:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Koch Media >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2013
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2013
Bron: Koch Media - Datum: 2013-03-28 - Geplaatst door: Werner
Koch Media brengt deze titels opnieuw uit tegen een zacht prijsje!

Ook in april brengt Koch Media enkele nieuwe titels opnieuw uit op dvd met nieuw artwork en tegen een scherpere prijs. Deze re-releases maken deel uit van het gevarieerde aanbod van Koch Media, waarin elke filmadept zeker zijn gading zal kunnen vinden.

ADULTHOOD

Na zes jaar in de gevangenis te hebben gezeten, komt Sam Peel (BAFTA-winnaar Noel Clarke) opnieuw op straat terecht. Het leven buiten de cel is echter al niet veel beter. Terwijl Sam worstelt met zijn eigen schuldgevoelens, wordt hij geconfronteerd met een volgende generatie bad boys, die zinnen op wraak. Zij hebben Sam’s plaats ingenomen in de achterbuurten van West-Londen, waar criminaliteit, drugs en geweld schering en inslag zijn. Sam moet vrezen voor zijn leven. Zal het hem lukken om het geweld te ontlopen? Adulthood is een rauw drama boordevol actie, met rijzende ster Noel Clarke in de hoofdrol.

Regisseur: Noel Clarke
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 96 minuten
Releasedatum: 3 april 2013

PLAYED

Played neemt je mee naar de donkere, criminele onderbuik van het Londense Soho. De simpele kruimeldief Ray Burns (Mick Rossi) wordt ingehuurd door Riley (Patrick Bergin), een aanhanger van de corrupte politieman Brice (Vinnie Jones). Samen plegen ze een gevaarlijke roofoverval. Die gaat mis, met alle gevolgen van dien... Played is een harde en meedogenloze actiefilm in de stijl van Snatch en Lock, Stock & Two Smoking Barrels. Naast Vinnie Jones maken ook Val Kilmer (Heat, Top Gun) en Golden Globe-winnaar Gabriel Byrne (The Usual Suspects, In Treatment) hun opwachting.

Regisseur: Sean Stanek
Speelduur: 90 minuten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Re-release: 3 april 2013

EXTRACT

Op het moment dat Joel (Jason Bateman) zijn succesvolle fabriek kan verkopen, en flink kan gaan genieten van het leven, gebeurt op de werkvloer een bizar ongeval met een van zijn werknemers. Bovendien heeft zijn vrouw (Kristen Wiig) alle belangstelling voor seks verloren, geeft zijn beste vriend Dean (Ben Affleck) rampzalige adviezen en krijgt hij te maken met een werkneemster met dollartekens in haar verleidelijke ogen (Mila Kunis). Zal Joel zijn leven weer op de rails krijgen? Extract is een originele komedie, boordevol hilarische oneliners en een sterke cast.

Regisseur: Mike Judge
Speelduur: 92 minuten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Re-release: 3 april 2013

RED AND WHITE (3 DVD-Box)

Merah Putih, letterlijk ‘rood’ en ‘wit’, is de naam van de Indonesische vlag. De gelijknamige trilogie is een wervelend, meeslepend epos over diversiteit, vrijheid, zelfopoffering en heldenmoed. Deze trilogie verpulverde alle records in Indonesië, en deed dat met een topbudget en de technische input van creatief talent met ervaring in films als Saving Private Ryan, The Dark Knight en The Matrix. De Merah Putih-trilogie oogt daarom even spectaculair als een Hollywoodproductie.

Genre: oorlog/geschiedenis
Speelduur: 332 minuten
Taal: Indonesisch/Nederlands, Nederlands ondertiteld
Re-release: 3 april 2013