:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> VTC-Media >> RELEASEBERICHT: RELEASES APRIL 2007
RELEASEBERICHT: RELEASES APRIL 2007
Bron: VTC-Media - Datum: 2007-03-13 - Geplaatst door: Werner
EO
Bij de EO verschijnen in april de eerste twee DVD's uit de serie De Rooie Draad. Deze serie omvat in totaal 8 delen met geweldige verhalen uit de Bijbel op informatieve, spannende en aansprekende wijze in beeld gebracht.

Strengholt MultiMedia
In april lanceert uitgeverij Strengholt MultiMedia de twee nieuwe DVD-labels Visual Moods en DocuLine. Op het Visual Moods label verschijnt LCD Plasma - Moods. Negen sferen voor ieder interieur en tevens de eerste twee uit de serie Nature & Music. Ontdek de natuur en de meeslepende muziek van Ierland en Afrika. Alles in HD Quality en voorzien van Dolby Digital 5.1 geluid en tevens zeer prettig geprijst. Op het DocuLine label verschijnen de eerste twee Engelstalige documentaires van ZDF Enterprises Metropolen - Steden uit de Oudheid' deel 1 en 2.

Op 12 april verschijnt Beeld Van Nederland - Het Koningshuis een compleet overzicht van het Nederlandse Koningshuis (1898-2007) op 6 DVD's in luxe Box.

Van den Burg beeldproducties
Bij deze uitgeverij verschijnen drie nieuwe titels. Nostalgie met de Blauwe Tram, alles over het vakantieland Zwitserland en een overzicht van alle molens in Nederland in Holland - 600 Jaar Molenland.

5 april 2007:
LCD Plasma - Moods
Nature & Music - Ireland
Nature & Music - Africa

12 april 2007:
Beeld Van Nederland - Het Koningshuis
Blauwe Tram - Deel 1 en 2
Holland - 600 Jaar Molenland
Zwitserland - Het Dak Van Europa

19 april 2007:
Metropolen - Steden Uit De Oudheid 1
Metropolen - Steden Uit De Oudheid 2
De Rooie Draad - Abraham
De Rooie Draad - Isaak & Jakob