:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> NIEUWSBERICHT: LARA CROFT LOOK-A-LIKE WEDSTRIJD
NIEUWSBERICHT: LARA CROFT LOOK-A-LIKE WEDSTRIJD
Bron: Paramount - Datum: 2001-12-03 - Geplaatst door: Serge
Met de oproep van 11 december 2001 in het weekblad Flair is de Lara Croft lookalike-wedstrijd officieel van start gegaan die Flair, Global Image en Paramount Home Entertainment samen organiseren naar aanleiding van de release op koopvideo en –dvd van Tomb Raider op 18 januari 2002.

Vrouwen die van zichzelf vinden dat ze qua uiterlijk en qua durfgehalte op Lara Croft lijken, sturen ons voor donderdag 20 december hun cv met een uitgebreide motivatie en twee duidelijke foto’s van zichzelf. Uit de ingezonden brieven selecteren we dertig kandidates die we uitnodigen op de preselectie in het Astrid Plaza Hotel te Antwerpen op 29 december 2001.

Na die preselectie blijven er tien kandidates voor de finale over. Als u zich herinnert hoe Angelina Jolie als Lara Croft in Tomb Raider over het scherm rolde, weet u dat die finale van onze lookalike-wedstrijd geen gewone missverkiezing wordt.

De finalistes mogen zich verwachten aan een aantal proeven waarvoor een flinke dosis lef nodig is. De finale vindt plaats in en rond Fort Napoleon te Oostende op zaterdag 26 januari 2002. Hou die datum zeker in je agenda vrij!