:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2015
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2015
Bron: A-Film - Datum: 2015-03-04 - Geplaatst door: Werner
THE SECOND COMING

Niemand gelooft de 14-jarige Lucy wanneer ze vertelt dat ze de geest van een meisje ziet. Haar ouders en broer denken dat ze in de war is van het auto-ongeluk dat ze onlangs had. Maar wanneer ook de andere gezinsleden geplaagd worden door onverklaarbare gebeurtenissen, weten ze het zeker: een kwaadaardige geest heeft het op hun dochter gemunt. Maar waarom? Een duister geheim ligt ten grondslag aan deze paranormale terreur. Een geheim dat Lucy’s ouders meer dan tien jaar verborgen wisten te houden... The Second Coming markeert de comeback van veteraan Herman Yau die met schokkende films als The Ebola Syndrome en The Untold Story de Aziatische horrorfilm voor eens en voor altijd veranderde.

Regie: Herman Yau
Met o.a.: Joey Leong, Donald Li, Yat Long Don Li
Genre: Horror
Taal: Cantonees
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 88 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 april 2015
Blu-Ray bevat en 2D en 3D versie!


 
DEBUG

Van de makers van Splice en Wolves! De nabije toekomst. Een groep hackers is veroordeeld tot een taakstraf. Ze moeten de boordcomputers van ruimtevrachtschepen repareren. Onderweg naar aarde ontvangen ze een spoedbericht. Een ruimtevrachtschip zit zonder stroom. Men vermoedt een softwarefout. Het team gaat erop af en ontdekt dat de boordcomputer van het ruimteschip vol mysterieuze virussen zit. Dat niet alleen, het softwaresysteem lijkt over een eigen wil te beschikken. Het weerstaat elke poging om uitgeschakeld te worden. Al snel beseffen de hackers dat het systeem zelfbewust is geworden en dat het over lijken gaat om te overleven... Debug is een zenuwslopende science fiction-thriller in de traditie van klassiekers als 2001: A Space Odyssey, Alien en Cube!

Regie: David Hewlett
Met o.a.: Tenika Davis, Adrian Holmes, Kerr Hewitt
Genre: Sci-fi / Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 82 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 april 2015


 
EUROPA REPORT

Europa Report is een even fascinerende als spannende science fiction-film, in de traditie van Gravity, Interstellar en 2001: A Space Odyssey. Mede door de hulp die NASA bood bij de productie stelt Europa Report indringende vragen over onze plaats in de kosmos. Geïnspireerd op ware beelden. De oceanen op Jupiters maan Europa zijn bevroren. Wanneer wetenschappers ontdekken dat onder het oppervlak vloeibaar water schuilgaat, verwarmd door vulkanische activiteit, wordt een internationale ruimtemissie georganiseerd. De reis verloopt voorspoedig, maar eenmaal geland op de ijzige maan van Jupiter beginnen de problemen. Een zonnevlam verschroeit een paneel aan de buitenkant van het schip. Een reparatie is noodzakelijk. Maar dan zweert één van de astronauten dat hij buiten een licht heeft gezien onder het ijs. Lichtgevende micro-organismen? Of iets anders?

"One of the most sincere, suspenseful and fascinating science fiction films of the past few years" - Fearnet

Regie: Philip Gelatt
Met o.a.: Michael Nyqvest, Sharlto Copley
Genre: Thriller / Science-Fiction
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Minuten: 91
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 april 2015


 

UIT HET ARCHIEF