:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2010
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2010-11-22 - Geplaatst door: Werner
SALT

Met Angelina Jolie als actieheldin in de wereldwijde box-office hit!

 

Angelina Jolie schittert als een CIA-agente op de vlucht in de nieuwe dvd-en Blu-ray release van Sony Pictures Home Entertainment: Salt. Een opwindende release want de Blu-ray Disc bevat 3 versies van de film: de originele film zoals hij in de bioscoop te zien was en nog twee exclusieve extended cuts met een alternatief einde.

 

Bij haar indiensttreding als CIA-agente zwoer Evelyn Salt een eed van trouw, plicht en eer aan haar land. Haar loyaliteit wordt echter op de proef gesteld wanneer een Russische overloper haar beschuldigt van spionage voor Rusland. Salt neemt de benen en gebruikt haar jarenlange ervaring bij de CIA om een arrestatie te voorkomen. Haar pogingen om haar onschuld te bewijzen, leiden alleen maar tot meer twijfels over haar motieven, terwijl het onderzoek naar haar ware identiteit doorgaat. Één vraag duikt steeds opnieuw op: "Wie is Evelyn Salt?"

 

Het uitgebreide bonusmateriaal zal de filmfan zeker kunnen bekoren. Op de dvd vinden we onder andere audiocommentaren van de filmmaker terug, alsook verschillende documentaires die de kijker een blik achter de schermen gunt van deze adrenalineverhogende film. Naast de extended cuts bevat de Blu-ray Disc nog meer boeiend bonusmateriaal. Zo zijn er enkele interessante documentaires, maar ook Spy Cam, een picture-in-picture track. Op die manier ontdekt de kijker hoe de stunts werden gecreëerd.

 

Regisseur: Philip Noyce (Clear And Present Danger, Patriot Games)

Acteurs: Angelina Jolie (Mr. & Ms. Smith, Girl, Interrupted), Liev Schreiber (X-Men Origins: Wolverine), Chiwetel Ejiofor (2012, Talk To Me)

Genre: Actie
Release Blu-ray Disc en DVD koop op 1 december 2010
 

Extra's op DVD/Blu-ray Disc:

• Documentaires: "The Ultimate Female Action Hero", "Spy Disguise: The Looks of

Evelyn Salt"

• Radio-interview met regisseur Phillip Noyce

• Audiocommentaar van de makers
Extra's exclusief op Blu-ray Disc:

• Movie IQ

• Picture-in-Picture: Spy Cam

• Documentaires: "The Real Agents", "The Modern Master of the Political Thriller: Phillip Noyce", "False Identity: Creating a new Reality" en "Salt: Declassified"

 

PLEASE GIVE

Geselecteerd voor het Sundance Film Festival 2010 en het Berlijn International Film festival 2010

 

Sony Pictures Home Entertainment bekijkt de menselijke natuur onder een microscoop met de dvd-release van Please Give. Dit komische drama gaat over een New Yorks koppel dat samen met hun dochter het appartement naast hen wil inpalmen om zo meer ruimte te hebben. Op die manier hopen ze hun onderlinge relaties te verbeteren.

 

Antiekverkopers Kate (Catherine Keener) en Alex (Oliver Platt) maken plannen om hun appartement uit te breiden. Ze willen hiervoor het appartement naast hen gebruiken, dat ook hun eigendom is. Andra, een chagrijnige oude dame, woont echter in het appartement dus er zit niets anders op dan te wachten tot ze overlijdt. Omdat Kate met schuldgevoelens worstelt, wordt ze vrienden met de twee kleindochters van Andra (rollen van Rebecca Hall en Amanda Peet). Het resultaat van deze vriendschap is allesbehalve voorspelbaar...

 

Het bonusmateriaal bevat enkele achter de schermen documentaires, en video's met regisseuse Nicole Holofcener.

 

Regisseur: Nicole Holofcener (Friends With Money)

Acteurs: Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich), Oliver Platt (Frost/Nixon, The Bronx Is Bruning), Rebecca Hall (Vicky Christina Barcelona, The Prestige), Amanda Peet (Syriana, The Whole Nine Yards), Ann Morgan Guilbert (Grumpier Old Men, Sour Grapes)

Genre: Drama, komedie
Release DVD koop op 1 december 2010
 
Extra's op DVD:
• Bloopers
• Vraag en antwoord met Nicole Holofcener
• Documentaire: Achter de schermen van Please Give
 

LAKE PLACID 3
De krokodillen zijn terug... en ze hebben honger
 

Sony Pictures Home Entertainment brengt de angstaanjagende monsterkrokodillen terug met de release van Lake Placid 3 op dvd. In de nieuwste versie van de Lake Placid-reeks zien we enkele stomende en sexy, maar ook gruwelijk bloederige en ongecensureerde scènes. Alleen voor mensen met een sterke maag...

 

Maak je klaar voor een levensechte nachtmerrie, want de krokodillen zijn terug in Lake Placid 3!

 

Bioloog Nathan Bickerman ontdekt dat er vraatzuchtige roofdieren vrij rondsluipen wanneer de lokale veestapel brutaal opgepeuzeld wordt en er van enkele kampeerders alleen nog wat beenderen overblijven. Hoewel het dodental oploopt, probeert de plaatselijke sheriff de gebeurtenissen stil te houden om de toeristen niet af te schrikken, tot de ijzingwekkende waarheid boven water komt... Kan iemand deze killers stoppen voor ze een volgend slachtoffer opeisen?

 

Regisseur: G.E. Furst

Acteurs: Colin Ferguson (Eureka), Yancy Butler (Kick-Ass), Kacey Barnfield (Resident Evil: Afterlife), Michael Ironside (Terminator Salvation)

Genre: Horror

Release DVD koop op 1 december 2010
 
 


UIT HET ARCHIEF