:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2010
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-05-10 - Geplaatst door: Werner
CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS 3D

Sony Pictures Home Entertainment laat vanaf 10 juni de wereld van 3D binnentreden in je huiskamer met de release van de film Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen) van Sony Pictures Animation op Blu-ray 3D. Binnenkort ook verkrijgbaar op Blu-ray 3D: Baas In Eigen Bos en Monster House

Om de aankomende release van de nieuwe BRAVIA LCD-televisietoestellen met high definition en Blu-ray spelers van Sony Electronics te ondersteunen, kondigt Sony Pictures Home Entertainment vandaag de release van zijn eerste Blu-ray 3D titel in België aan. Het enorme succes van Sony Pictures Animation, Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen), zal vanaf 10 juni beschikbaar zijn op Blu-ray 3D. Dankzij deze Blu-ray 3D versie van Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen), zullen kijkers eindelijk ten volle kunnen genieten van de uitzonderlijke technologie en helderheid in 1080p full HD 3D resolutie, geoptimaliseerd voor 3D brilletjes. Ook verkrijgbaar op de disc, is de 2D versie van de film in hoge resolutie.

Deze fantastische Blu-ray 3D versie van Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen) biedt een ongelooflijke waaier aan speciale extra's, alsook een sneak peak van de volgende 3D titels van Sony Pictures Animation: Baas In Eigen Bos en Monster House, die weldra ook beschikbaar zullen zijn op Blu-ray 3D.

"We are thrilled to announce the first Blu-ray 3D titles from Sony Pictures Home Entertainment," said SPHE worldwide president David Bishop. "We drove the industry in Blu-ray adoption and are now leading the way with compelling 3D content for the home. The addition of 3D showcases the versatility of Blu-ray and further demonstrates why it is being adopted by the mainstream as the home entertainment format of choice."

De animatiefilm Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen) op Blu-ray 3D zal beschikbaar zijn in een pakket met het 3D televisietoestel en Blu-ray speler van Sony Electronics. De film zal bovendien afzonderlijk verkocht worden. De Blu-ray 3D versie van Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen) werd gemasterd door Colorworks en geproduced door Sony Digital Authoring Center (DAC).

Synopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen):

Wanneer de nieuwste uitvinding van Flint Lockwood (stem van peter Van De Veire) per ongeluk het dorpsplein vernietigd, is hij ervan overtuigd dat zijn uitvinderscarrière tot het verleden behoort. Tot er iets ongelooflijks gebeurt: in plaats van regen vallen er cheeseburgers uit de lucht. Zijn machine werkt dus echt! Maar wanneer de mensen gulzig om meer en meer voedsel vragen, begint de machine bizar te doen en ontketent hij heuse tornado's van spaghetti en resuachtige gehaktballen. Flint, zijn sprekende assistent-aap Steven en het weermeisje Sam Sparks (stem van de Nederlandse zangeres Do) moeten snel een manier vinden om de machine uit te schakelen voor de hele wereld bedekt wordt met gigantische gehaktballen.

Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen) werd geschreven en gerealiseerd door Phil Lord en Christopher Miller, en is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Judi Barret, geïllustreerd door Ron Barret. De film is geproduceerd door Pam Marsden. Cloudy With A Chance Of Meatballs (Het Regent Gehaktballen) is geschikt voor elk publiek en duurt ongeveer 90 minuten.

Regisseur: Phil Lord, Chris Miller
Stemmen: Peter Van De Veire, Alex Agnew, Koen De Graeve, Carry Goossens, Do
Genre: Komedie, Animatie
Release Blu-Ray Disc 3D op 10 juni 2010

Extra's Blu-Ray Disc:
• Bekijk fantastische vooruitblikken in 3D op Baas In Eigen Bos en Monster House
• Inclusief leuke extra's en te gek 2D bonusmateriaal, zoals uitgebreide scènes, de Raining Sunshine videoclip van iCarly's Miranda Cosgrove en nog veel meer!WILD THINGS: FOURSOME

Zet je schrap voor een spannend nieuw hoofdstuk in de Wild Things-reeks

Deze zomer swingen de temperaturen de pan uit wanneer Sony Pictures Home Entertainment op de proppen komt met de dvd-release van de vierde film uit de Wild Things-serie: Wild Things: Foursome. Het nieuwe en meest provocerende hoofdstuk in de Wild Things-serie is weer een choquerend verhaal over seks en koelbloedige moorden in de rijke Blue Bay gemeenschap in Florida.

Carson Wheetly (Ashley Parker Angel) heeft het vermoeden dat zijn vader, de steenrijke hotelmagnaat en vrouwenversierder Ted Wheetly, zijn moeder de dood heeft ingejaagd. Als Ted omkomt bij een ongeluk wordt rechercheur Frank Walker (John Schneider) op de zaak gezet. Tijdens het onderzoek naar de dood van Ted, belandt Frank in een wereld vol verleiding, hebzucht, bedrog en misschien wel moord.

