:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2015
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2015
Bron: EIC - Datum: 2015-04-02 - Geplaatst door: Werner
BOWLING BALLS
No Balls, No Glory

Ergens diep verscholen in het midden van nergens staat het clubhuis van de Bowling Balls. De motorclub wordt geleid door president Mon Dewilde, een ex-belastingcontroleur. De Bowling Balls spiegelen zich graag aan beruchte bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, maar helaas zijn haar leden een pak minder heldhaftig.
Ze houden zich bezig met de verkoop van gestolen auto’s, maar krijgen steeds meer concurrentie van een rivaliserende bende, de Banana Knights.

Releasedatum: 16-04-2015
Formaat: DVD, Bluray
Genre: Komedie
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


 
EXTRAS - THE COMPLETE COLLECTION

Andy Millman (Ricky Gervais), een gefrustreerde acteur die zijn brood verdient als figurant, reist van filmset naar filmset. Heilig overtuigd van zijn eigen talent, heeft Andy ambitie om een echte ster te worden. Niets is hem te veel en hij doet vanalles om uitgenodigd te worden op feestjes waar hij beroemde regisseurs, schrijvers en acteurs kan ontmoeten. Soms lukt het hem een gesprekje met een filmster te regelen, maar deze korte ontmoetingen pakken altijd verkeerd uit.

Releasedatum: 09-04-2015
Formaat: 5 DVD
Genre: Komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min


HANSEL VS. GRETEL
Blood runs thick

Nadat Hansel samen met zijn zus Gretel de boosaardige heks die hun gevangen hield , heeft overwonnen, krijgt hij de smaak te pakken. Hij trekt in zijn eentje op pad om meer heksen op te sporen en uit te roeien. En dankzij zijn heksenjacht worden veel onschuldige kinderlevens gered. Maar wanneer zijn zus door een vloek getroffen wordt en zich aansluit bij een heksenkring die hun geboortestadje terroriseert, zit er voor Hansel niet veel anders op dan de strijd ook aan te gaan met zijn zus.

Releasedatum: 02-04-2015
Formaat: DVD
Genre: Actie, Horror
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


 
LOUIS DE FUNÈS
2 Franse komedies en 1 documentaire over zijn leven

Huis Clos: Garcin, verslaggever, Ines, voormalig postbediende en Estelle, vrouw van de wereld, maken kennis in de hel. Ze ontmoeten elkaar in een kamer waar ze zonder uitleg naartoe werden geleid. Ieder van hen vertelt over hun lafheid en waaraan ze mogelijk hun plek in de hel verdienen. Garcin, verraadde zijn zaak, Inès werd vermoord door de maîtresse van haar man, die zichzelf op haar beurt doodde, en Estelle verdronk haar eigen kind. Ze trachten er achter te komen waarom net zij drieën bij elkaar geplaatst werden tot Ines beseft dat ze elkaars beul zijn... Ze proberen niet meer met elkaar te praten, en wanneer de ene met de andere contact zoekt is er steeds de derde persoon om dit te verhinderen.

Nous Irons À Deauville: De twee vrienden Moreau en Dubois besluiten een paar dagen vakantie door te brengen in Deauville met hun echtgenotes en het nichtje van een van hen. Maar het verblijf verloopt niet volgens plan: een ingewikkelde reis, een ontzettend onaangenaam onthaal en een onbewoonbare villa. Deze vakantie hadden beide vrienden zich compleet anders voorgesteld!

Intime: Louis de Funès “Intime” is een prachtige 2 uur durende documentaire die door Serge Korber werd gedraaid. Interviews met zijn familie worden afgewisseld met archief- en familiebeelden, die door de acteur zelf werden gemaakt. Ontdek in deze documentaire, één van Franrkijks grootste acteurs, zoals men hem nooit heeft gekend.

