:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: ACTIEFILMS MEI
PERSBERICHT: ACTIEFILMS MEI
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-03-14 - Geplaatst door: Werner
PISTOL WHIPPED

Matt (Steven Seagal) is een aan alcohol verslaafde ex-agent met een enorme gokschuld. Als een geheime eenheid van de overheid al zijn schulden overneemt, moet Matt in ruil hiervoor een aantal invloedrijke criminelen opsporen en vermoorden. Wanneer hij weigert om een corrupte agent, die in zijn ogen onschuldig is, te doden bevindt hij zich plotseling in een uitzichtloze situatie. Matt wordt gedwongen een beslissing te nemen die zijn leven voorgoed zal veranderen. Vanaf nu kan iedere actie zijn laatste zijn!

DVD huur: 4 maart 2008
DVD koop: 22 mei 2008THE SHEPHERD: BORDER PATROL

Een criminele tak van de Amerikaanse commando's is van plan om $35 miljoen aan heroïne de Verenigde Staten in te smokkelen. Het enige dat hen in de weg staat is de mysterieuze douanier Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), een voormalig rechercheur. Jack neemt het in deze keiharde actie-thriller op tegen zelfmoordterroristen, sadistische beulen en corrupte ambtenaren aan beide zijden van de uiterst gevaarlijke grens tussen Columbus en Las Palomas, Mexico.

DVD huur: 6 mei 2008
DVD koop: 22 mei 2008KINGS OF SOUTH BEACH

Gebaseerd op het shockerende en waargebeurde verhaal van de beruchte nightlife kingpin Chris Paciello, is Kings Of South Beach een sexy thriller vol keiharde actie. Hotshot Chris Troiano (Jason Gedrick) neemt in de jaren negentig diverse nachtclubs in Miami over, die druk bezocht worden door topmodellen en bekende sterren. Wanner Chris besluit om dé meest trendy club in Miami te openen en de undercover agent Andy Burnett (Donnie Wahlberg) aanneemt als zijn bodyguard, begint de ellende. Hoewel ze leven als 'de koningen van South Beach' worden ze elk achtervolgd door hun eigen verleden. Ze trachten dit te verbergen, maar ze komen onvermijdelijk samen in een explosief plot vol sexy modellen, gangsters, geld en moord.

DVD huur: 15 april 2008
DVD koop: 22 mei 2008