:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RECENTE RELEASES
PERSBERICHT: RECENTE RELEASES
Bron: EIC - Datum: 2009-11-25 - Geplaatst door: Werner
MIDSOMER MURDERS
Seizoen 11 - Deel 2

De nieuwe Midsomer Murders is er !!! In deze 4 DVD box vind je naast de super spannende afleveringen ook een bonus DVD met daarop "DCI Barnaby & me", waarin John Nettles zijn 10 favoriete afleveringen bespreekt en "Map of Midsomer Murders", een documentaire waarin John Nettles verschillende locaties uit de verschillende afleveringen bezoekt. De TV serie Midsomer Murders is gebaseerd op de romans van Caroline Graham. Het pittoreske graafschap Midsomer is het decor waarin hoofdinspecteur Tom Barnaby methodisch en bedachtzaam te werk gaat om moordzaken op te lossen. Zijn kalme benadering staat in contrast met zijn jonge en soms wat impulsieve rechterhand, dective constable Ben Jones. Ook Tom"s vrouw en dochter doen hun duit in het zakje.

Bekend van Canvas !


PIERRE RICHARD BOX
LE GRAND BLOND
LE RETOUR DU GRAND BLOND

Perrin, een onbezonnen vioolspeler zaait paniek in de geheime diensten van kolonel Toulouse als "Le Grand Blond". Pierre Richard, Mireille Darc, Jean Rochefort, Bernard Blier en Jean Carmet geven van jetje en zetten acteerprestaties van formaat neer in deze dolkomische films.

Met o.a.: Pierre Richard, Mireille Darc, Jean Rochefort, Bernard Blier en vele anderen...
Franse komedie-klassiekers in een 2DVD box !


LA 7EME COMPAGNIE BOX
MAIS OU EST DONC PASSÉE LA 7ÈME COMPAGNIE?
ON A RETROUVÉ LA 7ÈME COMPAGNIE
LA 7ÈME COMPAGNIE AU CLAIR DE LUNE


De trilogie in één box. Herbeleef de dolkomische avonturen van Frankrijks meest bekende soldaten: Chaudard, Pithiviers en Tassin. Tijdens de strijd die het Franse leger met de Duitsers levert verdwijnt het 7de regiment. Niemand weet of zij gesneuveld zijn of gevangen werden genomen. Alleen de verkenningspatrouille bestaande uit 3 luie, maar geestige kerels weet te ontsnappen en dwaalt rond achter de Duitse linies. Ze zouden het liefst het strijdtoneel verlaten maar een Franse luitenant dwingt hen een Duitse pantserwagen te stelen om naar het Franse front terug te keren.


THE BIBLE CODE

Eén van de grootste geheimen die de mensheid ooit gekend heeft en al duizenden jaren door een select groepje mensen beschermd wordt, blijkt in verkeerde handen te zijn gevallen. Een mysterie van epische proporties ligt verborgen in de oorspronkelijke teksten van de bijbel. De bezitter van de sleutel van deze code kan zijn voordeel hiermee doen en de toekomst van de mensheid in gevaar brengen. Wanneer politieagente Johanna een manuscript in de erfenis van haar vader aantreft, ontdekt zij dat de voorspellingen die er in gedaan werden, uit blijken te komen. Ze roept de hulp in van Simon, een expert in religieuze teksten. Samen besluiten ze de oorsprong van de voorspellingen uit te zoeken en komen daarbij al spoedig bij het Vaticaan in Rome uit. Maar iets of iemand probeert hen te dwarsbomen en hun levens worden bedreigd.


TRIAL & RETRIBUTION
Seizoen 9
Seizoen 10

Detectives Mike Walker en Pat North gaan grondig te werk in hun onderzoeken. Een serie rond misdaad, onderzoek en berechting.

Seizoen 9
"The Lovers": Een man verdwijnt tijdens zijn huwelijksreis in Londen. Susan, zijn vrouw, gaat wanhopig naar hem op zoek. Haar vader contacteert DCS Walker. Susan denkt echter dat de politie de verdwijning niet serieus neemt, en neemt het heft in eigen handen

Seizoen 10
"Sins of the Father": Wanneer de Harrogate familie thuis komt van hun gebruikelijke familie-etentje op donderdagavond, gaan ze er automatisch van uit dat hun dochter Emily al in bed ligt. Emily was niet mee uit eten, ze was een avondje uit met vriendinnen om haar goede schoolresultaten te vieren. De volgende ochtend lijkt haar bed echter onbeslapen. Haar lichaam wordt teruggevonden in de kelder. DCI Connor leidt het onderzoek. Emily"s vriend wordt gearresteerd en schuldig bevonden van de moord, maar al snel wordt duidelijk dat hij niet de schuldige is. Ondertussen krijgt Connor te kampen met de persoonlijke problemen van een collega.


