:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ALL ABOUT STEVE
PERSBERICHT: ALL ABOUT STEVE
Bron: Fox - Datum: 2010-05-01 - Geplaatst door: Werner
ALL ABOUT STEVE
Een hilarische komedie met Sandra Bullock en Bradley Cooper
Verkrijgbaar vanaf mei op koop- en huur-dvd.

Topactrice Sandra Bullock toont na The Proposal opnieuw haar grote komische talent in deze schitterende komedie met Bradley Cooper. Zet de borrelnootjes klaar en ga lekker onderuit voor de waanzinnige humor van All About Steve!

Het verhaal
Sandra Bullock (The Proposal) en Bradley Cooper (The Hangover) spelen de hoofdrollen in deze komedie over een blind date die hilarisch uit de bocht gaat! Als de lieve en stuntelige Mary gekoppeld wordt aan Steve, een cameraman van CNN, wordt ze plotseling smoorverliefd. Hij niet. Mary besluit om Steve door het hele land te volgen om hem te overtuigen dat ze echt bij elkaar horen. Hierbij komt Mary ongewild zelf in het nieuwsverhaal terecht...

Kruiswoordraadsels
Mary Horowitz, alias Sandra Bullock, is een schitterende creatie van Kim Barker, auteur van het script. Horowitz maakt kruiswoordraadsels en weet alles van synoniemen en spelling. Maar haar kennis levert haar geen wijsheid op, integendeel. In een interview met Fox legt Bullock haar fascinatie voor het personage uit: "Mary is bijzonder briljant, maar door haar overbeschermde ouders is ze opgegroeid in een glazen bel. Voor de vertolking van Mary inspireerde ik me op een kind van 3,5 jaar, op auteur Kim Barker, en op mezelf als ik in een manische bui ben. Dat heb ik allemaal aan elkaar gepuzzeld."

Van The Hangover en Wedding Crashers tot The Proposal
Bradley Cooper bleek tijdens de preproductie de geknipte tegenspeler te zijn voor Bullock. Zijn stoere uitstraling, charisma en perfecte komische timing zijn welbekend sinds zijn glansrol in de blockbuster The Hangover. "Wanneer ik Bradley aan het werk zag in Wedding Crashers, zei ik tegen mezelf, dat is Steve", vertelt Sandra Bullock in hetzelfde interview. "Hij kan heel geloofwaardig een ploert neerzetten en toch evolueren in iemand die misbegrepen is."

Topactrice Sandra Bullock blij met Razzie
Sandra Bullock (o 1964) kan terugblikken op een uitzonderlijke carrière die begon in de jaren tachtig en die met de klassieker Speed (1994) een gigantische doorbraak zou kennen. Een grote dame met gevoel voor humor: toen ze voor haar rol in All About Steve een Razzie ontving, de prijs voor slechtste actrice, ging ze die zelf ophalen. Ze bedankte de aanwezigen voor het verpesten van haar carrière. Maar ze gaf iedereen ook een exemplaar van de dvd, zodat ze de film ook echt zouden kunnen bekijken.

Regie van Phil Traill met Britse accenten
All About Steve werd geregisseerd door Phil Traill, een Amerikaan die opgroeide in Groot-Brittanië en die er een heel excentrieke humor op na houdt. Hij regisseerde al de Britse comedyserie Snoops en werd bekroond voor zijn kortfilm Dangle. De regisseur liet zich door Sandra Bullock overhalen om de regie op zich te nemen. Traill en Bullock samen zagen de casting voor het veeleisende script als dé uitdaging. Zij brachten acteurs als Thomas Haden Church, Bradley Cooper en Ken Jeong samen in een waanzinnige maar bijzonder geestige cocktail.

Productinformatie
Huur-dvd
Titel: All About Steve
Releasedatum: 4 mei 2010
Genre: Comedy
Leeftijd: 12, angst, seks, grof taalgebruik
Lengte: ca. 98 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9, 1.85 widescreen
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling DVD: Nederlands, Engels, Frans

Koop-dvd
Titel: All About Steve
Releasedatum: 12 mei 2010
Genre: Comedy
Leeftijd: 12, angst, seks, grof taalgebruik
Lengte: ca. 98 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16x9, 1.85 widescreen
Menu: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling DVD: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Bloopers


Recent nieuws van dezelfde bron