:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES JULI-AUGUSTUS 2015
PERSBERICHT: RELEASES JULI-AUGUSTUS 2015
Bron: A-Film - Datum: 2015-06-25 - Geplaatst door: Werner
MONSTERS: DARK CONTINENT

Deel 2 van het populaire Monsters!

Tien jaar na de gebeurtenissen uit Monsters hebben de reusachtige buitenaardse wezens zich verspreid over de wereld. Op verschillende plekken zijn nu geïnfecteerde zones. Ook het Midden-Oosten is overspoeld met de inktvisachtige monsters. Het Amerikaanse leger voert grootschalige bombardementen uit, maar het kan de opmars van de aliens niet stoppen. Wanneer vier militairen vast komen te zitten in de geïnfecteerde zone, moet het team van sergeant Frater een reddingsmissie op touw zetten. De soldaten beginnen aan een levensgevaarlijke tocht, dwars door het duistere hart van het monstergebied. Maar de gigantische buitenaardse wezens vormen niet het enige gevaar…

Met regisseur Edward Gareth als executive producer.

Regie: Tom Green
Met o.a.: Johnny Harris, Sam Keeley, Joe Dempsie
Genre: Drama / Sci-Fi
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 119 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 juli 2015


 
ROB THE MOB

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Thomas en Rosemarie Uva.

New York, 1991. Kruimeldief Tommy en zijn vriendin Rosie zitten op zwart zaad. Terwijl Rosie probeert op het rechte pad te blijven, volgt Tommy de rechtszaak tegen maffiabaas John Gotti. Tijdens de getuigenverklaring van huurmoordenaar Sammy Gravano hoort hij de aanklager adressen opnoemen van cafés waar maffiosi elkaar ontmoeten en waar geen vuurwapens naar binnen mogen. Tommy krijgt een idee: waarom zo’n tent niet overvallen? De maffiosi zijn ongewapend en bellen toch niet de politie! Nadat de overval succesvol is verlopen, besluit het roekeloze tweetal meer maffiaclubs te beroven. Wat niemand weet, is dat Tommy een persoonlijke reden heeft om de maffia te vernederen. Ondertussen hangt Tommy en Rosie’s toekomst af van wie hen als eerste weet op te sporen: de FBI of de maffia.

Door IGN bestempeld als "Queen's own Bonny and Clyde"

Regie: Raymond de Felitta
Met o.a.: Nina Arianda, Michael Pitt, Andy Garcia
Genre: Drama / Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 104 minuten
Releasedatum dvd: 7 juli 2015


 
PHOENIX

Geregisseerd door één van de grote Duitse regisseurs: Christian Petzold.

Nelly von Len keert na de oorlog lichamelijk zwaar beschadigd terug naar haar huis in het verwoeste Berlijn in 1945. Haar misvormde gezicht krijgt ze terug met een gezichtsreconstructie maar liever heeft ze haar leven terug van voor de oorlog met haar man Johnny. Ondanks het vermoeden dat Johnny haar heeft verraden en naar een concentratiekamp heeft gestuurd, gaat ze naar hem op zoek. Johnny die ervan overtuigd is dat Nelly niet meer leeft, herkent haar niet bij hun ontmoeting. Haar gelijkenis met zijn doodgewaande vrouw is niet verontrustend voor Johnny. Hij stelt voor dat Nelly de rol aanneemt van zijn vrouw. Hiermee kan hij de erfenis veilig stellen van haar in de Holocaust vermoorde familie. Nelly stemt in met het plan en wordt haar eigen dubbelgangster. Om haar leven terug te krijgen moet zij erachter komen of Johnny haar verraden heeft en ooit heeft liefgehad….

Phoenix was in competitie op Le Festival International Du Film D'Amour in Mons en Nina Hoss won de prijs voor beste vrouwelijke rol.

Regie: Christian Petzold
Met o.a.: Nina Hoss, Nina Kunzendorf, Ronald Zehrfeld
Genre: Drama
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 98 minuten
Releasedatum dvd: 18 augustus 2015


 
KIDNEP

Entertainment voor de hele familie.

Kidnep is dé avontuurlijke familiefilm die je dit voorjaar niet mag missen! Een verhaal over de bijzondere band die ontstaat tussen ontvoerder Fred (Martin van Waardenberg - De Marathon, Loenatik) en het rijkeluiskindje Bo (Teun Stokkel). Wat in eerste instantie een spannende ontvoering lijkt te zijn, loopt uit in een doldwaas avontuur waarin Fred en Bo een bijzondere vriendschap opbouwen. Een ontroerend verhaal voor jong en oud van regisseur Diederik Ebbinge (Matterhorn). Bo, enig kind van rijke ouders, wordt ontvoerd. Zijn beschermde en rijke wereldje komt op z’n kop te staan. Tussen Bo en zijn ontvoerder Fred ontstaat tegen beider verwachtingen in een band. Bo ontdekt in Fred de vader die hij mist en leert voor zichzelf op te komen. Fred ziet in waar hij al z’n leven lang voor vlucht en leert vader te zijn.

Van de producent die eerder verantwoordelijk was voor kaskrakers als Alles Is Liefde en Alles Is Familie!

Regie: Diederik Ebbinge
Met o.a.: Martin van Waardenberg, Teun Stokkel, Steven van Watermeulen, Katrien van Beurden, Marcel Musters
Genre: Familie
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 89 minuten
Releasedatum dvd: 25 augustus 2015


 


Recent nieuws van dezelfde bron