:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-08-16 - Geplaatst door: Werner
COUNTRY STRONG

 

Gwyneth Paltrow en Leighton Meester zingen de pannen van het dak als countryzangeressen... Ji-haaa!

 

Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund, Leighton Meester en Sony Pictures Home Entertainment brengen country naar uw dvd-en Blu-rayspeler met de release van Country Strong, een universeel verhaal over tweede kansen. Gwyneth Paltrow speelt een countryster die bezig is met haar comeback, na een verblijf in rehab. Haar plek lijkt echter al bijna ingenomen door een jonge schoonheidskoningin die het wil maken als countryster.

 

Sterzangeres Kelly Canter (Gwyneth Paltrow) heeft al betere tijden gekend. Momenteel verblijft ze in een afkickcentrum, om haar drankverslaving te behandelen. Haar verzorger in de kliniek (Garrett Hedlund) is zelf een amateur singer-songwriter. Volgens hem is Kelly nog niet klaar om de kliniek te verlaten maar haar man en manager (Tim McGraw) vindt het echter tijd voor een comeback. Tegelijk wil hij ook de carrière opstarten van een voormalige Miss Dallas (Leighton Meester), die nog naïeve dromen koestert over de muziekindustrie.

 

Zowel de dvd als de Blu-ray Disc staan bomvol bonusmateriaal, waaronder muziekvideo's, verwijderde scènes, een speciale uitvoering van "Shake That Thing" van Gwyneth Paltrow en het originele einde. Exclusief op de Blu-ray Disc zijn de documentaires met meer informatie over de kostuums, de cast en de songwriters. Verder biedt de Blu-ray Disc ook MovieIQ +sync aan.

 

Regisseur: Shana Feste

Acteurs Gwyneth Paltrow (Shakespeare In Love, Se7en), Tim McGraw (The Blind Side), Garrett Hedlund (Tron: Legacy), Leighton Meester (TV-serie Gossip Girl, The Roommate)

Genre: Drama, Country

Release DVD en Blu-ray disc koop op 28 september 2011

 
Extra's op dvd En Blu-ray disc:
• Oorspronkelijk Eind
• Verwijderde scènes

• Shake That Thing – Optreden met Gwyneth Paltrow

• Country Strong – Videoclip met Gwyneth Paltrow

• A Little Bit Stronger – Videoclip met Sara Evans

 

Extra's exclusief op Blu-ray disc:

• Friends In High Places: De cast van Country Strong

• Putting The Words In Their Mouths: De songwriters

• A Little Bit Country: De kleding

• MovieIQ+sync met de Country Strong playlist

 

THE ROOMMATE

 
Wat gebeurt er als terreur bij je inwoont?
 

Moord kan echt een vriendschap verwoesten... In de nieuwste dvd-en Blu-rayrelease van Sony Pictures Home Entertainment zien we hoe. The Roommate is een rasechte thriller over twee meiden die vriendschappelijk samenwonen op de campus van hun universiteit, tot één van beiden dodelijk geobsedeerd geraakt door haar kamergenoot. Samen met de hippe, jonge cast, waaronder Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet en Aly Michalka, zal je nagelbijtend op het puntje van je stoel zitten kijken naar deze ijzingwekkende prent.

 

Ze is leuk, ze is trouw, ze is psychotisch... en helaas voor Sara (Minka Kelly) is ze haar kamergenoot. Eerstejaarsstudente Sara heeft het allemaal prima voor elkaar met haar nieuwe vriendje Stephen (Cam Gigandet) en haar toffe kamergenoot Rebecca (Leighton Meester). Maar wat begint als een echte vriendschap, verandert al snel in iets griezeligs als Sara ontdekt dat haar nieuwe beste vriendin obsessief, verward en misschien wel moordlustig is.

