:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2015
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2015
Bron: EIC - Datum: 2015-05-05 - Geplaatst door: Werner
AVENGERS GRIMM
A Battle of Legendary Proportions

De kwaadaardige rebel Repelsteeltje vernietigt de magische spiegel en creëert zo een tijdsportaal naar onze moderne tijd. Hij ontsnapt zo uit de sprookjeswereld , maar de vier sprookjesprinsessen Assepoester, Doornroosje, Sneeuwitje en Raponsje (AKA Rapunzel) worden door de magische kracht van de spiegel mee door de tijdspoort gezogen en getransporteerd naar onze wereld. Ze beschikken alle vier over een unieke magische kracht, maar alleen door samen te werken kunnen ze de moordlustige dwerg en zijn leger van slaven verslaan.

Releasedatum: 21-05-2015
Formaat: DVD
Genre: Actie, Avontuur
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


 
JAILBAIT
Innocent. Guilty.

Naar aanleiding van het succes van de serie Orange Is The New Black brengen we: Jailbait. Wanneer de slechts 17-jarige Anna uit zelfverdediging haar stiefvader om het leven brengt, wordt zij veroordeeld om minimaal 4 jaar in gevangenschap door te brengen. Ze belandt in een vrouwengevangenis waar overleven niet eenvoudig is voor iemand die nooit eerder met het gerecht in aanraking kwam. Alleen door haar jonge, aantrekkelijke lichaam aan te bieden aan haar medegedetineerden weet zij de eerste maanden van haar gevangenschap uit handen te blijven van bendes en gevangenisbewakers met kwade bedoelingen. Maar hoe meer tijd ze in de gevangenis doorbrengt, hoe meer haar besluit groeit om terug te vechten.

Releasedatum: 14-05-2015
Formaat: DVD
Genre: Drama
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min


 
BEST OF SHADES
De beste erotische films

Histoire D’O: De donkergrijze tinten van verlangen en obsessie. Histoire D'O is de verfilming uit 1975 van de erotische bestseller van schrijfster Pauline Réage die met haar gelijknamige publicatie in 1954 de tijd en "50 tinten grijs" ver vooruit was. Het boek en de film over de jonge vrouw die zich volledig onderwerpt aan haar partner en tot SM wordt gedwongen zijn absolute klassiekers. De bioscoop release, met in de hoofdrollen Udo Kier en Corinne Cléry, zorgde voor heel wat opschudding.

Discipline: Van jongs af aan werkt de jonge miljonairsdochter Michelle op het kantoor van haar vader. De dagelijkse werkdruk en haar veeleisende ouders zorgen ervoor dat zij een erg druk leven heeft zonder veel tijd voor ontspanning. Op een dag ontmoet ze de aantrekkelijke Ryan, die haar in zijn wereld van bondage en SM inwijdt. Er ontstaat een sensuele affaire die hun levens voorgoed zal veranderen.

Fanny Hill: De jonge onschuldige Fanny komt na de dood van haar ouders terecht in een wereld van betaalde passie en sex. Wanneer ze een gefortuneerde man in nood helpt krijgt haar leven een andere wending.

Releasedatum: 15-05-2015
Formaat: 4 DVD
Genre: Erotiek
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 280 min


BEST OF FANTASY
Dromen van verloren rijken en vreemde wezens

Merlin And The Book Of Beasts: Door een genadeloze tiran is het mythische rijk Camelot met al zijn legendarische schepsels en mysterieuze volkeren ten onder gegaan. Al 20 jaar zwerft Merlijn door de bossen op zoek naar het 'boek der beesten'. Dit boek bevat de sleutel om het koninkrijk in al zijn glorie te herstellen. Hij krijgt hulp van een nieuwe generatie jonge ridders, die samen met hem de troon van Camelot willen heroveren.

Beyond Sherwood Forest: Engeland 1174 - Koning Richard Leeuwenhart is op kruistocht en heeft het bevel aan zijn broer John overgelaten. Prins John en de sheriff van Nottingham maken zoals altijd jacht op Robin Hood en zijn gevolg. De sheriff schakelt Alina (een vervloekt meisje) in om de strijd te winnen en Robin Hood te verslaan. Robin gaat echter op zoek naar een remedie om Alina te genezen van haar vervloeking, nog voor ze haar terreur over Sherwood Forest verspreidt.

Cyclops: Rome 24 voor Christus. Wanneer de inwoners van Rome te horen krijgen dat een cycloop het gebied buiten de stad onveilig maakt, breekt er grote paniek uit. Keizer Tiberius stuurt zijn leger om de cycloop gevangen te nemen. Hoewel het leger grote verliezen lijdt, wordt de cycloop toch als trofee de stad binnengebracht. Om de bevolking te vermaken wordt de reus als attractie gebruikt in de arena.

Releasedatum: 07-05-2015
Formaat: 3 DVD
Genre: Fantasy
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min


MERCENARIES
They're the right man for the job

Een diplomate wordt gevangen genomen op vijandig grondgebied. Het is aan een groep professionele vrouwelijke huurlingen om undercover te gaan in een vrouwengevangenis, de diplomate te bevrijden en veilig thuis te brengen

Releasedatum: 14-05-2015
Formaat: DVD
Genre: Actie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 90 min