:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS IN 3D
PERSBERICHT: CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS IN 3D
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-04-23 - Geplaatst door: Werner
Sony Pictures Home Entertainment laat vanaf 10 juni de wereld van 3D binnentreden in je huiskamer met de release van de film Het Regent Gehaktballen van Sony Pictures Animation op Blu-ray 3D
Binnenkort ook verkrijgbaar op Blu-ray 3D: Baas In Eigen Bos en Monster House

Om de aankomende release van de nieuwe BRAVIA LCDtelevisietoestellen met high definition en Blu-rayspelers van Sony Electronics te ondersteunen, kondigt Sony Pictures Home Entertainment vandaag de release van zijn eerste Blu-ray 3D titel in België aan. Het enorme succes van Sony Pictures Animation, Het Regent Gehaktballen, zal vanaf 10 juni beschikbaar zijn op Blu-ray 3D. Dankzij deze Blu-ray 3D versie van Het Regent Gehaktballen, zullen kijkers eindelijk ten volle kunnen genieten van de uitzonderlijke technologie en helderheid in 1080p full HD 3D resolutie, geoptimaliseerd voor 3D brilletjes. Ook verkrijgbaar op de disc, is de 2D versie van de film in hoge resolutie. Deze fantastische Blu-ray 3D versie van Het Regent Gehaktballen biedt een ongelooflijke waaier aan speciale extra’s, alsook een sneak peak van de volgende 3D titels van Sony Pictures Animation: Baas In Eigen Bos en Monster House, die weldra ook beschikbaar zullen zijn op Blu-ray 3D.

"We are thrilled to announce the first Blu-ray 3D titles from Sony Pictures Home Entertainment," said SPHE worldwide president David Bishop. "We drove the industry in Blu-ray adoption and are now leading the way with compelling 3D content for the home. The addition of 3D showcases the versatility of Blu-ray and further demonstrates why it is being adopted by the mainstream as the home entertainment format of choice." De animatiefilm Het Regent Gehaktballen op Blu-ray 3D zal beschikbaar zijn in een pakket met het 3D televisietoestel en Blu-ray speler van Sony Electronics. De film zal bovendien afzonderlijk verkocht worden. De Blu-ray 3D versie van Het Regent Gehaktballen werd gemasterd door Colorworks et geproduced door Sony Digital Authoring Center (DAC).

Synopsis Het Regent Gehaktballen:
Wanneer de nieuwste uitvinding van Flint Lockwood (sten van Peter Van De Veire) per ongeluk het dorpsplein vernietigd, is hij ervan overtuigd dat zijn uitvinderscarrière tot het verleden behoort. Tot er iets ongelooflijks gebeurt: in plaats van regen vallen er cheeseburgers uit de lucht. Zijn machine werkt dus echt! Maar wanneer de mensen gulzig om meer en meer voedsel vragen, begint de machine bizar te doen en ontketent hij heuse tornado’s van spaghetti en resuachtige gehaktballen. Flint, zijn sprekende assistent-aap Steven en het weermeisje Sam Sparks (stem van de Nederlandse zangeres Do) moeten snel een manier vinden om de machine uit te schakelen voor de hele wereld bedekt wordt met gigantische gehaktballen. Het Regent Gehaktballen werd geschreven en gerealiseerd door Phil Lord en Christopher Miller, en is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Judi Barret, geïllustreerd door Ron Barret. De film is geproduceerd door Pam Marsden. Het Regent Gehaktballen is geschikt voor elk publiek en duurt ongeveer 90 minuten.