:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: THE SPONGEBOB SQUAREPANTS MOVIE
PERSBERICHT: THE SPONGEBOB SQUAREPANTS MOVIE
Bron: Paramount - Datum: 2005-05-09 - Geplaatst door: Werner
Geel en populair (niet alleen bij kinderen)
Paramount Home Entertainment releast SpongeBob The Movie op DVD


Paramount Home Entertainment brengt op 16 juni SpongeBob The Movie uit op dvd. In Belgi๋ trok de film maar liefst 100.000 kijklustigen naar de bioscoop. Kortom, het figuurtje is razend populair!

SpongeBob The Movie
SpongeBob leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fastfood branche bij Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen, onderneemt SpongeBob samen met z'n zeester-maatje Patrick een spannende zoektocht naar Schelpstad. Van zodra de vriendjes Bikinibroek achter zich laten, beleven ze heel wat avonturen.

SpongeBob, het verrukkelijkste onnozele wezen uit de onderwaterwereld, leert zo meer over het leven dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. De onstuitbare held zwemt op met enge zeemonsters, nare slechteriken en meedogenloze schurken en komt op plaatsen waar nog nooit een spons is geweest. Een groter en absorberender wateravontuur dan de geliefde mafkees zich ooit had kunnen voorstellen.

Uniek concept
De DVD wordt in twee versies uitgebracht: De standaard versie in een normale verpakking MET extra's op de DVD. Een speciale SpongeBob verpakking MET extra's op de DVD; De verpakking kan op verschillende manieren worden gevouwen, waardoor SpongeBob verschillende gezichten krijgt. Beide DVD's bevatten extra's die maar liefts 1 UUR duren!

Extra's op DVD:
• The Absorbing Tale Behind The SpongeBob Squarepants Movie
• The SpongeBob Squarepants Movie 20-Minute animatic featuring the voice of creator Stephen Hillenburg
• 'Saving the Surf' Featurette
• Special 'Undersea' Featurette
• 'Case of the SpongeBob' with voiceover bij Stephen Hillenburg & Jean-Michel Cousteau
• 'Submarine' teaser trailer