:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: HEKSJE LILLY EN DE REIS NAAR MANDOLAN
PERSBERICHT: HEKSJE LILLY EN DE REIS NAAR MANDOLAN
Bron: JustBridge - Datum: 2011-09-16 - Geplaatst door: Werner

HEKSJE LILLY EN DE REIS NAAR MANDOLAN

 

Op 23 september komt de populaire jeugdfilm Heksje Lilly En De Reis Naar Mandolan uit op DVD!

 

De postbode brengt een bijzondere brief voor Lilly. Wat zou er in staan? Snel maakt Lilly de envelop open. "Zeer geëerde superheks Lilly," leest ze, "wij hebben een groot probleem. De Koninklijke troon van ons land is betoverd. Kun jij ons alsjeblieft helpen?". De brief komt uit Mandolan, een exotisch land met woestijnen, olifanten en vreemde muziek. Natuurlijk wil Lilly graag helpen en ze vertrekt samen met het draakje Hector naar Mandolan. Daar maakt ze kennis met een riksjachauffeur Musa, grootvizier Guliman en een heleboel andere bijzondere mensen en wezens. Maar zal het jaar lukken om de troon te bevrijden van de toverspreuk?

 

Heksje Lilly En De Reis Naar Mandolan werd gebaseerd op de boeken van Knister (Kluitman) en is een productie van Buena Vista en Blue Eyes.

 

Na het succes van de eerste film van Heksje Lilly – waarvan maar liefst 75.000 dvd exemplaren werden verkocht - besloot regisseur Harald Sicheritz om een nieuwe avonturenfilm te maken: Heksje Lilly En De Reis Naar Mandolan, die in april uitkwam in de bioscoop en heel veel nieuwsgierige kijkertjes naar de bioscoop lokte. Sicheritz neemt ons opnieuw mee in de wonderlijke en magische avonturenwereld van Lilly, waar ze zich gedraagt als een echte heldin van haar leeftijd. De kritieken waren lovend, maar ook het jonge publiek kon de film écht smaken. De film kan rekenen op een sterke stemmencast en de populariteit van de boeken. De acteerprestaties van de jonge cast werken aanstekelijk en de decors zijn verrassend en betoverend. Laat je meevoeren in de wonderlijke avonturenwereld van de heldin van het moment: Heksje Lilly!

 

De DVD van Heksje Lilly En De Reis Naar Mandolan is vanaf 23 september te koop in de reguliere handel.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron