:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: THAT '70S SHOW EN THIRD ROCK FROM THE SUN
PERSBERICHT: THAT '70S SHOW EN THIRD ROCK FROM THE SUN
Bron: A-Film - Datum: 2008-12-06 - Geplaatst door: Werner
LAATSTE SEIZOENEN THAT '70S SHOW & 3RD ROCK FROM THE SUN NU OP DVD

Op 13 november j.l. verschenen de laatste twee seizoenen van That ‘70s Show op DVD, en sinds vandaag - 4 december - zijn ook de laatste seizoenen van 3rd Rock From The Sun verkrijgbaar. Beide Amerikaanse comedyseries waren zeer succesvol op televisie en weten nu opnieuw de kijkers te vermaken. That ‘70s Show bestaat uit acht seizoenen, 3rd Rock From The Sun uit zes seizoenen.

That ‘70s Show liet in de jaren negentig een frisse wind waaien door het traditionele comedylandschap. De serie die zowel hommage aan, als parodie op de jaren zeventig was, maakte sterren van Ashton Kutcher en Topher Grace. De serie wordt met veel succes opnieuw op Comedy Central uitgezonden en heeft bewezen over een grote aanhang en cultstatus te beschikken.

3rd Rock From The Sun toont de hilarische missie van een groep buitenaardse personages die proberen het vreemde volk op Aarde te begrijpen. De serie werd overladen met prijzen, waaronder een aantal Emmy Awards, en sloeg zo aan dat vele illustere fans zich voor een gastrol aanmelden, waaronder John Cleese, William Shatner, Billy Connolly, David Hasselhoff en Elvis Costello.

John Lithgow maakte van Dr. Dick Solomon een legendarisch personage. Voor Joseph Gordon-Levitt vormde de serie het startsein voor een bloeiende filmcarrière. Saturday Night Live ikoon Jane Curtin liet zien nog altijd één van de beste komieken van Amerika te zijn.