:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Koch Media >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2013
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2013
Bron: Koch Media - Datum: 2013-04-05 - Geplaatst door: Werner
Koch Media brengt in april deze nieuwe releases van het One 2 See Movies – label uit!

Elke maand slaan Koch Media en het One2See Movies – label de handen in elkaar en samen brengen ze verschillende titels uit in de meest uiteenlopende genres. Op 17 april kunnen thrillerfans zich in de handen wrijven met de release van The Mortician en 40. Daarbovenop worden met National Lampoon’s Dirty Movie en A Warrior’s Heart ook de comedy- en dramaliefhebbers op hun wenken bediend.

THE MORTICIAN

Het rustige leventje van een begrafenisondernemer (Method Man) wordt brutaal verstoord wanneer bij zijn mortuarium het lijk van een dode vrouw wordt afgeleverd. Kort daarna ontdekt hij dat er zich een verstekeling, een klein jongetje, in het mortuarium verstopt heeft. De jongen vertelt hem dat hij graag zijn dode moeder nog één keer zou zien. Zijn vader mag niet weten waar hij is, want die wil hem vermoorden. Diep geraakt door dit verhaal besluit de begrafenisondernemer de jongen te helpen, en in veiligheid te brengen. Hiervoor is hij bereid om iedereen die in zijn weg staat uit te schakelen..

Regisseur: Gareth Maxwell Roberts
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 17 april 2013


40

40 is een ronduit fascinerende film die het verhaal vertelt van drie totaal verschillende mensen, die door het lot bij elkaar worden gebracht in het midden van de broeierige en chaotische miljoenenstad Istanbul. Metin is het platteland ontvlucht, in de hoop om een beter leven te vinden. Verpleegster Sevda zoekt een antwoord op haar spirituele vragen, en de naïeve immigrant Godwill werd het slachtoffer van mensensmokkelaars. Op een dag, wanneer een grote zak geld uit de lucht valt, raken de levens van dit drietal plotseling met elkaar verweven..

Regisseur: Emre Sahin
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 17 april 2013


NATIONAL LAMPOON'S DIRTY MOVIE

Een compleet geschifte producer van lowbudgetfilms heeft één simpele droom: hij wil een komedie maken die helemaal bestaat uit schunnige moppen. De directeur van een derderangs filmstudio voelt wel iets voor het idee, en de producer schakelt een kunstzinnige regisseur en een beginnend scenarist in. De film wordt opgestart, en het ziet ernaar uit dat de film ronduit smakeloos zal worden. Het kan echter nog altijd erger, want naarmate de productie vordert laten de makers alle politieke correctheid vallen en hebben ze nog maar 1 doel: de foutste moppen ooit verfilmen..

Regisseur: Jerry Daigle en Christopher Meloni
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 91 minuten
Releasedatum: 17 april 2013


A WARRIOR'S HEART


Conor Sullivan (Kellan Lutz), een eigenzinnig type met een kort lontje, is op school een gevierde sportheld. Wanneer zijn vader, een commando, omkomt bij een militaire actie stort Conors wereld in. Hij kampt met zelfmoordneigingen en Conors moeder Claire is ten einde raad. Maar dan neemt Conor deel aan een keihard trainingskamp in de vrije natuur, onder leiding van sergeant – majoor Duke Wayens. Deze voormalige partner van Conors vader laat hem zien wat het betekent om echt volwassen te zijn..

Regisseur: Michael F.Sears
Taal: Engels
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 86 minuten
Releasedatum: 17 april 2013