Releasedatum: 16-04-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Komedie
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 290 min


BEST OF WAR Volume 1

Kandahar Break: Afghanistan 1999 – Een team van de Britse ontmijningsdienst onder leiding van Steve Delamore is ingehuurd door de plaatselijke autoriteiten van de provincie Kandahar om mijnen te ontmantelen in de woestijn in het Zuiden van Afghanistan. Delamore treedt de islamitische wetten met voeten en haalt zich de woede van de corrupte plaatselijke politiechef op de hals en moet het land ontvluchten. De enige kans voor hem om levend uit het gebied te geraken, is te voet de grens van Pakistan bereiken. Hij krijgt hierbij de hulp van een groep vrijheidsstrijders.

Deserter: Wanneer de jonge Simon Murray bij het vreemdelingenlegioen gaat, verwacht hij één groot avontuur. Maar zijn illusies worden al snel de kop ingedrukt. De opleiding is erg zwaar en de verzengende woestijnhitte van de Algerijnse zandvlakte dreigt hem zuur op te breken. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, over de belevenissen binnen het vreemdelingenlegioen en gesitueerd tijdens de Algerijnse strijd voor onfhankelijkheid.

Time Bomb: Jason neemt een job aan in Irak bij het Amerikaanse leger. Op een dag wordt hij benaderd door een wetenschapper van het leger die hem vertelt dat een virus wordt ontwikkelt dat van mensen een tijdbom kan maken. Dit wapen kan ingezet worden om dood en verderf te zaaien onder terroristen. Jason komt er achter dat hij al onderdeel is van het experiment wanneer mensen in zijn omgeving door spontane explosies om het leven komen.

Releasedatum: 09-04-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Oorlog, Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min


BEST OF WAR Volume 2

Return To The Hiding Place: Gebaseerd op het boek The Hiding Place van John en Elizabeth Sherrill. Haarlem 1942 - Hans Poley, een jonge student natuurkunde, kiest ervoor om zich niet aan te sluiten bij de Nazi-partij. Hij komt in contact met verzetsstrijder Piet Hartog, die hem bij het verzet betrekt. Hij duikt onder in de schuilplaats van Corrie ten Boom. Samen slagen ze erin de Joodse kinderen van het Haarlemse weeshuis uit handen van de nazi’s te redden. Maar tegen welke prijs?

Auschwitz: Auschwitz november 1944 - De taak van de SS kampbewaarders bestaat erin de grote toestroom Joden, zigeuners en andere gevangenen in goede banen te leiden. Iedere dag arriveren er honderden nieuwe mensen en minstens de helft daarvan zal het geen dag overleven. De druk op de kampbewaarders is erg groot omdat de capaciteit van zowel de gaskamers als de verbrandingsovens niet toereikend is voor al het volk dat naar het kamp wordt gebracht.

The Silverfleet: Vlak na de Duitse invasie in Nederland , wordt Jaap Van Leyden, hoofdingenieur en mede-eigenaar van een scheepswerf. De Nazi’s nemen zijn scheepswerf over en eisen de twee onderzeeërs die in opbouw zijn op. Ze willen dat Jaap met hen samen werkt. Als hij toestemt, krijgt hij de leiding over de werf. Jaap vraagt bedenktijd; maar wanneer hij schoolkinderen een Oudhollands lied hoort zingen, wordt hij zich bewust van zijn plicht tegenover zijn vaderland.

Releasedatum: 09-04-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Oorlog, Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 280 min


BEST OF MOVIE CLASSICS
De mooiste klassieke films

El Cid: In de tweede helft van de 11de eeuw, wanneer de jonge Rodrigo Diaz de Vivar (door de Moren El Cid genoemd) wil huwen met de mooie Jimena, is Spanje bijna volledig in handen van de Moren. Zijn vurigste wens is vrede stichten tussen moslims en christenen. Dit brengt hem ertoe enkele gevangen emirs vrij te laten. Deze daad wordt echter beschouwd als verraad aan koning Ferdinand. Eén van zijn felste tegenstanders is Don Garcia Ordonez. Die handelt echter uit eigenbelang, want ook hij is verliefd op Jimena. Als Jimena's vader sneuvelt in een duel met Rodrigo, voelt zij zich heen en weer geslingerd tussen liefde en haat.

