:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: BREAKING BAD-BARREL WINT PRIJS
PERSBERICHT: BREAKING BAD-BARREL WINT PRIJS
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2014-11-04 - Geplaatst door: Werner
BREAKING BAD - THE COMPLETE SERIES
LIMITED BARREL EDITION

Winnaar van The Hollywood Reporter Key Art Awards

De 16 discs tellende en in beperkte oplage verkrijgbare Breaking Bad Barrel heeft vannacht in Los Angeles tijdens de 42ste editie van The Hollywood Reporter Key Art Awards de prijs gewonnen voor The Grand Key Art Award. Deze prijs is in het leven geroepen om baanbrekende, creatieve projecten binnen de film- en entertainmentindustrie te belonen en te promoten.
Het ongelofelijke verhaal van Walter White, de scheikundedocent die in de meth-business ging. Alle 62 ongecensureerde afleveringen! Met Emmy Award-winnaar Bryan Cranston in de rol van Walter White, een familieman die zich in de misdaad begeeft nadat er longkanker bij hem wordt geconstateerd. Samen met zijn voormalige leerling en drugsdealer Jesse Pinkman (Emmy Award-winnaar Aaron Paul) als handlanger, beklimt Walt de ladder van de meth-handel, een spoor van doden achter zich latend. Maar hij slaagt er niet in zijn zwager en DEA-agent Hank Schrader (Dean Norris) eeuwig om de tuin te leiden. Lukt het Walt, of wordt het hem fataal? Met schitterende rollen van Anna Gunn, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, RJ Mitte en vele anderen. Geproduceerd door Vince Gilligan, Mark Johnson en Michelle MacLaren. Deze complete box bevat vele extra’s en bonusmateriaal, waaronder een exclusieve uitgebreide documentaire over het maken van het laatste seizoen.

Inclusief: Replica money barrel / Alle afleveringen plus meer dan 55 uur aan bonusmateriaal/ Nieuwe exclusieve 2 uur durende documentaire / Challenge coin, ontworpen door Vince Gilligan / Exclusieve Los Pollos Hermanos schort.

Breaking Bad - The Complete Series - Limited Barrel Edition is nu verkrijgbaar op Blu-ray