 

Regisseur: Christian E. Christiansen

Acteurs: Leighton Meester (TV-serie Gossip Girl, Country Strong), Minka Kelly (TV-serie Friday Night Lights), Cam Gigandet (Burlesque, Priest), Aly Michalka (Easy A, Tv-Serie Hellcats)

Genre: Thriller

Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 21 september 2011

 
Extra's op dvd en Blu-ray disc:
• Audiocommentaar van de regisseur
• Verwijderde scènes
 

Extra's exclusief op Blu-ray disc

• Documentaires:

- Obsession: The Making-of

- The Roommate: New Generation of Stars

- Dressing Dangerously

• MovieIQ

• MovieIQ+sync: real-time informatie over de cast, crew, muziek en productie via BD-Live

 

BOYZ N' THE HOOD

 

Voor zijn 20ste verjaardag wordt deze awardwinnende klassieker in een Blu-ray jasje gestopt

 

Speciaal naar aanleiding van de 20ste verjaardag van de film krijgt Boyz N' The Hood van Sony Pictures Home Entertainment een luxueuze Blu-ray Disc behandeling. Dit sterke, aangrijpende en tijdloze verhaal gaat over drie vrienden die opgroeien in de getto's van Los Angeles en hoe ze omgaan met de dagelijkse, harde realiteit. De film werd voor het eerste vertoond in 1991, waarna hij meteen een stoet van lofbetuigingen kreeg. Hij markeerde het begin van de loopbaan van filmmaker John Singleton en gaf het startschot voor de carrières van Cuba Gooding Jr., Ice Cube, Morris Chestnut, Nia Long, Regina King, Laurence Fishburne en Angela Basset.

 

Bovenop 2 Oscarnominaties (van Beste Regisseur en Beste Film), werd de film in 1991 bekroond met de BMI Film Music Award, de Chicago Film Critics Award voor meest beloftevolle acteur (Cuba Gooding Jr.), de MTV Movie Award voor beste  nieuwe filmmaker (John Singleton) en een nominatie van de Writers Guild of America voor Beste Film. Later, in 1993, kreeg de film ook nog de NAACP Image Award voor Beste Film en in 2002 werd hij door de National Film Preservation Board geselecteerd voor een exclusieve opname in het nationaal historisch filmarchief.

 

Boyz N' The Hood is een maatschappijkritisch verhaal over drie vrienden die samen opgroeien in de wijk South Central in Los Angeles: Doughboy (Ice Cube), een drugsdealer, zijn broef Ricky (Morris Chestnut), een student en tienervader en Ricky's beste vriend Tre (Cuba Gooding Jr.), een jongen die heel graag aan het leven in het getto wil ontsnappen. In hun wereld kan een tripje naar de supermarkt betekenen dat je niet meer levend terugkomt. Tre leert van zijn vader hoe hij zich afzijdig kan houden van de gewelddadige omgeving waarin hij woont. Toch moet hij zichzelf sterk houden om niet mee te gaan met de massa en de geldende normen en waarden in zijn buurt. Wanneer het noodlot toeslaat en geweld de enige oplossing voor het probleem lijkt te zijn, wordt Tre op de proef  gesteld. Zal hij meedoen met de struggle for life of besluit hij zich wijselijk afzijdig te houden?

 

De Blu-ray Disc van Boyz N' The Hood toont de film in een perfecte geluids-en beeldkwaliteit en bevat ook indrukwekkend bonusmateriaal. Zo is er de documentaire 'The Enduring Significance of Boyz N' The Hood', waarin er door de cast en de regisseur een terugblik wordt geworpen op de laatste 20 jaar en hoe de film tot op vandaag nog steeds een grote impact heeft. Andere extra's zijn onder andere verwijderde scènes, beeldmateriaal van de auditie van enkele acteurs en interessante documentaires.

 

Regisseur: John Singleton (2Fast 2Furious, Poetic Justice, Shaft)

Acteurs: Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, Men Of Honor), Ice Cube (Are We There Yet?, Friday), Morris Chestnut (Ladder 49, Two Can Play That Game), Nia Long (Big Momma's House, Friday), Regina King (Jerry Maguire, Ray), Laurence Fishburne (The Matrix, Mystic River), Angela Basset (Waiting To Exhale, What's Love Got To Do With It)

Genre: Actie, drama

Release Blu-ray disc koop op 7 september 2011

 

Extra's op Blu-ray disc:

• Boyz N' The Hood: 20 jaar later

• Friendly Fire: de making-of van een legendarische film

• Commentaar met regisseur John Singleton
• Verwijderde scènes

• Screentests met Ice Cube, Angela Basset, Morris Chestnut en Tyra Ferrel

• Videoclip "Just Ask Me" door Tevin Campbell

• Videoclip "Growin' Up In The Hood" door Compton's Most Wanted

• Het voortdurende belang van Boyz N' The Hood
 

BLOODWORTH
 

Het is 40 jaar geleden dat E.F. Bloodworth zijn vrouw en zijn zoons achterliet voor een zwervend bestaan. En nu, tegen het einde van de rit, keert Bloodworth weer terug. Zijn ex-vrouw Julia is psychisch helemaal ziek en zijn drie zoons Warren, Brody en Brady zijn verbitterd. Bloodworths enige troost is zijn vriendschap met Fleming, de kleinzoon die voor de eerste keer ziet. Als Fleming kennismaakt met de vrouw van zijn dromen, lijkt het alsof door de aanwezigheid van Bloodworth, de geschiedenis zich zal herhalen. Of kan Fleming zich losrukken uit zijn familie?

 

Regisseur: Shane Dax Taylor

Acteurs: Val Kilmer (Heat, Batman Forever), Hillary Duff (Lizzie McGuire, A Cinderella Story), Kris Kristofferson (Blade, Planet Of The Apes)

Genre: Drama
Release DVD koop op 7 september 2011
 
Extra's op dvd:

• Audiocommentaar van de regisseur en de schrijver

• Alternatieve openingsscène en slotscène

• Documentaires:

- From Page to Screen: The Making-of

- Anatomy of a Song: You Don't Tell Me What To Do

- Raven's Song

 

FIRST SQUAD
 

Sony Pictures Home Entertainments nieuwste animatiefilm First Squad zit boordevol actie, drama en spanning. De spectaculaire special effects zijn van Studio 4°C, de bekroonde animatiestudio achter The Matrix en Halo: Legends.

 

De 14-jarige Nadya is een hele bijzonder meisje. Ze heeft paranormale gaven en is opgeleid tot huurmoordenaar. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt ze ingelijfd door het Russische leger om deel uit te maken van het First Squad, een gevechtseenheid die gebruikt maakt van bovennatuurlijke krachten. Na een zwaar gevecht is zij de enige overlevende van het team en krijgt ze een speciale opdracht: ze moet haar kameraden terughalen uit de dood. Dat kan alleen door Von Wolff te verslaan, een 700 jaar oude geest die de Nazi's helpt.

 

Regisseur: Yoshiharu Ashimo

Genre: Japanse animé

Release DVD koop op 21 september 2011
 

NEVER BACK DOWN 2: THE BEATDOWN
 

Een adrenalinerush van begin tot einde

 

Sony Pictures Home Entertainment brengt verbazingwekkende krijgskunsten naar het grote publiek met de dvd release van Never Back Down 2: The Beatdown. In deze sequel keren we terug naar de ondergrondse wereld van MMA-gevechten, samen met de nummer één van de Verenigde Staten in martial arts: Michael Jai White.

 

Achter de gesloten deuren van een normaal uitziende universiteit wordt het ultieme ondergrondse gevecht gepland: de beatdown. Case Walker, een voormalig UFC kampioen, ontfermt zich over vier jongemannen, die elk hun eigen redenen hebben om te trainen voor deze wedstrijd. Hij zal hen leren gevechtstechnieken te beheersen om zo hun tegenstanders uit te schakelen in één van de meest hardhandige competities ter wereld.

 
Regisseur: Michael Jai White

Acteurs: Michael Jai White, Lyoyo Machida, Scott Epstein, Todd Duffee

Genre: Actie
Release DVD koop op 21 september 2011
 
Extra's op dvd:

• Commentaar van regisseur Michel Jai White, Todd Duffee en Scott Epstein

• Verwijderde scènes