:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2012
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2012
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-12-20 - Geplaatst door: Werner
ARENA
 
Gevecht op leven en dood 2.0
 

Rijzende ster Kellan Lutz en oude rot in het vak Samuel L. Jackson schitteren in deze visueel erg sterke actieprent met een morbide en barbaars kantje. Sony Pictures Home Entertainment brengt beide acteurs samen in een verhaal over een man die gedwongen wordt om in een moderne gladiatorenarena te vechten op leven en dood als entertainment voor de online massa. Samuel L. Jackson is op zijn best als de sadistische zakenman achter de hele operatie.

 

Hoe word je rijk van de bloeddorst van miljoenen mensen? Een vindingrijke en sadistische zakenman (Samuel L. Jackson) heeft een heus imperium gecreëerd met een website, waarbij moderne gladiatoren elkaar bevechten tot de dood er op volgt. Zijn nieuwste krijger is David Lord (Kellan Lutz), een ontvoerde brandweerman, die zich nu in gevangenschap bevindt en gedwongen wordt om te vechten voor zijn leven. Om zijn vrijheid af te kopen, stemt hij toe om deel te nemen aan een reeks knokpartijen, met fatale afloop voor één van de vechters. Het dodental loopt op en David ontketent een heuse slachtpartij. Hij moet het nog opnemen tegen zijn sterkste tegenstander ooit en onthult ondertussen een geheim waardoor de hele organisatie op losse schroeven komt te staan.

 

Regisseur: Jonah Loop

Acteurs Kellan Lutz (Twilight, Nightmare On Elm Street), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Nina Dobrev (The Roommate, TV-serie The Vampire Diaries), Daniel Dae Kim (TV-series Lost, Hawaii Five-O)

Genre: Actie, Thriller
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 4 januari 2012
 

BUCKY LARSON: BORN TO BE A STAR
 
Slechte acteurs bestaan niet, alleen slechte rollen
 

Een inwoner van een klein gehucht is vastbesloten om het te maken in Hollywood, en meer bepaald in de 'adult' filmindustrie. Alhoewel hij bepaalde tekortkomingen heeft, staat niets zijn plannen in de weg. Co-schrijver Adam Sandler zorgt samen met de cast upcoming comedy man Nick Swardson, Don Johnson, Christina Ricci en Stephen Dorff voor deze hilarische komedie van Sony Pictures Home Entertainment die je moet gezien hebben!

 

Bucky Larson, die niet echt een doel in zijn leven heeft, werkt als inpakker in een lokale supermarkt. Op een dag ontdekt hij dat zijn conservatieve ouders ooit pornosterren waren. In de overtuiging dat daar zijn toekomst ligt vertrekt Bucky naar Los Angeles, om in de voetsporen van zijn ouders te treden.

 

Regisseur: Tom Brady (The Hot Chick)

Acteurs: Nick Swardson (Just Go With It, 30 Minutes Or Less), Don Johnson (TV-serie Eastbound & Down, Machete), Christina Ricci (TV-serie Pan Am, Black Snake Moans), Stephen Dorff (Somewhere, Public Enemies)

Genre: Komedie
Release DVD op 4 januari 2012
 
Extra's op dvd:
• Lachen werkt aanstekelijk
• Achter de tanden
• Gary: Een lastige klant

• Bucky schittert

 
HOSTEL: PART III
 

What happens in Vegas stays in Vegas?

 

Maak je klaar voor het meest afschrikwekkende hoofdstuk in de Hostel franchise. Sony Pictures Home Entertainment brengt met de dvd-en Blu-ray release van Hostel: Part III nog meer horror en gruwel naar het kleine scherm dan zijn twee voorgangers. In Hostel: Part III maken we kennis met de ondergrondse wereld van een privé-club in Sin City, waar martelingen de inzet vormen van een gokspel. Voor de fans: op 18 januari brengt Sony Pictures Home Entertainment ook een dvd-box uit met daarin Hostel: Part I, II en III. Niet voor gevoelige zieltjes.

 

Een gokje wagen krijgt een huiveringwekkende betekenis in Hostel: Part III. Tijdens een wilde vrijgezellenavond in Las Vegas worden vier vrienden versierd door een paar sexy call girls. De heren volgen de meisjes naar een privé-party, ver van de 'Strip'. Daar komen ze er al snel achter dat ze de inzet zijn van een sadistisch martelspel, georganiseerd door de elitaire Elite Hunting Club.

 

Regisseur: Scott Spiegel (From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money)

Acteurs: Brian Hallisay (TV-serie Privileged), Kip Pardue (Remember The Titans), John Hensley (TV-serie As The World Turns), Chris Coy (TV-serie True Blood), Skyler Stone (TV-serie Raising Hope), Sarah Habel (Whip It)

Genre: Horror

Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 18 januari 2012
 
Extra's op dvd en Blu-ray disc:

• Audiocommentaar van regisseur Scott Spiegel en Kip Pardue