:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ROBOCOP
PERSBERICHT: ROBOCOP
Bron: Fox - Datum: 2014-08-05 - Geplaatst door: Werner
ROBOCOP

De toekomst in eigen handen

Maak je klaar voor de toekomst met deze remake van de klassieker Robocop van Metro-Goldwyn-Mayer Studios en 20th Century Fox Home Entertainment. Robocop is vanaf 13 augustus beschikbaar op Blu-ray en DVD.

Synopsis
In het jaar 2028 raakt Alex Murphy (Joel Kinnaman) zwaargewond. Het bedrijf OmniCorp redt zijn leven door hem te transformeren in de ultieme politieagent RoboCop: deels mens, deels machine. RoboCop wordt geprogrammeerd om de wet te handhaven op straat, maar kan uiteindelijk zijn menselijke kant niet onderdrukken. Een gevaarlijke combinatie die wel eens catastrofaal zou kunnen aflopen.

Cast
De Braziliaanse regisseur José Padilha heeft de klassieker Robocop nieuw leven ingeblazen. Voor de cast zijn zeker niet de minste namen aangetrokken. Joel Kinnaman (The Killing, Safe House) vertolkt de rol van Alex Murphy/RoboCop. Michael Keaton (Batman) neemt de rol van de geldbeluste baas van OmniCorp, Raymond Sellars, op zich. Gary Oldman (The Dark Knight) speelt de wetenschapper Dr. Dennett Norton.

Blu-ray
De Blu-ray van Robocopbevat uniek bonusmateriaal. Zie hoe RoboCop wordt ontworpen voor de 21e eeuw of bekijk de reclames die speciaal gemaakt zijn voor de producten van OmniCorp. De Blu-ray bevat daarnaast verwijderde scènes en twee bioscooptrailers van de succesvolle remake.

DVD
Ook de DVD bevat leuke extra's. Bekijk verwijderde scènes uit de film en de bioscooptrailers. Verder kan je ontdekken hoe de productadvertenties voor OmniCorp zijn ontworpen.

DVD informatie
Beeldverhouding: 16:9 (2.35:1)
Genre: Actie
Speelduur: 116 minuten
Talen: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Omnicorp product announcement
• Bioscooptrailer 1
• Bioscooptrailer 2

Blu-ray informatie
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Genre: Actie
Speelduur: 120 minuten
Talen: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans DTS 5,1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menu's: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Verwijderde scènes
• Omnicorp product announcement
• RoboCop: ontworpen voor de 21e eeuw
• Bioscooptrailer 1
• Bioscooptrailer 2Recent nieuws van dezelfde bron