:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> EIC >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2015
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2015
Bron: EIC - Datum: 2015-07-15 - Geplaatst door: Werner
BEST OF ACTION
De spannendste actiefilms verzameld

ATILLA
History's most ruthless barbarian has returned

Wanneer Amerikaanse soldaten onbewust de geheime schat van Attila de Hun stelen, roepen ze de wraak van de barbaar over zich uit! De gemummificeerde krijgsheer zal niet rusten voordat hij de indringers vermorzeld heeft.

DJANGO
He who shoots first

Django keert terug naar de stad met het dode lichaam van zijn vader. Hij brengt eveneens de moordenaar mee, een premiejager, die op bevel van bankier Kuster zijn vader heeft gedood. Wanneer Kuster verneemt dat Django in de stad is, probeert hij een overval op zijn eigen bank te organiseren. Hij hoopt de schuld in Django’s schoenen te kunnen schuiven.

HERCULES REBORN
A fallen hero rises again

Wanneer de bruid van een jongeman ontvoerd wordt door een kwaadaardige koning, roept de ontredderde jongen de hulp in van Hercules. De gevallen held leefde jarenlang in ballingschap voor de moord op zijn gezin, maar de dapperheid van de jongeman inspireert de halfgod. Samen vechten ze om de bruid te redden en om de eer van de Hercules te herstellen. .

Formaat: 3 DVD
Genre: Actie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min
Releasedatum: 9 juli 2015


BEST OF ADVENTURE
Avontuurlijke reizen en queesten

TREASURE OF THE GRAND CANYON

Onderzoekers hebben in de Grand Canyon een oude Azteekse stad ontdekt. Een van de teamleden is de vader van Susan Jordan (Shannen Doherty). Wanneer haar vader niets van zich laat horen vermoedt Susan dat hij met zijn team in problemen is gekomen. Samen met een expeditieteam reist ze naar de Grand Canyon om haar vader en zijn medewerkers ter hulp te schieten.

SANDS OF OBLIVION
De woestijn van Guadelupe in Californië, 1923. Regisseur Cecile B. DeMille ziet de opnames van zijn klassieker The Ten Commandments verstoord worden door mysterieuze paranormale gebeurtenissen. Na de opnames laat hij alle Egyptische beelden onder het zand verdwijnen, ervan overtuigd dat ze een vervloeking bevatten. Meer dan tachtig jaar later komt een groep archeologen ter plaatse.

FAREWELL TO THE KING
1942. Op het eiland Borneo spoelt een reddingsboot aan. De inzittenden, allemaal deserterende Amerikaanse soldaten, worden één voor één geëxecuteerd door de Japanse bezetter. Echter sergeant Learoyd weet te ontkomen. Dagenlang zwerft hij door de jungle, totdat hij ontdekt wordt door een inheemse stam: de Dayaks, een volk van koppensnellers. Zij zien in hem een god vanwege de drakentatoeage op zijn borstkas.

Formaat: 3 DVD
Genre: Avontuur
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min
Releasedatum: 9 juli 2015


BEST OF DINOSAURS
Een box met tandjes

AGE OF DINOSAURS
Door een revolutionaire technologie, creëert een biotechnologisch bedrijf enkele levende dinosaurussen. Wanneer de schepsels ontsnappen tijdens hun tentoonstelling en Los Angeles terroriseren, moet een voormalig brandweerman zijn tienerdochter zien te redden in de chaos veroorzaakt door de dino’s.

JACK THE GIANT KILLER
Een enorme bonenstaak brengt Jack naar een land hoog boven de wolken. Dit land is echter wel gevuld met kwaadaardige wezens. De wezens begeven zich naar de Aarde. Het is nu aan Jack om zo snel mogelijk weer naar beneden te komen, voordat de monsters de Aarde vernietigen. Een enorme bonenstaak brengt Jack naar een land hoog boven de wolken. Dit land is echter wel gevuld met kwaadaardige wezens. De wezens begeven zich naar de Aarde.

AGE OF THE HOBBITS
Het laatste bestaande dorpje van vredelievende Hobbits wordt aangevallen door 'Java's'. Deze op draken rondvliegende kannibalen zijn al generaties lang de gezworen vijanden van de Hobbits.

Formaat: 3 DVD
Genre: Actie / Sci-Fi
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 270 min
Releasedatum: 9 juli 2015


DE SMURFEN - SMURFENSTREKEN

De Smurfjes halen zich steeds allerlei narigheid op de hals. En Gargamel probeert hen voortdurend te grazen te nemen. Hij verzint een legende over de Heksensmurf om de Smurfen in de val te lokken. Brilsmurf bereidt een magisch drankje dat Potige zo groot maakt als een mens. Deze grote smurf vangt Gargamel en brengt hem mee naar het dorp. Luilaksmurf wordt steeds luier en de andere smurfen besluiten hem een poets te bakken. Brilsmurf, Knutselsmurf, Klunsige Smurf en Smurfin ontdekken een wonderlijke zandloper. Door hun geklungel slagen ze erin om de tijd te doen spinnen waardoor de wereld een grote warboel wordt..... Lolsmurf vindt per toeval de mantel der onzichtbaarheid..... net iets voor Lolsmurf! Driftige Smurf probeert iedereen bang te maken met zijn nieuwe draak-handpop. Maar de pop komt tot leven en keert zich tegen Drifitge.

Formaat: DVD
Genre: Kids/kinderen / Animatie
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum: 9 juli 2015


DE SMURFEN - OP STAP MET SMURFIN

Gargamel heeft een verleidelijke Smurfin gecreëerd om de Smurfen naar zijn kasteel te lokken. Maar zijn snode plan valt in het water want de Smurfin wordt al snel één van hen en alle Smurfen zijn gek op haar. Knutselsmurf hoopt Smurfins hart te veroveren met een toverbril waardoor ze alles mooier ziet. Maar de bril heeft niet het gewenste effect en drijft de Smurfin in de handen van Gargamel. En Gargamel ziet zijn kans om de Smurfen te vangen, wanneer ze door lentekriebels allemaal Smurfin voor zich willen winnen. Grote Smurf brengt gelukkig steeds redding. Hoghata wil dan weer het mooie goudkleurige haar van Smurfin stelen. En dus moeten de Smurfen alles in het werk stellen om hun lieftallige Smurfinnetje uit de handen van de heks te redden.

Formaat: DVD
Genre: Kids/kinderen / Animatie
Taal: Nederlands, Frans
Speelduur: ca. 70 min
Releasedatum: 9 juli 2015
Recent nieuws van dezelfde bron