:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2015
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2015
Bron: EIC - Datum: 2015-06-12 - Geplaatst door: Werner
DE GENDARMES - DE COMPLETE COLLECTIE

De Gendarme Van Saint-Tropez: Tot grote vreugde van zijn dochter wordt agent Ludovic Cruchot benoemd tot hoofd van politie in Saint-Tropez. Terwijl haar vader kennismaakt met zijn nieuwe collega's en de jacht opent op nudisten, probeert Nicole een jongeman te imponeren door zich voor te doen als de dochter van de miljonair met het mooiste jacht in de haven.

De Gendarme In New York: Om de kleine 'gendarmerie' in Saint-Tropez te belonen voor bewezen diensten en trouw, worden de agenten naar New York gezonden om Frankrijk te vertegenwoordigen op het Internationale Gendarmerie Congres. Tot Nicole's grote wanhoop weigert Cruchot categorisch haar mee te nemen.

De Gendarme Op Vrijersvoeten: Cruchot, nog steeds hoofd van politie, kan het steeds slechter vinden met zijn superieur, Gerber, en streeft naar nieuwe verantwoordelijkheden.

De Gendarme Op Drift: Cruchot en zijn maten proberen er het beste van te maken wanneer ze met vervroegd pensioen zijn gestuurd. Zonder uniform vinden de agenten het leven echter oersaai.

De Gendarme Ziet Ze Vliegen: Als in de buurt van Saint-Tropez de landing plaatsvindt van een vliegende schotel, komen onze gendarmes erachter dat de buitenaardse wezens de gedaante aannemen van de mensen die ze ontmoeten.

De Gendarme In Paniek: De gendarmerie in Saint-Tropez krijgt versterking in de vorm van enkele jonge vrouwelijke stagiaires. De gendarmes willen de aantrekkelijke jongedames graag helpen, maar hun echtgenotes zijn minder enthousiast..

Releasedatum: 25-06-2015
Formata: 6 DVD
Genre: Komedie
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 565 min


BEST OF KIDS

De leukste kinderfilms

In Het Spoor Van De Marsupilami: Dan Geraldo is geen grote held en doet alsof hij altijd op zoek gaat naar het laatste grote wereldnieuws. Volgens bronnen is er een geel beest met zwarte stippen en een hele lange staart gezien in het tropisch woud van Palombië waar Generaal Pochero de plak zwaait. De lokale bevolking noemt dit mythische wezen ‘Marsupilami’. Bestaat het enkel in de hoofden van de mensen of bestaat hij echt? Geraldo trekt samen met lokale gids en ritselaar Pablito op pad om het rare beest te zoeken. Hierbij vallen ze van de ene (on)prettige verrassing in de andere. Ondertussen tracht Pétunia om professor Hermoso op nobeler gedachten te brengen.

Zarafa: Onder een baobab-boom vertelt een oude man het verhaal over de vriendschap tussen Maki, een tienjarige jongen die ontsnapte aan een slavenhandelaar en Zarafa: een wees-giraf die door de Pacha van Egypte geschonken wordt aan de Franse koning Charles X. Hassan, de prins van de woestijn, heeft de taak om Zarafa tot in Parijs te brengen, maar Maki achtervolgt hen, vastbesloten de giraf terug te brengen naar zijn geboorteland.

Titeuf - De Film: Wat een ramp! Nadia geeft een verjaardagsfeestje en Titeuf is niet uitgenodigd. Hoe is dat mogelijk? Hoe kon ze hem vergeten ondanks de vele verleidelijke blikken die hij haar toewerpt elke keer als ze zijn pad kruist? Vastbesloten om een uitnodiging te versieren, belandt Titeuf van het ene avontuur in het andere.

Releasedatum: 18-06-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Kids/kinderen
Animatie
Taal: Nederlands
Speelduur: ca. 280 minRecent nieuws van dezelfde bron