DAG SINTERKLAAS

Elk jaar schenkt Sinterklaas duizenden cadeautjes weg aan kinderen over de hele wereld. Moet de Sint die kopen? Waar haalt hij het geld vandaan? Was hij ooit verliefd? Wat gebeurt er als Zwarte Piet zelf stout is? Waarom is Zwarte Piet zwart? Deze en nog veel meer vragen krijgen allemaal een antwoord in "Dag Sinterklaas". - Het concept en script zijn van de hand van Hugo Matthysen - Bekend van Ketnet


DE SMURFEN
DOL OP BABYSMURF

Op 29 oktober 1958 verschenen de Smurfen, een schepping van Pierre Culliford (Peyo) voor het eerst in een verhaal van "Johan en Pirrewiet" in het tijdschrift "Robbedoes". Aanvankelijk waren de Smurfen slechts figuranten, maar al snel werden ze zelf echte sterren. Na enkele minialbums verschenen hun avonturen in volledige albums. Daarna kwam ook de film De Fluit met de Zes Smurfen uit. De Smurfen werden al gauw wereldbekend. Deze DVD bevat 4 afleveringen.

OP AVONTUUR MET SMURFIN
Figuurtjes, pluchen poppen, speelgoed, platen en vooral hun tv-afleveringen gingen de wereld rond. In 1981 begon het bekende tekenfilmduo Hanna & Barbera (Tom & Jerry, The Flintstones) aan een tv-reeks voor NBC-network in de VS. Er werden niet minder dan 272 afleveringen gemaakt, die momenteel nog steeds uitgezonden worden in ongeveer 30 landen. Hoewel hun schepper, Peyo, in 1992 rond Kerstmis overleed, zijn de Smurfen nog nooit zo populair geweest. Deze DVD bevat 4 afleveringen.

DE SMURFEN SPECIAL: WINTERPRET
Ook de strips, boeken en figuurtjes zijn razend populair in de hele wereld. Met de nieuwe stijl en de uitgebreide waaier aan Smurf gadgets en verzamelobjecten hebben de kleine blauwe mannetjes in de komende jaren nog veel verrassingen in petto voor hun grote schare fans. EIC brengt de DVD"s met de TV-afleveringen van de Smurfen uit in Vlaanderen en Nederland. Deze special edition DVD bevat 5 afleveringen.


KAATJE: KAATJE EN DE DIEREN

Kaatje van Ketnet is de nieuwe crossmediale totaalbeleving van Ketnet voor peuters en kleuters. Een hele belevingswereld waarin, Kaatje, samen met haar vriendje Kamiel, de hoofdrol speelt. De wereld van Kaatje is een fantasiewereld. Haar wereld is een schudbol, die in de slaapkamer van een kind staat. Maar het is niet zomaar een schudbol. In de schudbol zit geen sneeuw maar wel rode, oranje en gele sterren. In de schudbol ligt een pleintje waar twee huisjes staan, dat van Kaatje en dat van Kamiel. Wat Kaatje allemaal durft, zou elke kleuter wel willen. Bovendien kan ze zelfs toveren! - Bekend van Ketnet !


TIK TAK: VOGELS

Tik Tak moet zowat het bekendste kinderprogramma in Vlaanderen zijn. Het was zonder twijfel één van de langst lopende programma"s van de BRT, later VRT. Het programma werd bedacht door Mil Lenssens die op het idee kwam toen hij kinderen geboeid zag kijken naar een uitzending van een lottotrekking. De voorspelbare, repetitieve mix van beweging, kleuren en muzikale ritmes en deuntjes werden, in samenwerking met Clien de Vuyst in Tik Tak verwerkt. Niet minder dan 365 afleveringen werden gemaakt, goed voor 1 aflevering per dag per jaar, met een extra aflevering voor schrikkeljaren. Iedere aflevering begint met schaapjes of een hondje die bij zonsondergang in en uit deurtjes komen op een ronddraaiend plateau. Thema van deze DVD is: Vogels.

TIK TAK: KLEDING

Het programma werd steevast beëindigd met een schaduwfiguur (door Ann Ricour) die in een opengeslagen boek allerlei dingen beleefde. De eerste uitzending dateert van 1 november 1981 en werd maar liefst 25 jaar onophoudelijk uitgezonden. Vele generaties kinderen werden groot met Tik Tak en vele generaties ouders denken nog steeds met weemoed terug aan het programma. Tik Tak werd verkocht aan meer dan 30 landen, waaronder Nederland (KRO, Kindernet en TROS), Australië, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Het is hiermee één van de grootste televisie-exportproducten die de Belgische televisie ooit heeft gekend. Thema van deze DVD is: Kleding.
Recent nieuws van dezelfde bron