:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2016
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2016
Bron: EIC - Datum: 2016-02-24 - Geplaatst door: Werner
F.C. DE KAMPIOENEN 2: JUBILEE GENERAL
Knaller van formaat!

Het verhaal van de tweede film begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingfraude. Op dat ogenblik zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen. Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest... gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 29-02-2016
Formaat: DVD
Genre: Komedie
Taal: Vlaams
Speelduur: ca. 96 min
 

F.C. DE KAMPIOENEN: DE SPEELFILMS 1+2

Kampioen Zijn Blijft Plezant: De Kampioenen worden uitgenodigd door Albert Tartuffe, een oude vriend van voorzitter Boma voor een vriendschappelijke wedstrijd in de Provence tegen het plaatselijke Saint-Tintin... Dat zorgt natuurlijk weer voor de gekende kampioenen-gekheid…

Jubilee General: zie hierboven

Releasedatum dvd en Blu-ray: 29-02-2016
Formaat: 2-DVD
Genre: Komedie
Taal: Vlaams
Speelduur: ca. 252 min 
 

BLACKFOOT TRAIL
In the wilderness, no one can hear you scream

Een koppeltje uit de stad vertrekt op een kampeertrip in de Canadese wildernis. Alex is een ervaren buitenmens, terwijl zijn vriendin Jenn, een bedrijfsjuriste, dit allesbehalve is. Na lang aandringen laat Jenn zich overtuigen om de tocht naar het afgelegen Blackfoot Trail te maken. Tijdens hun eerste nacht komen ze in aanraking met Brad, een enge, vreemde vogel die een oogje op Jenn heeft en daarom het koppel achtervolgt. De onrustbarende verschijning van Brad is echter niet het enige gevaar op hun pad doorheen de Canadese wouden. Wanneer Alex en Jenn verdwalen komen ze in het territorium van een agressieve zwarte beer terecht.

Releasedatum dvd: 11-02-2016
Formaat: DVD
Genre: Thriller
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min
 

UN DROLE DE CAÏD
Een Film van Jacques Poitrenaud

Marcel en Francis zijn 2 inbrekers die tijdens hun activiteiten op heterdaad betrapt worden door Lucille, een meisje van goede afkomst. Zij dreigt ermee hen bij de politie aan te geven, indien zijn niet mag mee delen in de buit van deze en nog komende inbraken. Lucille stelt voor om de brandkoffer van een grootwarenhuis te kraken. De inbraak wordt minutieus voorbereid, maar het resultaat is niet wat ze verwacht hadden.

Releasedatum dvd: 11-02-2016
Formaat: DVD
Genre: Komedie
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 120 min
 

DES PISSENLITS PAR LA RACINE
Een Film van Georges Lautner

Drie boeven worden uit de gevangenis ontslagen. Eén van hen, Pom Chips, heeft maar 1 doel: wraak nemen op Jockey Jack, die hem Rocky, een prostituee, heeft afgesnoept. Pom Chips wordt echter vermoord en zijn lijk wordt in de contrabas van Jérôme, de oom van Jockey Jack, verstopt. De contrabas verdwijnt in het niets. De boeven zettten alles op alles om het lijk terug te vinden, want in de vestzak van Pom Chips steekt het winnende lot van de paardenrace...

Releasedatum dvd: 11-02-2016
Formaat: DVD
Genre: Komedie
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min
 


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron