:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: GIFTED
PERSBERICHT: GIFTED
Bron: Fox - Datum: 2018-01-17 - Geplaatst door: Werner
GIFTED
Ontroerend hoogbegaafd familiedrama
Gifted is vanaf 10 januari verkrijgbaar op Blu-ray en dvd.

Ingewikkelde formules die de meest ervaren wetenschappers niet zomaar oplossen, lost de hoogbegaafde Mary zonder problemen op in de film Gifted. In het ontroerende drama zien we hoe familie en vrienden om de jonge Mary heen worstelen met het nemen van een beslissing over wat voor het rekenwonder het beste is; een normale jeugd of het ontwikkelen van haar gave. Het elfjarige acteertalent McKenna Grace (Designated Survivor, I, Tonya) steelt de show in de rol van de bijdehante, intelligente Mary, en de chemie tussen haar en oom Frank (Chris Evans) zorgt voor zowel grappige als emotionele momenten. Van de hand van regisseur Marc Webb (500 Days Of Summer, Spider-Man) is Gifted daarmee een film die liefhebbers van tranentrekkers niet mogen missen!

Synopsis
Alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) woont met zijn vrolijke, kleine nichtje Mary (McKenna Grace) in een voorstad van Tampa. Buurvrouw Roberta (Oscarwinnares Octavia Spencer*), en Mary’s beste vriendin, helpt hun de dagelijkse sleur te doorbreken. Aan dit gelukkige bestaan dreigt een einde te komen als de oma van Mary de bijzondere gaven van haar kleinkind opmerkt en haar naar een school voor hoogbegaafde kinderen wil sturen. Omdat Frank bang is dat Mary hierdoor van haar gelukkige kinderjaren beroofd zal worden, barst er een vreselijke strijd los over de vraag wie het voogdijschap moet krijgen.

*Beste vrouwelijke bijrol, The Help, 2011.

Cast
In Gifted van regisseur Marc Webb (500 Days Of Summer, Spider-Man) weet de elf jaar oude McKenna Grace (Designated Survivor, I, Tonya) te overtuigen als wiskundig genie Mary. Chris Evans (The Avengers) laat daarnaast zien dat hij veel meer in zijn mars heeft naast het spelen van superhelden, en is perfect in de gevoelige rol van de oom en voogd van Mary. Belangrijke bijrollen in Gifted zijn onder andere voor Oscar-winnares Octavia Spencer (The Help, Hidden Figures) en comédienne en actrice Jenny Slate (Zootopia, Saturday Night Live).

Blu-ray en DVD
Op de Blu-ray en dvd staan een aantal leuke extra’s, waaronder verwijderde scènes, featurettes die een kijkje achter de schermen bieden, en de special On location: Gifted.

DVD
Speelduur: 97 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans en anderen

Extra’s:
• Verwijderde scènes
• Promotiefeaturettes
• On location: Gifted
• Galerij
• Bioscooptrailer

Blu-ray
Speelduur: 101 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 5.1, Frans DTS 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans en anderen

Extra’s:
• Verwijderde scènes
• Promotiefeaturettes
• On location: Gifted
• Galerij
• BioscooptrailerRecent nieuws van dezelfde bron