:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
Bron: A-Film - Datum: 2015-02-06 - Geplaatst door: Werner
PAK VAN MIJN HART

In de romantische komedie Pak Van Mijn Hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) het kledingverhuurbedrijf van hun vader (Bram van der Vlugt) Tom, ex soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus. Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin (Halina Reijn). De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde en hun familie. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan...

Bekroond met een Platina Film
Met de titelsong van Nick & Simon.

Regie: Kees van Nieuwkerk
Met o.a.: Chantal Janzen, Benja Bruijning, Fedja van Huêt, Halina Reijn, Bram van der Vlugt
Genre: Romantisch / Komedie
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands/ Engels
Speelduur: 86 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 3 maart 2015

Extra's:
• Videoclip Nick & Simon - “Pak Van Mijn Hart”
• Kerst-videoclip Nick & Simon - “Pak Van Mijn Hart”
• Bloopers
• Deleted Scenes


 
GOD HELP THE GIRL

Een romantische musical, geschreven en geregisseerd door Belle en Sebastian-frontman Stuart Murdoch! Kan een lied je leven redden? Eve is ontsnapt uit het ziekenhuis waar ze werd behandeld voor een eetstoornis. Hoewel ze nog steeds worstelt met emotionele problemen zoekt Eve haar heil liever in de muziek. Samen met haar vrienden James en Cassie start ze een bandje. James is tot over zijn oren verliefd op Eve, maar zij heeft oog voor een ander. Tijdens een lange, warme zomer probeert Eve via de muziek en de liefde haar weg terug te vinden naar het geluk…

Official Selection Sundance Film Festival

Regie: Stuart Murdoch
Met o.a.: Emily Browning, Olly Alexander, Hannah Murray
Genre: Drama / Muziek
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 111 minuten
Releasedatum dvd: 3 maart 2015


 
STRETCH

Zet je schrap voor de wildste rit van het jaar! Het zit Stretch niet mee. Hij is een werkloze acteur en zit diep in de schulden. Om de huur te kunnen betalen heeft hij een baantje genomen als limousinechauffeur. Wanneer hij nog één dag krijgt om zijn gokschuld af te lossen, probeert Stretch halsoverkop aan geld te komen. De redding komt in de persoon van een excentrieke miljardair die voor één nacht een limousine nodig heeft. Stretch neemt de opdracht aan, wetende dat de miljardair bekend staat om het uitdelen van royale fooien. Maar al snel brengt de zonderlinge passagier op de achterbank hem in veel grotere problemen en wordt Stretch achtervolgd door de maffia, FBI-agenten, jaloerse ex-vriendinnen en opvliegende beroemdheden. Dit wordt een hele lange nacht! De regisseur van Smokin’ Aces, The A-Team en The Grey levert met Stretch een doldwaze actiekomedie af met een ware topcast!

Regie: Joe Carnahan
Met o.a.: Patrick Wilson, Jessica Alba, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker
Genre: Actie / Komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 94 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 10 maart 2015


 
JACK IRISH: DEAD POINT

Een spannende thriller gebaseerd op de beroemde boeken van Peter Temple. Na de moord op zijn vrouw probeert Jack Irish zijn leven op de rails te krijgen. Hij is van de drank af maar zijn carrière als advocaat is hij voorgoed kwijt. Nu verdient hij zijn brood als privédetective en met klusjes voor een schimmige gokbaas.Hoewel Jack het verleden probeert te vergeten, blijft het hem achtervolgen.

Regie: Jeffrey Walker
Met o.a.: Guy Pearce, Marta Dusseldorp, Aaron Pedersen
Genre: Crime
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 83 minuten
Releasedatum dvd: 24 maart 2015


 
HEATSTROKE

Heatstroke is een zenuwslopende survival-thriller waarbij je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit! Maisie Williams (Arya Stark in Game Of Thrones) speelt Jo, een tienermeisje met drugsproblemen. Door haar vader Paul wordt Jo meegenomen naar de Afrikaanse savanne waar hij wilde dieren gaat bestuderen. Ook Pauls nieuwe vriendin Tally gaat mee, tot groot ongenoegen van Jo, die haar nieuwe stiefmoeder niet kan uitstaan. Wat een familiereis had moeten worden verandert in een nachtmerrie wanneer het drietal het pad kruist van een bende stropers. Opgejaagd door deze meedogenloze criminelen moeten Jo en Tally hun weg terug zien te vinden door een vijandig landschap waarin het gevaar nooit ver weg is...

Bekende cast: Maisie Williams (Game Of Thrones), Stephen Dorff (Public Enemies, Immortals, Zaytoun), Peter Stormare (Armageddon, Fargo, 22 Jump Street en Prison Break)

Regie: Evelyn Purcell
Met o.a.: Stephen Dorff, Maisie Williams, Peter Stormare, Svetlana Metkina
Genre: Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24 maart 2015


 
JOHN WICK

Een man, een missie, wraak. John Wick (Keanu Reeves) is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar één ding: wraak. De eerste actiefilm van Keanu Reeves in jaren!

Regie: David Leitch, Chad Stahelski
Met o.a.: Keanu Reeves, Ian McShane, Adrianne Palicki, Willem Dafoe
Genre: Actie / Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 102 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24 maart 2015

Extra's:
• Directors Commentary
• Don't F*#% with John Wick (+/- 15 min)
• Calling in the Cavalry (+/- 11 min)
• Destiny of a Collective (+/- 6 min)
• Assassin's Code (+/- 5 min)
• Red Circle (+/- 6 min)
• NYC Noir (+/- 6 min)


 
THE CANAL

De filmarchivaris David en zijn vrouw zijn een gelukkig koppel, althans dat denkt hij. Een dreigend geheim verbrijzelt hun huwelijk en een film die hij bestudeert voor zijn werk, onthult dat hun huis de plek is van een massamoord. David ontdekt dat de griezelige geschiedenis van het huis zich weleens kan herhalen.

Winnaar Scariest Film - Bloodgust UK Horror Awards

Regie: Ivan Kavanagh
Met o.a.: Antonia Campbell-Hughes, Rupert Evans, Steve Oram
Genre: Horror / Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Spoeelduur: 92 minuten
Releasedatum dvd: 31 maart 2015