:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Koch Media >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2013
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2013
Bron: Koch Media - Datum: 2013-02-02 - Geplaatst door: Werner
Tower Block en You May Not Kiss The Bride deze maand verkrijgbaar op DVD! Ook Cougar's Inc., 10th & Wolf en Cold Prey 1-3 vanaf 20 februari in de winkelrekken Ook in februari worden drie titels opnieuw aangeboden, met nieuw artwork en tegen een scherpere prijs. Deze re-releases maken deel uit van het gevarieerde aanbod van Koch Media, waarin elke filmadept zijn gading zal kunnen vinden. Een sniper, een huwelijk, cougars en maffiabazen, voor elk wat wils dus in deze nieuwe Koch Media–releases!
 
TOWER BLOCK
 

Een jaar nadat ze getuige waren van een moord, worden de vijftien bewoners van Tower Block 13 in het vizier genomen door een sniper. Op hulp of sympathie hoeven ze niet meer te rekenen, en ontsnappen lijkt onmogelijk. Een flatgebouw, vijftien bewoners, 1 sluipschutter. Een dodelijk kat-en-muisspel begint. Revelatie Jack O’Connell (Skins, This Is England, Eden Lake) speelt de pannen van het dak in deze stevige Britse urban–thriller, waar suspense en spectaculaire actiescènes hand in hand gaan.

 

Regisseurs: Ronnie Thompson & James Nunn

Taal: Engels

Nederlands ondertiteld

Speelduur: 86 minuten

Releasedatum DVD: 27 februari 2013

 

YOU MAY NOT KISS THE BRIDE

 

Bryan Lighthouse (Dave Annable, Brothers & Sisters) is een simpele dierenfotograaf. Door een ruzie met misdaadbaas Nikitin (Ken Davitian, Borat, The Artist) wordt hij gedwongen met diens dochter Masha trouwen, zodat zij legaal in Amerika kan blijven. De kersverse bruid ziet een huwelijk wel zitten, maar Bryan krijgt een niet mis te verstane waarschuwing: trouwen mag (moet), kussen niet! Tijdens hun huwelijksreis op het idyllische Tahiti wordt Masha echter ontvoerd en krijgt Bryan hiervoor de schuld.. Het begin van een spannend maar tegelijk ook hilarisch en romantisch avontuur.

 

Cast: oa. Tia Carrere (Relic Hunter), Kathy Bates (Titanic, The Office), Mena Suvari (American Beauty, American Pie) en Rob Schneider (Deuce Bigalow)

Taal: Engels

Nederlands ondertiteld

Speelduur: 95 minuten

Releasedatum DVD: 20 februari 2013

 

COUGARS, INC.
 

Op zo goed als elke kostschool in de V.S. is Sam (Kyle Gallner, Jennifer’s Body, Veronica Mars) buitengevlogen. Uiteindelijk is het zover gekomen dat zijn moeder zijn leergeld niet meer kan betalen, en dus besluit Sam bij te springen op zijn manier. Samen met zijn vrienden richt hij Cougars Inc. op, een escortebureau voor rijpe, eenzame dames. Niet iedereen is evenwel zo opgezet met deze nieuwe bizarre bijverdienste. Cougars, Inc. is de missing link tussen Risky Business en American Pie, niet te missen dus!

 
Cast: oa. Denise Richards (Wild Things, The World Is Not Enough), James Belushi (According To Jim, K–9), Kathryn Morris (Cold Case)

Speelduur: 83 minuten

Taal: Engels

Nederlands ondertiteld

Re-release DVD: 20 februari 2013
 

10TH & WOLF

 

Marinier Tommy Santoro dacht dat hij de banden die zijn familie met de maffia heeft, achter zich had gelaten. Een ondoordachte daad brengt hem echter tot bij de FBI. Zij sturen hem terug naar zijn oude buurt, 10th & Wolf in Zuid – Philadelphia, waar hij geconfronteerd wordt met het grootste dilemma van zijn leven. Deze misdaadfilm kan rekenen op een sterke cast met onder andere James Marsden (X–Men, 30 Rock), Giovanni Ribisi (Ted, Friends, Public Enemies), Dennis Hopper (Easy Rider, Apocalypse Now), Val Kilmer (Heat) en Piper Perabo (Looper).

 

Speelduur: 108 minuten

Taal: Engels

Nederlands ondertiteld

Re-release DVD: 20 februari 2013

 

COLD PREY 1–3

 

Deze trilogie van Scandinavische makelij bundelt drie huiveringwekkende slashers: Cold Prey, Cold Prey – Resurrection en Cold Prey – The Beginning. Elk van deze films biedt je een afschrikwekkend avontuur, waarin niets of niemand veilig voor het kwaad is. Bereid je voor op 282 minuten van de allerbeste horror.

 

Speelduur: 282 minuten

Taal: Engels

Nederlands ondertiteld

Re-release 3-DVD: 20 februari 2013