:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: HIDDEN
PERSBERICHT: HIDDEN
Bron: Lumière - Datum: 2019-03-27 - Geplaatst door: Werner
HIDDEN

Nieuwe Zweedse thrillerserie naar de bestseller Förstfödd van Filip Alexanderson, met August Wittgenstein (Das Boot) en voormalig Bondgirl Izabella Scorupco (Goldeneye).

Niets en niemand is wat het lijkt in Hidden, waar duistere geheimen, wisselende identiteiten en bovennatuurlijke krachten met elkaar botsen in hedendaags Stockholm.

Op een bouwplaats waar hij bijklust om zijn zieke moeder financieel te ondersteunen, krijgt rechtenstudent Jonas een ernstig ongeluk. Hoewel hij dood wordt verklaard, ontdekt hij dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken. Vanaf dat moment staat zijn leven op zijn kop. Er wordt op hem gejaagd en hij is gedwongen onder te duiken in de schaduwwereld van Stockholm, waar meer wezens met bovennatuurlijke krachten ronddolen, the hidden. Vivecka Eldh is een voormalig bokskampioene die zich over the hidden ontfermt. Zij helpt de politie en de sociale dienst bij het onderzoek naar een reeks rituele moorden in de schaduwwereld en steunt diegenen die hun bijzondere gaven net hebben ontdekt.

Cast: August Wittgenstein, Izabella Scorupco, Pia Tjelta, Alexander Willaume, Josefin Ljungman, Simon J. Berger, Simon Norrthon, Anders Mossling, Electra Hallman, Gizem Erdogan, Eric Ericson, Christian Hillborg, e.a. Scenario: Björn Paqualin en Jonathan Sjöberg naar Firstborn van Filip Alexanderson
Regie: Jonathan Sjöberg, Davif Beron en Daniel Di Grado
Producent: Georgie Mathew ,Berna Levin, Yellow Bird.
Herkomst: Zweden, 2018
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 8 x 45 min.
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum dvd: 16.04.2019


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron