:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> VTC-Media >> PERSBERICHT: THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE
PERSBERICHT: THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE
Bron: VTC-Media - Datum: 2007-10-23 - Geplaatst door: Werner
THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE

"Het definitieve antwoord op An Inconvenient Truth (Een ongemakkelijke waarheid) van Al Gore"

Strengholt MultiMedia presenteert op 1 november 2007 onder het label DocuLine de meest explosieve film van het jaar: The Great Global Warming Swindle.

KRO Reporter meldde: "Moeten wij deze documentaire wel uitzenden?" Datzelfde geldt natuurlijk ook voor deze DVD. Voor Televisie als voor DVD geldt dat het belangrijk is om zowel de pro's als contra's te belichten en zoveel mogelijk mensen kennis te laten nemen van een dergelijk belangrijk onderwerp als het milieu en het opwarmen van de aarde.

Als extra bevat deze DVD materiaal van vooraanstaande internationale klimaatwetenschappers en het grote Klimaatdebat van KRO Reporter. DocuLine laat u dus tevens de Nederlandse kijk op het probleem zien.

Internationale perscommentaren:

"Slechts zelden kan een documentaire worden beschouwd als cruciaal moment in een belangrijk politiek debat, maar dat is gebeurd met de Grote Zwendel van de Opwarming van de Aarde. Nooit eerder is er een zo vernietigend authentiek verslag gemaakt over hoe de hysterie over de opwarming van de aarde los is komen te staan van de werkelijkheid. De buitengewoon professionele film van Martin Durkin toont nu het overtuigende bewijs dat de voornaamste oorzaak van de klimaat verandering niet de menselijke activiteit is, maar een verandering in de straling van de zon." - Christopher Brooker, Sunday Telegraph

"Als u zich zorgen maakt over de ijsberen, ga dan naar deze briljante, vernietigende film, de Grote Zwendel van de Opwarming van de Aarde." - Peter Hitchins, Mail on Sunday

"Een absoluut fenomenale documentaire." - Glenn Beck, CNN

Speciale kenmerken:

Deze DVD bevat extra materiaal van vooraanstaande klimaatwetenschappers en de paneldiscussie van KRO Reporter

Kijk naar de wetenschap achter deze film:
www.greatglobalwarmingswindle.com

DVD-Specificaties:
Genre: Documentaire
Taal: Nederlands ondertiteld en Nederlands*
Systeem Pal
Regio: Vrij
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeldformaat: 16:9
Speelduur: ca. 180 min.
Tweetalenoptie: Engels / Nederlands

UIT HET ARCHIEF