:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: DEADWOOD SEIZOEN 3
PERSBERICHT: DEADWOOD SEIZOEN 3
Bron: Paramount - Datum: 2007-05-02 - Geplaatst door: Werner
DEADWOOD SEIZOEN 3 OP DVD
Welkom in Deadwood... Een helse plaats op fortuin te maken.

Paramount Home Entertainment Benelux brengt op 7 juni 2007 de tv-serie Deadwood seizoen 3 op dvd uit. De serie gaat over het ruige verleden ten tijde van de goudkoorts. De vondst van goud brengt grote groepen gelukzoekers naar het stadje Deadwood waar de strijd om de macht en het goud begint. De box bevat 4 discs met 12 afleveringen en meer dan 9,5 uur kijkplezier voor de echte westernliefhebber.

Synopsis
Het is 1877. De wetteloosheid in Deadwood nadert haar einde. De stad maakt zich op voor de eerste verkiezingen en het lijkt er nu echt op dat de beschaving ook Deadwood heeft bereikt. Maar een beschaafde stad is nog geen vredige stad. De toekomst van Deadwood wordt bepaald door de strijd om de macht, en die wordt in alle hgevigheid - wreder dan ooit te voren. Zakenman George Hearst komt naar Deadwood. Hij wil de stad naar zijn hand zetten en ontziet daarbij niets of niemand. Op een genadeloze manier dwingt hij de bewoners, waaronder de standvastige sheriff Seth Bullock en de gewelddadige salooneigenaar Al Swarengen, tot strategische bondgenootschappen. Alleen zo maken ze kans zich staande te houden... en te overleven. De stad wordt geteisterd door bloedige conflicten en uiteindelijk moet de murw geslagen bevolking inzien dat sommige rijkdommen maar beter met rust kunnen worden gelaten.

Regie: Michael Almereyda, Gregg Fienberg
Acteurs: Timothy Olyphant (Dreamcatcher, Gone In Sixty Seconds), Ian McShane, Molly Parker (Six Feet Under), Jim Beaver (Six Feet Under, Twilight, Enterprise)
Speelduur: 586 minuten
Aantal discs: 4

UIT HET ARCHIEF