The Fall Of The Roman Empire: Wanneer keizer Marcus Aurelius voelt dat hij spoedig zal sterven, besluit hij zijn wrede zoon Commodus te onterven en in plaats daarvan zijn generaal Livius, die tevens Commodus zijn halfbroer is, als opvolger aan te wijzen. Omdat een aantal officieren niet geloven in de door Livius beoogde vreedzame politiek, bedenken ze een plan om de keizer te vermoorden voordat hij zijn testament officieel kan bekrachtigen.

Ashanti: Het echtpaar Anansa en David Linderby zijn artsen werkzaam voor de “World Health Organization” in West-Afrika. Op een nacht wordt de mooie Anansa ontvoerd door slavenhandelaars. David volgt haar spoor door jungles en woestijnen en hoopt zijn vrouw ooit terug te vinden. Zijn reis wordt stilaan een dodelijke klopjacht, want David zal niet rusten alvorens wraak te nemen op de genadeloze slavenhandelaar Suliman.

Releasedatum: 09-04-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Drama, Historisch
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


BEST OF FIGHTERS
Een bikkelharde boxset

Supreme Champion: Troy Jennings, wereldkampioen in de gemengde vechtsport en onderscheiden oorlogsheld, gaat, na zijn terugkeer van de oorlog in het Midden-Oosten, terug aan de slag als kooivechter. Zijn comeback wordt echter ruw verstoord wanneer zijn ex-vriendin Jenny in de problemen raakt door zware gokschulden en Troy om hulp vraagt om uit handen te blijven van Lucien Gallos. Gallos wil een serie gevechten op leven en dood met Troy in de ring om het leven van Jenny te sparen. Troy moet het opnemen tegen ‘s werelds meest vermaarde kooivechters.

American Pitfighter: Carlos Castillode is leraar in de Oosterse vechtkunst en runt al jaren zijn eigen sportstudio. Helaas heeft hij de grootste moeite om financieel rond te komen met de lessen die hij geeft en valt daardoor samen met zijn broer ten prooi aan een criminele organisatie. Deze dwingen hem om deel te nemen aan illegale gevechten. Alleen op die manier kan hij zijn broer uit handen van de misdadigers redden zijn familie herenigen en zijn vechtclub redden.

Carnera: Primo Carnera was de eerste en enige Italiaan die tot op heden het wereldkampioenschap zwaargewicht boksen op zijn naam schreef. Hij was een man die de ontberingen waardig en successen met nederigheid onderging. Hij was een echtgenoot die zijn beeldschone vrouw aanbad tot op de dag van zijn dood en een vader die zijn kinderen leerde dat, al zou het leven nog zo zwaar zijn, opgeven geen optie is. Hij leefde een buitengewoon leven met buitengewone moed. Hij had waarden en normen waar hij altijd naar leefde en die hij doorgaf aan zijn kinderen. Ze blijven voor altijd in hun harten voortbestaan. Dit is het verhaal van Primo Carnera.

Releasedatum: 09-04-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Actie, Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min


DE SMURFEN: ALLEMAAL SMURFEN

Ook Smurfen hebben zo hun probleempjes. Dichtersmurf en Schildersmurf besluiten om het dorp te verlaten omdat ze niet gewaardeerd worden. Grote Smurf en zijn trouwe volgelingen snellen hen ter hulp als Gargamel hen in de val probeert te lokken. Smurfin en haar nieuw vriendinnetje, Laura, gaan samen op stap in het bos. Maar
een oude heks krijgt hen te pakken. Door een ongelukje komt Lolsmurf’s schaduw tot leven. De schaduw vindt het echter erg leuk om alle smurfen voor de gek te houden. Knutselsmurf maakt voor Potige een smurfstoel wanneer hij zijn been gebroken heeft. En de vonken vliegen er af wanneer Hippe en Wilde samen wat tijd doorbrengen.

Releasedatum: 09-04-2015
Formaat: DVD
Genre: Kids/Kinderen, Animatie
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min
UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron