:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-11-24 - Geplaatst door: Werner
BAD TEACHER
 
Een hilarische komedie over een lerares "from hell"
 

Een bank vooruit en een kus van de juf voor Sony Pictures Home Entertainment, dat op 15 december de kostelijke komedie Bad Teacher uitbrengt op dvd en Blu-ray Disc. De cast, met A-listers Cameron Diaz, Justin Timberlake en Jason Segel, schittert in dit dolkomische verhaal over een lerares die er haar eigen ideeÙn over lesgeven op nahoudt.

 

Elisabeth Halsey (Cameron Diaz) is meedogenloos, vuilgebekt, en heeft het hart op de tong. Ze werkt als lerares op een middelbare school maar haar enige ambitie is een rijke echtgenoot strikken, zodat ze nooit meer hoeft te werken. Wanneer ze gedumpt wordt door haar verloofde, gaat ze op zoek naar een nieuwe en aantrekkelijke kandidaat. En laat de nieuwe vervangingsleerkracht (Justin Timberlake) nu net aan al die eisen voldoen. Om hem voor zich te winnen, zal ze echter eerst haar onverzettelijke collega (Lucy Punch), die ook een oogje heeft op de nieuwe leerkracht, de loef moeten afsteken. Ondertussen moet ze zich ook nog zien te ontdoen van de avances van de sportleraar (Jason Segel). Ze doet dit op haar eigen, onverbiddelijke manier...

 

Zowel de dvd als de Blu-ray Disc bevatten een hoop bonusmateriaal zoals verwijderde scènes, een blik achter de schermen en documentaires. Naar school gaan was nog nooit zo leuk.

 
Regisseur: Jake Kasdan (Walk Hard, Californication)
 

Acteurs: Cameron Diaz (Knight And Day, Charlie's Angels), Justin Timberlake (The Social Network, Friends With Benefits), Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall, I Love You, Man), Lucy Punch (Dinner For Schmucks)

Genre: Komedie, Romantiek
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 15 december 2011
 
Extra's op dvd en Blu-Ray Disc:
• Verwijderde scènes
• Verwijderde takes
• Achter de schermen met Jason en Justin
• Meer dan fondsenwerving
• Bloopers
 

Exlusieve extra's op Blu-ray Disc:

• Documentaires:

- Very Odd BlackSmith Story

- Swimming with the Dolphins

- Good Teacher

• PSP3 wallpapers

 

ZOOKEEPER
 
Een zoobezoek om nooit te vergeten
 

Wat als dieren konden spreken? Je komt het te weten in de nieuwste dvd-en Blu-ray release van Sony Pictures Home Entertainment: Zookeeper. In deze knotsgekke film breken de dieren in de Franklin Park Zoo hun eeuwenlange belofte en onthullen ze dat ze kunnen praten. En ze zijn niet op hun mondje gevallen! De sprekende dieren worden vertolkt door onder andere Nick Nolte, Cher, Adam Sandler, Sylvester Stallone en Judd Apatow. Samen met Kevin James, Rosario Dawson en Leslie Bibb vormen zij de all-star cast van Zookeeper.

 
 

De dieren van de Franklin Park Zoo dragen hun vriendelijke verzorger Griffin Keyes (Kevin James) op 'poten'. Griffin, die zich meer op zijn gemak voelt bij een leeuw dan bij een vrouw, besluit dat de enige manier om een vriendin te vinden erin bestaat de zoo te verlaten en een meer prestigieuze job te zoeken. De dieren raken in paniek en willen hun favoriete verzorger niet kwijt. Ze besluiten daarom hun eeuwenoude zwijgplicht op te geven en hun grootste geheim te onthullen: ze kunnen praten. Om Griffin in de zoo te houden, besluiten ze hem de kunst van het verleiden aan te leren... maar dan wel op hun manier.

 

Een exclusiviteit op de Blu-ray Disc is een speelbare demo van de PlayStation 3 game Ratchet & Clank: All 4 One. Met deze demo kunnen sample levels gespeeld worden van het langverwachte vierde deel van de Ratchet & Clank franchise. Het bonusgedeelte op de dvd en Blu-ray Disc bevat onder andere verwijderde scènes, bloopers en verschillende achter de schermen documentaires.

 

Regisseur: Frank Coraci (Click, Around The World In 80 Days)

Acteurs: Kevin James (Grown Ups, Paul Blart: Mall Cop), Leslie Bibb (Iron Man 2), Rosario Dawson (Seven Pounds), Cher, Nick Nolte, Adam Sandler, Sylvester Stallone, Judd Apatow

Genre: Komedie
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 15 december 2011
 
Extra's op dvd en Blu-ray disc:
• Lachen is aanstekelijk -Bloopers
• Bernie de Gorilla
• De donzige co-sterren
• Het maken van de Visual Effects - De dieren
 

Exclusieve extra's op Blu-ray disc:

• Playstation 3 game-demo van Ratchet & Clank: All 4 One!

- 45 speelminuten

- Speel alleen of met max. 3 vrienden als Ratchet, Clank, Qwark of Dr. Nefarious

• Verwijderde scènes
• De Cast van Zookeeper
• Achter de stunts
• Wees de beer
 

THE TUDORS: COMPLETE BOX

 

Golden Globe Award-winnaar Jonathan Rhys-Meyers speelt de sterren van de hemel als de beruchtste koning van Engeland in de spannende hitserie The Tudors. Alle vier seizoenen van deze bekroonde serie die het historische drama herdefinieerde, zijn nu gebundeld in deze complete box. De hartkloppende actie zal je op het puntje van je stoel houden.

 

De hartstocht waarmee Koning Hendrik VIII probeert Engelands vooraanstaande positie in de wereld en zijn eigen nalatenschap te verzekeren leidt hem door een keten van zes vrouwen, een onbezonnen oorlog met Frankrijk naar de uiteindelijke plek in de geschiedenis als één van 's werelds meest charismatische, wreedste en vooral menselijke koningen. Onder de vele talentvolle acteurs bevinden zich Jonathan Rhys-Meyers, Sam Neil, Peter O'Toole, Joely Richardson en Henry Cavill.

 

Regisseur: Michael Hirst

Acteurs: Jonathan Rhys-Meyers (Mission: Impossible III, Match Point), Henry Cavill (Tristan & Isolde, The Count Of Monte Cristo), Sam Neill (Jurassic Parc), Peter O'Toole (Lawrence Of Arabia), Joely Richardson (The Patriot, TV-Serie Nip/Tuck)

Genre: Kostuumdrama
Release DVD koop op 7 december 2011
 
Extra's op dvd:
• Geschiedenis doen herleven
• De vrouwen van Hendrik VIII
• De Tudor Dynastie op een rijtje
 

MARDI GRAS: SPRING BREAK

Voor drie studenten is het hun laatste jaar en ze krijgen geen vat op de meisjes van de universiteit. Hun oplossing: een roadtrip naar Mardi Gras, waar mooie meisjes geen probleem hebben om hun rokje of bloesje op te tillen en je met drank over straat mag lopen. Een waanzinnige stroom van gebeurtenissen zorgt ervoor dat ze inbreken in de hotelkamer van seksicoon Carmen Elektra, zich verkleden als drag queens en per ongeluk een poepbom laten ontploffen in de lobby van een luxehotel. Zal de Mardi Gras magie hierna nog tot leven komen en zullen hun wildste fantasieën eindelijk uitkomen?

 

Regisseur: Phil Dornfeld

Acteurs: Josh Gad (Love And Other Drugs), Regina Hall (TV-Serie Law & Order LA), Danneel Harris (The Roommate), Bret Harrison (Breaking In), Nicholas D'Agosto (Final Destination 5, TV-Serie Heroes), Carmen Electra (Scary Movie 4, Disaster Movie)

Genre: Komedie
Release DVD koop op 7 december 2011
 


UIT HET ARCHIEF