:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2011
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-05-25 - Geplaatst door: Werner
EASY A
 
Een leugentje om bestwil kan grote gevolgen hebben
 

Sony Pictures Home Entertainment brengt de geestige en satirische tienerkomedie Easy A in juni uit op dvd en Blu-ray Disc. Het leven van een normaal en ietwat sullig meisje krijgt een aanstootgevende wending wanneer ze een leugentje vertelt over het verliezen van haar maagdelijkheid. De cast zorgt voor een mooi samenspel, vooral aanstormend talent Emma Stone (bekend van Superbad, Zombieland en binnenkort te zien in de nieuwe Spider-Man film). Ook te zien in deze ongelooflijk grappige komedie zijn andere jonge acteurs zoals Penn Badgley, Amanda Bynes, Alyson Michalka en Cam Gigandet.

 

Nadat een kleine, onschuldige leugen over het verliezen van haar maagdelijkheid uitlekt, begint het leven van de onopvallende leerlinge Olive Phendergast (Emma Stone) opvallende gelijkenissen te vertonen met het leven van Hester Prynne in het boek "The Scarlet Letter", dat ze momenteel aan het lezen zijn op school. Het hoofdpersonage uit het boek – het is een roman over een jonge vrouw die in het puriteinse Boston van de 17de eeuw gebrandmerkt wordt omwille van overspel – draagt een grote rode letter A (van adultery of overspel) als schaamtebadge op haar bovenkleding, en zo ook Olive, als een vorm van protest en ironie. Het verzinsel over het verliezen van haar maagdelijkheid heeft er echter voor gezorgd dat ze de meest besproken leerlinge van de school is met als grote voordeel dat ze eindelijk aandacht krijgt. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent (Thomas Hayden Church) en mentor (Lisa Kudrow) beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van haar hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een einde te maken aan de roddels.

 

Even leuk als de film is het bonusmateriaal. Zowel op de dvd als de Blu-ray Disc vind je bloopers terug, maar ook de auditie van Emma Stone en audiocommentaar van regisseur Will Gluck en Emma Stone. Exclusieve extra's op de Blu-ray Disc zijn enkele documentaires zoals "The School of Pop Culture", "Vocabulary of Hilarity" en de making-of.

 

Regisseur: Will Gluck (Friends With Benefits, Fired Up!)

Acteurs: Emma Stone (Superbad, Zombieland), Lisa Kudrow (TV-serie Friends), Tomas Hayden Church (Spider-Man 3), Penn Badgley (TV-serie Gossip Girl, The Stepfather), Amanda Bynes (Hairspray, She's The Man), Cam Gigandet (Twilight, The Experiment), Stanley Tucci (Julie & Julia, Burlesque)

Genre: Komedie
Release DVD / Blu-ray disc koop op 15 juni 2011
 
Extra's op DVD en Blu-ray disc:
• Bloopers
• Emma Stone's auditie
• Audiocommentaar van regisseur Will Gluck en Emma Stone
Extra's exclusief op Blu-ray disc:
• Documentaires:
- The School of Pop Culture: Films uit de jaren ‘80

- Vocabulary of Hilarity

- The making-of Easy A

• Pop-up weetjes

• MovieIQ
 

THE HIT LIST
 
Aan wraak hangt altijd een prijskaartje...
 

Wat als iemand die je al lachend dood wenste toch opeens vermoord wordt? Sony Pictures Home Entertainment beantwoordt deze uitdagende vraag in de nieuwe schokkende actietriller The Hit List, vanaf 1 juni verkrijgbaar op dvd.

 

Deze bloedstollende film draait om een zakenman die in een race tegen de klok probeert de mensen te redden die hij per ongeluk als doelwit van een huurmoordenaar markeerde. Met topacteurs Cuba Gooding Jr. en Cole Hauser is deze thriller een must voor elke filmliefhebber.

 

Heb je ooit al eens willen wraak nemen op al de mensen die je ooit een hak hebben gezet? Zoals bijvoorbeeld de ex die je bedroog of de vriendin die jou in de steek liet? Op een avond gaat Allan Campbell (Cole Hauser) na een slechte dag zijn zorgen verdrinken in een bar. Hij raakt aan de praat met een mysterieuze man die zichzelf Jonas (Cuba Gooding Jr.) noemt. De man beweert dat hij een huurmoordenaar is en biedt Allan aan om 5 mensen voor hem te vermoorden, gratis en voor niets. Denkende dat het om een flauwe grap gaat, geeft Allan nietsvermoedend zijn wenslijstje door. De volgende dag blijkt dat de mensen die hij had aangeduid werkelijk vermoord worden en al het bewijs lijkt naar hem te leiden. Terwijl hij op de hielen wordt gezeten door de politie begint hij aan een spannende race tegen de tijd om de doelwitten alsnog te redden en zijn naam te zuiveren. Wraak heeft altijd een prijs.

 

Regisseur: William Kaufman

Acteurs: Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire), Cole Hauser (2 Fast 2 Furious, Pitch Black), Jonathan Lapaglia (TV-serie Cold Case), Ginny Weirick (TV-serie Entourage en Ugly Betty)

Genre: Actie, Thriller
Release DVD koop op 1 juni 2011
 

HOW DO YOU KNOW
 

Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd en Jack Nicholson geven het

antwoord op deze vraag in een grappige romantische komedie

 

Regisseur James L. Brooks, maker van klassiekers als As Good As It Gets, Broadcast News en Terms Of Endearment, heeft zijn oeuvre uitgebreid met een nieuwe hilarische en oprechte romantische komedie How Do You Know, die nu verschijnt op Blu-ray Disc en DVD. Oscarwinnares Reese Witherspoon, Owen Wilson en Paul Rudd vormen de basis van een grappige driehoeksverhouding tussen een voormalig professioneel softbalspeelster, een honkbalspeler en een voor het  ongeluk geboren zakenman. Ook drievoudig Oscarwinnaar Jack Nicholson speelt in deze met scherpe humor overladen film een vader die het niet kan laten om te pas en te onpas advies te geven aan zijn zoon. Deze topcast zorgt voor hilarische, emotionele en onverwachte momenten die u niet mag missen.

 

Wanneer alles waar ze ooit in geloofde van haar wordt afgenomen begint Lisa (Reese Witherspoon) een avontuurtje met Matty (Owen Wilson), een hoog gerankte honkbalspeler en tevens een zelfingenomen vrouwenversierder. Nog voordat de relatie goed en wel van start gaat leert Lisa George (Paul Rudd) kennen, een zakenman die rechtdoorzee is maar die wel eens in de clinch durft te gaan met zijn vader (Jack Nicholson) en met de arm der wet. Net wanneer alles uiteen lijkt te vallen gebeurt het toch net niet.

 

Zowel de dvd als de Blu-ray Disc bevatten extra leuk bonusmateriaal, goed voor uren kijkplezier. De extra's omvatten onder meer een kijk achter de schermen, commentaar van de regisseur en de acteurs, verwijderde scènes, bloopers en nog veel meer. Exclusief verkrijgbaar op de Blu-ray is de door BD-Live geactiveerde movieIQ+sync. Deze laat de kijker toe om live informatie en leuke weetjes over de film en de acteurs te ontvangen tijdens het bekijken van de film. Ander bonus materiaal op de Blu-ray is een conversatie met James L. Brooks en Hans Zimmer, 'The George'-functie en extra verwijderde scènes met optionele audiocommentaren.

 

Regisseur: James L. Brooks (As Good As It Gets, Terms Of Endearment)

Acteurs: Reese Witherspoon (Walk The Line), Paul Rudd (Knocked Up), Owen Wilson (The Wedding Crashers), Jack Nicholson (As Good As It Gets)

Genre: Romantische komedie
Release Blu-ray disc / DVD koop op 23 juni 2011
 
Extra's op DVD en Blu-ray disc:
• Bloopers
• Verwijderde scènes
• Documentaire: "Extra Innings"
• Audiocommentaar van de filmmakers
Extra's exclusief op Blu-ray disc:
• Ruim 19 minuten aan verwijderde scènes
• Een gesprek met James L. Brooks en Hans Zimmer

• MovieIQ +sync