Regisseur: Andy Hurst (Diary Of A Serial Murder)
Acteurs: John Schneider (Snow Day, Smalville), Jillian Murray (The Graves, Forget Me Not), Marnette Patterson (Starship Troopers 3: Marauder, House MD), Ashley Parker Angel (Making The Band)
Genre: Thriller, actie
Release DVD koop op 9 juni 2010


NOT THE MESSIAH (HE'S A VERY NAUGHTY BOY)

Monty Python fans: wees verheugd! The Life Of Brian krijgt een muzikale behandeling in deze historische one-night only show, van de bedenkers van Spamalot

Sony Pictures Home Entertainment reserveert voor jou de beste plaats in de zaal met de release van het eenmalige event Not The Messiah (He's A Very Naughty Boy) op dvd en Blu-ray Disc. De film biedt een magische kijk op een legendarisch spektakel met de leden van de beruchte Monty Python bende. Ze vieren hun 40ste verjaardag met een "musical" gebaseerd op de cultfilm The Life Of Brian in de Royal Albert Hall in Londen. Het optreden is een zeldzame podiumreünie van Eric Idle, Michael Palin, Terry Gilliam en Terry Jones. In 1979 zette Monty Python's Life Of Brian het klassieke Bijbelverhaal op zijn kop. Nu doen de makers van Spamalot hetzelfde met de klassieke muziek. Want hier is Not The Messiah (He's A Very Naughty Boy), een komisch meesterwerk met de onvergetelijke humor uit Life Of Brian overgoten met de grandeur van een symfonieorkest. Beleef deze unieke en eenmalige live-uitvoering, inclusief de reünie van de Monty Python leden Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin en Terry Gilliam.

Regisseur: Aubrey Powell
Acteurs: Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Terry Gilliam
Genre: Komedie
Release Blu-Ray Disc en Dvd koop op 16 juni 2010

Extra's op DVD/Blu-Ray Disc:
• Documentaires: "The Road to the Albert Hall", "The Bright Side...", "Showtime!"
• Sing-Along Tracks: "What Have The Romans Ever Done for Us", "The People's Front of Judea", "You're The One", "Amourdeus", "Take Us Home", "Always Look on the Bright Side of Life"
Extra's exclusief op Blu-Ray Disc:
• Met movieIQ en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, crew, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt.


ABOUT LAST NIGHT

Rob Lowe (van de tv-serie Brothers & Sisters) wil geen serieuze relatie. Demi Moore (Charlie's Angels: Full Throttle, Ghost) wil niet gebruikt worden. Samen vormen ze een onvergetelijk stel in de sexy comedy About Last Night. Na een gezellig avondje uit gaan de singles Danny Martin en Debbie Sullivan naar Danny's huis voor een one night stand. Maar dan gebeurt er iets verrassend. Ze willen elkaar nog een keer zien. Danny en Debbie gaan samenwonen en komen al doende tot de ontdekking dat de liefde bedrijven vrij eenvoudig is. Zeggen dat je van iemand houdt wordt al wat lastiger. Maar verliefd zijn is pas echt moeilijk.

Release Blu-Ray Disc op 9 juni 2010

Extra's op Blu-Ray Disc:
• Documentaires: "Ed Zwick and Rob Lowe in Conversation", "Original Making-Of Featurette"


BAD BOYS
Een explosieve actiefilm van regisseur Michael Bay, de maker van Transformers en Armageddon. Een partij heroïne met een straatwaarde van 100 miljoen dollar wordt uit een politiebureau gestolen. Mike (Will Smith) en Marcus (Martin Lawrence), twee undercover agenten, hebben 72 uur om de zaak op te lossen voordat de FBI zich ermee gaat bemoeien. Ze moeten elkaars identiteit overnemen omdat ze in eerste instantie denken dat een corrupte ex-agent het brein is achter de brutale diefstal. Maar gaandeweg blijkt de waarheid heel anders in elkaar te steken.

Release Blu-Ray Disc op 16 juni 2010

Extra's op Blu-Ray Disc:
• Audiocommentaar met regisseur Michael Bay
• Documentaire: "Putting the Boom & Bang in the Bad Boys (Making-of)"
• Muziekclips:
- 69 Boyz "Five O, Five O (Here They Come)"
- Diana King "Shy Guy"
- Warren G "So Many Ways"
• Met movieIQ en BD-Live krijg je real-time informatie over de cast, muziek, wetenswaardigheden en meer, terwijl je naar de film kijkt.