ter hulp te schieten. Hij krijgt af te rekenen met een meedogenloze wapenhandelaar die op het punt staat een wereldbedreigende deal af te sluiten. In zijn pogingen om deze Owen Davian te stoppen, brengt hij niet enkel zijn eigen leven, maar ook dat van zijn team, en zijn grote liefde in gevaar.. Met zijn adembenemende spanning en opwindende verhaalwendingen maakt deze film alle beloften waar!

Regie: J.J. Abrams
Cast: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Luther Stickell, Ving Rhames, Billy Cudrup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys-Meyers, Keri Russell, Maggie Q, Laurence Fishburne
OfficiŽle website: http://www.missionimpossible.com
Speelduur: 120 minuten