:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Koch Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
Bron: Koch Media - Datum: 2013-03-11 - Geplaatst door: Werner
Koch Media brengt in maart opnieuw voor ieder wat wils uit op DVD. Het doet dat onder andere in samenwerking met het One2SeeMovies - label, die de distributie van verschillende films op zich neemt. Elke maand zullen daarom verschillende titels uit de meest uiteenlopende genres op DVD uitgebracht worden.

EVIL THINGS

Miriam wordt 21 jaar en besluit haar verjaardag samen met vier vrienden te vieren in het landhuis van haar tante. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden in een prachtig huis, midden in de vrije natuur. De meisjes zorgen voor het eten, de jongens voor het bier en een filmcamera. Leo wil namelijk ieder moment filmen om van het materiaal bij thuiskomst een korte film te maken. Hij had niet kunnen vermoeden dat hij in plaats van vrolijke en gezellige beelden één gruwelijke nachtmerrie zou vastleggen…

Regisseur: Dominic Perez
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum DVD: 20 maart 2013

GREYSTONE PARK

Alex, Sean en Antonella reizen af naar een verlaten psychiatrische inrichting om onderzoek te doen naar paranormale verschijnselen. Het gerucht doet de ronde dat iedereen die naar binnen gaat compleet gek wordt en de vrienden willen dit onderzoeken door in de inrichting hun ervaringen vast te leggen. Onderweg naar de inrichting vertelt Alex zijn vrienden over de behandelingen die de patiënten zijn ondergaan; elektroshocktherapie, insulinetherapie en lobotomie. Eenmaal binnen blijkt al snel dat ze niet alleen zijn, en het gezelschap verdwaalt in het complex waar ze niet alleen voor hun leven moeten vechten, maar ook voor hun ziel.. De film werd geregisseerd door Sean Stone, zoon van de beroemde regisseur Oliver Stone, die zelf ook een rol in de film heeft.

Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum DVD: 20 maart 2013

HOW TO STOP BEING A LOSER

Deze Britse komedie geeft een kijkje in het leven van James; een verstokte vrijgezel die nooit veel succes heeft gehad bij de vrouwen. Op een dag leert hij Ampersand kennen, een jongen die het versieren tot een kunst heeft verheven. Ampersand leert James alle kneepjes van het vak, maar gaandeweg vraagt James zich af of de verhalen van zijn nieuwe leermeester wel kloppen...

Regisseur: Dominic Burns
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 109 minuten
Releasedatum DVD: 20 maart 2013

THE RISE AND FALL OF A WHITE COLLAR HOOLIGAN

Deze misdaadfilm is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en neemt je mee naar het leven van hooligan Mike. Mike komt tijdens een vechtpartij zijn oude vriend Eddie tegen. Eddie introduceert Mike in de wereld van de creditcardfraude, waarmee georganiseerde bendes aanzienlijke bedragen verdienen. Mike verliest zichzelf al snel in de wereld van geld en mooie vrouwen, totdat hij beseft dat hij geen controle meer heeft over wat er in zijn leven gebeurt. Kan Mike zichzelf redden uit deze verleidelijke wereld?

Regisseur: Paul Tanter
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum DVD: 20 maart 2013

THE CLINIC

Op kerstavond zijn de zwangere Beth en haar verloofde Cameron onderweg naar Beth's ouders. Nadat ze van de weg zijn gereden door een roekeloze chauffeur, besluiten ze te overnachten in een klein hotel. Laat in de avond, wanneer Beth ligt te slapen, verlaat Cameron het hotel om eten te halen. Als hij later terug komt, ligt Beth niet meer in bed. Cameron alarmeert meteen de politie, omdat hij voelt dat er iets is gebeurd. Ondertussen wordt Beth wakker in een badkuip vol ijs en hechtingen op de plek waar haar baby heeft gezeten. Ze gaat op zoek naar haar baby, maar vindt vier andere vrouwen in dezelfde situatie. Kan Beth haar baby terugvinden? En vindt Cameron zijn verloofde terug in deze nachtmerrie?

Regisseur: James Rabbitts
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 94 minuten
Releasedatum DVD: 27 maart 2013

CELLMATES

In deze geschifte komedie speelt Tom Sizemore (Saving Private Ryan) de rol van Leroy Lowe, kopstuk van de Ku Klux Klan. De verbitterde en haatdragende Leroy wordt veroordeeld tot drie jaar dwangarbeid in een gevangenisboerderij. Gevangenisdirecteur Merville (Stacy Keach, American History X) kiest Emilio uit als celmaatje voor Leroy. Een bewuste keuze, want Emilio is een Mexicaanse arbeider, die vecht voor arbeidsrechten. Leroy werd in de steek gelaten door zijn vrienden van de KKK en wordt nu dus tot overmaat van ramp opgesloten in een te kleine ruimte met een Mexicaan. Als Leroy dan ook nog eens verliefd wordt op de prachtige Mexicaanse Madalena, moet hij bij zichzelf te rade gaan. Waar komt die haat vandaan en waarom heeft hij eigenlijk zoveel vooroordelen?

Regisseur: Jesse Baget
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 95 minuten
Releasedatum DVD: 27 maart 2013UIT HET ARCHIEF